Nie wiem, wydaje mi się że zapominacie o tym, że Urkaden było miastem dla 30-40 levela, potem aktualizacje po dodaniu Devos i dodanie Vivi na 65 lvl, a następnie po dodaniu Nordii bossy na level 80.
Nowy gracz pokona Kheer'amana i dostaje na viviego od razu na 65 lvl, a po 1 dniu po pokonaniu Vivi strażnika ruin na 80 lvl...
i tak Pan Jezus powiedział.
Wiadomo, standardowo był balansowany i testowanych pod niewidomego 80 latka na autostatach i z eq na 1 lvl. Ogarnijcie się albo przestańcie grać bo i tak go osłabiono 18 razy i teraz jest śmiesznie łatwy. A tak w ogóle to narzekacie że upka robi się 10 lat a jak już coś dodają to też źle.
No to chyba wyczerpałem wszystkie standardowe odpowiedzi na narzekania graczy, nie dziękujcie.
MapY ma racje, zrobi się kiedyś tam po evencie.
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Tak btw ziomeczki co mają 9 lat w tej grze, naprawdę chce wam się grać ten sam event już dziewiąty raz? Czy on jest wogule opłacalny w stosunku do wymianek fenrisów arktosów itp?
This is a certified hood classic
jak pierwszy raz robie te eventy w takiej formie z minibosami globalnymi, nie grałem 5 lat
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Niech ktoś wytłumaczy mi jak zabić tego strażnika bo wyjdę z siebie po następnym dedzie.
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
i tak Pan Jezus powiedział.
To pewnie w kwestii wybornego dropu co na nas czeka:
Zyskałeś 5 sztuk przedmiotu Mikstura Ożywienia