Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 45 z 84

Temat: Aktualizacja Urkaden i Wyklętej Góry – dyskusja

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    Cytat Napisał Squadron Zobacz post
    niestety nie wyszaleje sie bo bosa pierwszego bosa nie pokoanam nawet xd
    Jest do ubicia w eq +0 i autostatch, więc musisz się bardzo postarać, żeby go nie ubić xD

Użytkownik Avatar Misiak
    Nie wiem, wydaje mi się że zapominacie o tym, że Urkaden było miastem dla 30-40 levela, potem aktualizacje po dodaniu Devos i dodanie Vivi na 65 lvl, a następnie po dodaniu Nordii bossy na level 80.

Nowy gracz pokona Kheer'amana i dostaje na viviego od razu na 65 lvl, a po 1 dniu po pokonaniu Vivi strażnika ruin na 80 lvl...
    i tak Pan Jezus powiedział.

Użytkownik
    Wiadomo, standardowo był balansowany i testowanych pod niewidomego 80 latka na autostatach i z eq na 1 lvl. Ogarnijcie się albo przestańcie grać bo i tak go osłabiono 18 razy i teraz jest śmiesznie łatwy. A tak w ogóle to narzekacie że upka robi się 10 lat a jak już coś dodają to też źle.

No to chyba wyczerpałem wszystkie standardowe odpowiedzi na narzekania graczy, nie dziękujcie.

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Cytat Napisał Misiak Zobacz post
    Nie wiem, wydaje mi się że zapominacie o tym, że Urkaden było miastem dla 30-40 levela, potem aktualizacje po dodaniu Devos i dodanie Vivi na 65 lvl, a następnie po dodaniu Nordii bossy na level 80.

Nowy gracz pokona Kheer'amana i dostaje na viviego od razu na 65 lvl, a po 1 dniu po pokonaniu Vivi strażnika ruin na 80 lvl...
    Przed wejściem do komnaty, gdzie pojawia się Vivi#1 jest informacja, że znajdują się tam dużo potężniejsze kreatury i gra zaleca ponowne odwiedzenie mapy od 65 poziomu.

Użytkownik Avatar Squadron
    MapY ma racje, zrobi się kiedyś tam po evencie.
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Użytkownik Avatar Eresmel
    Tak btw ziomeczki co mają 9 lat w tej grze, naprawdę chce wam się grać ten sam event już dziewiąty raz? Czy on jest wogule opłacalny w stosunku do wymianek fenrisów arktosów itp?
    This is a certified hood classic

Użytkownik Avatar Squadron
    jak pierwszy raz robie te eventy w takiej formie z minibosami globalnymi, nie grałem 5 lat
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Cytat Napisał Eresmel Zobacz post
    Tak btw ziomeczki co mają 9 lat w tej grze, naprawdę chce wam się grać ten sam event już dziewiąty raz? Czy on jest wogule opłacalny w stosunku do wymianek fenrisów arktosów itp?
    Event jest od 2017r.

@Edit: Masz rację Spotlight, przepraszam, mój błąd. Event jest od 2018r.
    Ostatnio edytowane przez Hubiot ; 03-12-2020 o 22:28

Niech ktoś wytłumaczy mi jak zabić tego strażnika bo wyjdę z siebie po następnym dedzie.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Misiak
    Cytat Napisał Gustaw Rapier Zobacz post
    Niech ktoś wytłumaczy mi jak zabić tego strażnika bo wyjdę z siebie po następnym dedzie.
    Z tego co widzę to atry wyzerowane + eq pod defa, atry i dmg.
    Ma sporo ataku, w czym przypomina walkę z karmazynem, nie przeciągasz jej - chodzi o to aby zbić go szybciej niż on Ciebie.
    Pod koniec daje mobilkę więc trzeba to wytrzymać i zabić go jak najszybciej.

Użytkownik Avatar Spotlight
    Cytat Napisał Hubiot Zobacz post
    Event jest od 2017r.
    Od 2018 .
    By skłonić człowieka do okrucieństw, każ mu wierzyć w absurdy.

Pirrat
    Konto usunięte
    To pewnie w kwestii wybornego dropu co na nas czeka:
    Zyskałeś 5 sztuk przedmiotu Mikstura Ożywienia

Użytkownik Avatar Harriours
    Powiem, że zagadka z dźwigniami jest super.

donki
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Misiak Zobacz post
    Z tego co widzę to atry wyzerowane + eq pod defa, atry i dmg.
    Ma sporo ataku, w czym przypomina walkę z karmazynem, nie przeciągasz jej - chodzi o to aby zbić go szybciej niż on Ciebie.
    Pod koniec daje mobilkę więc trzeba to wytrzymać i zabić go jak najszybciej.
    Łatwo powiedzieć, trudno wykonać zwłaszcza wtedy jak jednym atakiem wali ci za polowe hp nawet bez kryta i na wyzerowanych atrach.

Użytkownik Avatar Misiak
    Cytat Napisał donki Zobacz post
    Łatwo powiedzieć, trudno wykonać zwłaszcza wtedy jak jednym atakiem wali ci za polowe hp nawet bez kryta i na wyzerowanych atrach.
    Ale ja nigdzie nie powiedziałem, że on jest łatwy. Według mnie jest trudny, i to bardzo.

Uprawnienia