Zwiększony depozyt złota za poziomy wbite na dodatkowych postaciach - 20000 G za każdy poziom.
W wyniku zmiany limit podstawowy mógł wzrosnąć nawet do 2.6x poprzedniej wartości przy 5 postaciach o równym poziomie.
Zwiększony depozyt złota za poziomy wbite na dodatkowych postaciach - 20000 G za każdy poziom.
W wyniku zmiany limit podstawowy mógł wzrosnąć nawet do 2.6x poprzedniej wartości przy 5 postaciach o równym poziomie.
Co daje Ślepa Furia na 2 gwiazdki? W opisie nic się nie zmienia
Witam, zablokowałem sobie wagonikiem tor przy szybie c, żeby odblokować potrzebuję przekładni, która jest przy drabince w starej kopalni poziom 2, której się nie da zabrać, czy da się coś z tym zrobić?
Hejka!
Czemu nie mogę zapisać forumowgo skryptu na Krakena ? Kiedy go imporutję oraz klikam zapisz, to w lewym górnym roku wyskakuje mi komunikat: przesłano nie prawidłowe dane.
Tutaj masz link do tematu jak to zrobić ,bo zapewne o to chodzi.
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...99-czego%C5%9B
Gdzie jest kluczyk do Karmazyna, w opisie bossa jest dojście, i jest napisane że trzeba mieć kluczyk. Ale nikt nie mówi jak go zdobyć i gdzie
Ej pytanie co z wynikami rekrutacji moderatorów?
I właściwie jak zdobyć rangę VIPA lub redaktora lub jakąkolwiek?
Wyniki rekrutacji będą wtedy, kiedy postanowi o tym administrator (czyli ich wybierze i napisze informacje w odpowiednim temacie).
Na redaktora i moderatora odbywają się rekrutacje, lub jeżeli będziesz się odpowiednio zachowywał i nadawał do tej funkcji, administrator może sam zaproponować Ci rangę.
czy żeby się vivienne nie leczyła w nieskończoność, to trzeba ją bić ogniem 3? czy może być to np. ogień 4?