Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 45 z 127

Temat: Pomoc aż za bardzo

Dla Ciebie to było coś dobrego. Jednak nie tylko Ty w tę grę grasz.

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Levusek Zobacz post
    Jakoś w MFO2 nie było fabułowców
    Również pierwsze słyszę. Ja byłem fabułowcem na s1, bo zle rozdalem statystyki na niższym lv i miałem problem

Administrator
    Cytat Napisał Levusek Zobacz post
    Jakoś w MFO2 nie było fabułowców, a expiło się późnym wieczorem lub o poranku, żeby nie zostać złapanym, albo uciekanie, kolejna rzecz, którą dobrze wspominam, tamta wersja miała smaczek, nie spodziewałeś się tego, co może się stać
    No więc znowu będzie ten "smaczek" - jak będziesz sobie expił, to przyjdzie osoba z podobnym rankiem i będzie cię mogła zaatakować i vice-versa (bez SOS).

Szczerze mówiąc nawet podoba mi się ten Twój pomysł z bójkami bez SOS - tylko właśnie wyznacznikiem powinien być oprócz lv również ranking. To chyba nie problem? Przecież właśnie o to chodzi, żeby z takich walk dostawać ranking.

Tak, ale mówię tu o zupełnie innej formie grania na fabułę. Tutaj, jeżeli jesteś fabułowcem jedynym zagrożeniem są silniejsze potworki, a tam każdy mógł cię zaatakować podczas expienia.

Użytkownik Avatar Jaskier
    Tutaj tez sa gracze, ktorzy graja na fabule, nie walcza. Zagrozeniem sa mapki z bojkami i tyle, ale rzadko kto atakuje takiego gracza.

Nyhariel
    Konto usunięte
    Bojki bez SOS? Tak! Wreszcie moznaby sie pobawic w polowanko Nie chcecie wprowadzic tego zamiast wyzwan? Bo rzecz jasna wprowadzenie obydwu rzeczy bedzie glupota. Jedno eliminuje drugie.

musaraj
    Konto usunięte
    Podstawowa roznica jest to, ze mozna atakowac kazdego, nawet jak nie ma EQ
    Bo tak zawsze łatwiej

MaX Zino
    Konto usunięte
    Bójki na wszystkich mapach bez SOS byłyby dobrym pomysłem, ale pod jednym warunkiem - zmiana profilu eq w pierwszej turze. Z pewnością więcej ludzi by walczyło. Mocni w ranqu nie bali by się, że druga osoba wezwie pomoc, a słabsi mieliby jakąś obronę
    Może ja mam takie odczucie, ale jak w v2 traciłem np. 700 lub 1000 ranqu to tak mnie nie bolało i zaraz chciałem je odrobić. Tutaj jak stracę marne 20 pkt, to odechciewa mi się grać

EDIT:
    W v2 było sporo fabułowców, ale na wyższych lvlach. Od 150+ lvla mało już kto walczył PvP
    Ostatnio edytowane przez MaX Zino ; 10-09-2011 o 18:41

Ja nadal nie rozumiem, dlaczego wy tak bardzo chcecie walczyć z tymi, którzy walczyć nie chcą. Walczcie między sobą.

Administrator
    Jeśli chcecie bójek bez SOS (ale tylko w przedziale rank oraz atakując >= lv) to jest to do zrobienia szybko i mogło by wejść razem z upkiem.
    Pewnie i wybór profilu eq przed walką dało by się zrobić (dla zaatakowanego) - i tak miało być z czasem wprowadzone.

El Fortuno
    Konto usunięte
    Nie którzy wolą bojkę bez sos bo zyskiwali by łatwy ranking mapki bez możliwości sos ale tylko w nielicznych lokalizacjach jak zakatowalibyśmy gracza w przedziale naszego lv ale o wiele większym rankingiem zyskiwalibyśmy tylko złoto i przedmioty

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał El Fortuno Zobacz post
    Nie którzy wolą bojkę bez sos bo zyskiwali by łatwy ranking
    Ale wtedy ranking nie będzie wyznacznikiem siły gracza w walkach PvP, a wyznacznikiem jak dużo osób bez EQ jest przezniego atakowanych.

Nyhariel
    Konto usunięte
    Wiec trzeba poswiecic czas na kupienie eq i dopiero prowadzac sie po takich lokacjach. Skoro sie po takich lokacjach chodzi to oznacza, ze gracz jest gotowy do walki.

musaraj
    Konto usunięte
    Albo, ze chce szybko zdobyć EQ z mini bossa w tej lokacji.
    Wiadomo. Ale MFy z pewnością rozwiązują ten problem ;p

Nyhariel
    Konto usunięte
    No, ale mnie to nie dotyczy. Nie posiadam MF'ow. Trzeba kombinowac

Uprawnienia