Dla Ciebie to było coś dobrego. Jednak nie tylko Ty w tę grę grasz.
Dla Ciebie to było coś dobrego. Jednak nie tylko Ty w tę grę grasz.
No więc znowu będzie ten "smaczek" - jak będziesz sobie expił, to przyjdzie osoba z podobnym rankiem i będzie cię mogła zaatakować i vice-versa (bez SOS).
Szczerze mówiąc nawet podoba mi się ten Twój pomysł z bójkami bez SOS - tylko właśnie wyznacznikiem powinien być oprócz lv również ranking. To chyba nie problem? Przecież właśnie o to chodzi, żeby z takich walk dostawać ranking.
Tak, ale mówię tu o zupełnie innej formie grania na fabułę. Tutaj, jeżeli jesteś fabułowcem jedynym zagrożeniem są silniejsze potworki, a tam każdy mógł cię zaatakować podczas expienia.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Pomóż zwierzakom w schroniskach
Tutaj tez sa gracze, ktorzy graja na fabule, nie walcza. Zagrozeniem sa mapki z bojkami i tyle, ale rzadko kto atakuje takiego gracza.
Bojki bez SOS? Tak! Wreszcie moznaby sie pobawic w polowankoNie chcecie wprowadzic tego zamiast wyzwan?
Bo rzecz jasna wprowadzenie obydwu rzeczy bedzie glupota. Jedno eliminuje drugie.
Podstawowa roznica jest to, ze mozna atakowac kazdego, nawet jak nie ma EQ
Bo tak zawsze łatwiej
Bójki na wszystkich mapach bez SOS byłyby dobrym pomysłem, ale pod jednym warunkiem - zmiana profilu eq w pierwszej turze. Z pewnością więcej ludzi by walczyło. Mocni w ranqu nie bali by się, że druga osoba wezwie pomoc, a słabsi mieliby jakąś obronę
Może ja mam takie odczucie, ale jak w v2 traciłem np. 700 lub 1000 ranqu to tak mnie nie bolało i zaraz chciałem je odrobić. Tutaj jak stracę marne 20 pkt, to odechciewa mi się grać
EDIT:
W v2 było sporo fabułowców, ale na wyższych lvlach. Od 150+ lvla mało już kto walczył PvP
Ostatnio edytowane przez MaX Zino ; 10-09-2011 o 18:41
Ja nadal nie rozumiem, dlaczego wy tak bardzo chcecie walczyć z tymi, którzy walczyć nie chcą. Walczcie między sobą.
Jeśli chcecie bójek bez SOS (ale tylko w przedziale rank oraz atakując >= lv) to jest to do zrobienia szybko i mogło by wejść razem z upkiem.
Pewnie i wybór profilu eq przed walką dało by się zrobić (dla zaatakowanego) - i tak miało być z czasem wprowadzone.
Nie którzy wolą bojkę bez sos bo zyskiwali by łatwy rankingmapki bez możliwości sos ale tylko w nielicznych lokalizacjach
jak zakatowalibyśmy gracza w przedziale naszego lv ale o wiele większym rankingiem zyskiwalibyśmy tylko złoto i przedmioty
![]()
Wiec trzeba poswiecic czas na kupienie eq i dopiero prowadzac sie po takich lokacjach. Skoro sie po takich lokacjach chodzi to oznacza, ze gracz jest gotowy do walki.
Albo, ze chce szybko zdobyć EQ z mini bossa w tej lokacji.
Wiadomo. Ale MFy z pewnością rozwiązują ten problem ;p
No, ale mnie to nie dotyczy. Nie posiadam MF'ow. Trzeba kombinowac![]()