Nic
Ile wcześniej kosztowały MFy (przelew)?
♪ Żółwie tańczą jak szalone... ♫
Czy możliwy jest jakiś związek pomiędzy tą zdolką używaną przez upominek a tym przedmiotem ?
W końcu nie bez powodu rózga jest przedmiotem do użycia w walce.
Ostatnio edytowane przez Łukasz ; 08-12-2020 o 09:09
Jak mam wytworzyć róg na Wendigo? Czy muszę sprawdzać po kolei wszystkie kombinacje składników dopóki nie znajdę tej prawidłowej?
This is a certified hood classic
dokładnie
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Może mi ktoś przybliżyć jak wyglądało pakowanie prezentów rok temu? 5 fragmentów->zabawka (bez żadnych opłat)->nagroda?
i jakie były nagrody? miksturki, jakieś szanse na unikaty?
5 fragmentów-> 90% szans na zabawkę (jak nie wyjdzie- wracają do cb 3 fragmenty)
Potem zabawki możesz pakować przy pomocy machiny- albo manualnie, co jest czasochłonne (ale można mieć 100% udanych), albo automatycznie (75% szans na zapakowanie)
Potem prezenty wymieniasz u Mikołaja:
po 5 sztuk (10% szans na unikat + chyba losowa odnówka)
po 50 sztuk (gwarantowany unikat + chyba losowa odnówka)
Za 300 wymienionych prezentów- dyplom pomocnika.
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Manualne pakowanie było rok temu ułatwione czy dalej ze zmienną prędkością?Potem zabawki możesz pakować przy pomocy machiny- albo manualnie, co jest czasochłonne (ale można mieć 100% udanych), albo automatycznie (75% szans na zapakowanie)
Ostatnio edytowane przez Squadron ; 09-12-2020 o 20:10
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Pamiętam, że w pierwszym evencie miałem manualnie gorszą skuteczność niż automat xd.
Jeszcze pytanko.
Da się zrobić w skrypcie warunek dla sytuacji, kiedy następna kolejka jest przeciwnika, a potem na pewno nasza?
Chodzi mi o sytuację żeby w razie spowolnienia na spokojnie użyć mikstury szybkości/doładowania nie obawiając się, że zrobimy to bezpośrednio przed dublem.