Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 25

Temat: Poziom moderacji

Pirrat
    Konto usunięte

Poziom moderacji

Proszę o uzasadnienie dlaczego, ktoś usuwa posty niełamiące w żaden sposób regulaminu, dodatkowo ukierunkowane na ulepszenie gry i zachęcające do uczestnictwa w wydarzeniach większego grona graczy ... Bardzo prosiłbym o wyszczególnienie jakie tematy nie łamią regulaminu, a będą sukcesywnie przez moderację cenzurowane poprzez usuwanie postów.

Bergsteiger
    Konto usunięte
    proof: 82 poziom
    fakerino: 81 poziom
    PowerISO: 81 poziom
    YourShadow: 80 poziom

dlaczego, ktoś
    Skąd, ten przecinek?

Pirrat
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Stara Gwardia Zobacz post
    "posty niełamiące w żaden sposób regulaminu, dodatkowo ukierunkowane na ulepszenie gry i zachęcające do uczestnictwa w wydarzeniach większego grona graczy ..."
    Chodzi o "oj tak piratq +1/2/3"?
    Chodzi o mój post, a nie o to "piratq +n".

Propozycja Pirrata była bardzo ciekawa. Nie miałem nic więcej do dodania, wiec odpisałem jak odpisałem, a inni poszli w moje ślady. Jednak niepotrzebnie usunięto post Pirrata.
    Żółwie tańczą jak szalone...

PowerISO
    Konto usunięte
    Czytałem post pirata i w sumie tez jestem za
    a kto usuną post
    nie wiem

Użytkownik
    ciekawe kto moderuje dzialy, a stricte dzial propozycje?

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Pirrat Zobacz post
    Proszę o uzasadnienie dlaczego, ktoś usuwa posty niełamiące w żaden sposób regulaminu, dodatkowo ukierunkowane na ulepszenie gry i zachęcające do uczestnictwa w wydarzeniach większego grona graczy ... Bardzo prosiłbym o wyszczególnienie jakie tematy nie łamią regulaminu, a będą sukcesywnie przez moderację cenzurowane poprzez usuwanie postów.
    Nie pierwsze takie zdarzenie ze strony proofa. Z mojej rozmowy z Krychą na ten temat wynikało, że Krycha rozmawiał z moderatorami i nakazał im tłumaczyć swoją decyzję o usunięciu konkretnego posta. Pisz do Proofa i pytaj, jak nie wyjaśni, to pisz do Krychy.

Użytkownik Avatar Samael
    Pirrat tworzący temat narzekając na poziom moderacji jest dowodem na istnienie karmy.

Użytkownik
    Nagrody tygodniowe - prawie 100 osób na tak, 10x mniej na nie. Odzew ze strony proofa albo kogokolwiek: a mam to gdzieś
    Stworzona nowa propozycja przez Pirrata: Hehe, klik klik i usunięte

Bergsteiger
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Fuckinslayin Zobacz post
    Nagrody tygodniowe - prawie 100 osób na tak, 10x mniej na nie. Odzew ze strony proofa albo kogokolwiek: a mam to gdzieś
    Stworzona nowa propozycja przez Pirrata: Hehe, klik klik i usunięte
    Wow, temat poruszany więcej razy niż matki ludzi z internetu jest ignorowany przez moderację? Boże.

Użytkownik
    Cytat Napisał Bergsteiger Zobacz post
    Wow, temat poruszany więcej razy niż matki ludzi z internetu jest ignorowany przez moderację? Boże.
    Ignorowany? Jest opluwany jak największe ścierwo, a proponowane nie więcej niż 3 razy / a argumentów było więcej na tak, niż na nie.

Bergsteiger
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Fuckinslayin Zobacz post
    Ignorowany? Jest opluwany jak największe ścierwo, a proponowane nie więcej niż 3 razy / a argumentów było więcej na tak, niż na nie.
    Faktycznie:

A to tylko kilka, takie propozycje pojawiały się dużo częściej. Na 100% na testowym forum było wielokrotnie proponowane w bardziej doprecyzowanej formie. Ale lepiej składać ciągle tę samą propozycję i beczeć jak po raz n-ty nie otrzyma się odpowiedzi.

Użytkownik
    Cytat Napisał Bergsteiger Zobacz post
    Faktycznie:

A to tylko kilka, takie propozycje pojawiały się dużo częściej. Na 100% na testowym forum było wielokrotnie proponowane w bardziej doprecyzowanej formie. Ale lepiej składać ciągle tę samą propozycję i beczeć jak po raz n-ty nie otrzyma się odpowiedzi.
    No i dobra, jakiś odzew ze strony administracji?

Przecież z tej listy tylko jeden temat dotyczy tygodniowych nagród.
    Żółwie tańczą jak szalone...

Użytkownik Avatar Squadron
    Tutaj bardzo ważna propozycja - totalnie olana porzucona i zarchiwizowana - link
    Podobnie temat czeladnika którego na tę chwilę ukończyło dopiero 10 graczy - link

Jeśli tematy zostały przeniesione do Archiwum to wypadałoby dodać jakieś info z jakiego powodu.
    Ostatnio edytowane przez Krycha ; 23-02-2021 o 17:55
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Uprawnienia