Jak mam wytworzyć róg na Wendigo? Czy muszę sprawdzać po kolei wszystkie kombinacje składników dopóki nie znajdę tej prawidłowej?
This is a certified hood classic
dokładnie
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Może mi ktoś przybliżyć jak wyglądało pakowanie prezentów rok temu? 5 fragmentów->zabawka (bez żadnych opłat)->nagroda?
i jakie były nagrody? miksturki, jakieś szanse na unikaty?
5 fragmentów-> 90% szans na zabawkę (jak nie wyjdzie- wracają do cb 3 fragmenty)
Potem zabawki możesz pakować przy pomocy machiny- albo manualnie, co jest czasochłonne (ale można mieć 100% udanych), albo automatycznie (75% szans na zapakowanie)
Potem prezenty wymieniasz u Mikołaja:
po 5 sztuk (10% szans na unikat + chyba losowa odnówka)
po 50 sztuk (gwarantowany unikat + chyba losowa odnówka)
Za 300 wymienionych prezentów- dyplom pomocnika.
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
Manualne pakowanie było rok temu ułatwione czy dalej ze zmienną prędkością?Potem zabawki możesz pakować przy pomocy machiny- albo manualnie, co jest czasochłonne (ale można mieć 100% udanych), albo automatycznie (75% szans na zapakowanie)
♪ Żółwie tańczą jak szalone... ♫
Ostatnio edytowane przez Squadron ; 09-12-2020 o 19:10
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Pamiętam, że w pierwszym evencie miałem manualnie gorszą skuteczność niż automat xd.
Jeszcze pytanko.
Da się zrobić w skrypcie warunek dla sytuacji, kiedy następna kolejka jest przeciwnika, a potem na pewno nasza?
Chodzi mi o sytuację żeby w razie spowolnienia na spokojnie użyć mikstury szybkości/doładowania nie obawiając się, że zrobimy to bezpośrednio przed dublem.
♪ Żółwie tańczą jak szalone... ♫
Na sztywno, warunkiem pokroju: "Następne 2 ruchy nie ma przeciwnik" niestety nie (kiedyś rozpisywałem się w propozycji dodania opcji "nie ma", ale nie było zainteresowania tematem). Jedyna opcja to jak wyżej - manipulowanie kolejnością, co niestety eliminuje kilka ciekawych zagrań.
Jak się nazywa to miasto okrążone czerwonym kółeczkiem w prawym górnym rogu.![]()