Strona 847 z 1160 PierwszyPierwszy ... 347747797837845846847848849857897947 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 12,691 do 12,705 z 17390

Temat: [ Pytania ]

Super Moderator
    Po raz pierwszy kupony pojawiły się w dorkowym turnieju tvt 2n2
    Potem na każdym evencie (od halołin2019) i bodajże 2x na aukcji

DEWASTATOR Leon Full
    Konto usunięte
    Cytat Napisał proof Zobacz post
    Po raz pierwszy kupony pojawiły się w dorkowym turnieju tvt 2n2
    Potem na każdym evencie (od halołin2019) i bodajże 2x na aukcji
    Nie na każdym. Na Walentynkach nie było - bo nie było gdzie go umieścić.

Ciekawe dlaczego

Użytkownik Avatar king of fire
    Czy gdy usune postać np. 19 lvl na którym powiększyłem ene o,np. 15 pkt. To limit eny mi sie zmniejszy o 15 pkt?

Cytat Napisał king of fire Zobacz post
    Czy gdy usune postać np. 19 lvl na którym powiększyłem ene o,np. 15 pkt. To limit eny mi sie zmniejszy o 15 pkt?
    nie, ale nie zwiększy się póki nie dobijesz poziomami do aktualnej sumy

Użytkownik
    mam pytanie do graczy czy jak inna osoba się wbiła na konto i z postaci na której był otwierany sklep zabrała całe EQ gemy i dała przypadkowym 2 osobą dała te wszystkie rzeczy pod pretekstem koniec gry to czy jakaś kara podlega za przyjecie kradzionych przedmiotów

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    Nie. Karze podlega ten, kto wszedł ci na konto jak już.

Użytkownik
    tylko ze ten gracz przestał grac po oddaniu eq 2 przypadkowym osobą

Leila Thirst
    Konto usunięte
    Trujaki miały 14/16/18 i 16/18/20. Dopasowywanie się kosztów many jest totalną bzdurą. Nie wiem kto jest teraz testerem, ale mocno po głowie powinien oberwać. Umki są niezbalansowane do wzrostu kosztów many i w efekcie niektóre niegrywalne na niższych. Niemal nikt np. nie używa trującego ataku aż do 30 lvl, gdzie kiedyś każdy go używał na 20. Bryzy wojem też się nie da grać przed 40 lub 38 ewentualnie jeśli wyrafinowana, ataki magiczne atry na 30 kosztują o 1 many więcej niż kiedyś przed buffem itp. itd.

Więc moje pytanie brzmi - kto jest aż tak niekompetentnym testerem, że przeforsował tę zmianę w takiej formie?

Użytkownik Avatar damianxp
    https://forum.mfo3.pl/showthread.php...813#post316813 tutaj masz ile dana zdolność zabierała przed zmianą i po zmianie, na niskich poziomach ta zmiana jest bardziej na plus, więc nie bardzo wiem o co Ci chodzi.

Aktualnie nie ma nigdzie listy wszystkich niekompetentnych testerów, można jednak kilku zdemaskować, ponieważ ich nicki na forun mają kolor jasnoniebieski.

Cytat Napisał Leila Sin Zobacz post
    Trujaki miały 14/16/18 i 16/18/20. Dopasowywanie się kosztów many jest totalną bzdurą. Nie wiem kto jest teraz testerem, ale mocno po głowie powinien oberwać. Umki są niezbalansowane do wzrostu kosztów many i w efekcie niektóre niegrywalne na niższych. Niemal nikt np. nie używa trującego ataku aż do 30 lvl, gdzie kiedyś każdy go używał na 20. Bryzy wojem też się nie da grać przed 40 lub 38 ewentualnie jeśli wyrafinowana, ataki magiczne atry na 30 kosztują o 1 many więcej niż kiedyś przed buffem itp. itd.

Więc moje pytanie brzmi - kto jest aż tak niekompetentnym testerem, że przeforsował tę zmianę w takiej formie?
    Akurat na low lv koszt wiekszosci zdolek spadł. Po prostu łatwiej robić postać pod auto bez regenek many

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał MasterOfPuppets Zobacz post
    Akurat na low lv koszt wiekszosci zdolek spadł.
    I co, że koszt większości spadł, skoro warszawiak podał bardzo konkretną zdolność, której koszt nie spadł i mówi, że stanowi ona problem.

Nawiasem czego koszt spadł na low-lv bez osłabienia samej zdolności? Ożywienia?

Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    I co, że koszt większości spadł, skoro warszawiak podał bardzo konkretną zdolność, której koszt nie spadł i mówi, że stanowi ona problem.

Nawiasem czego koszt spadł na low-lv bez osłabienia samej zdolności? Ożywienia?
    Drenażu.

Ale ponieważ eksperci przytoczyli rzeczowe argumenty, z których jasno wynika, że wprowadzone zmiany były T O T A L N I E nieprzemyślane, obiecujemy przyjrzeć się im jeszcze raz przy okazji rebalansu pvp na niskich poziomach.

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Lisu aka wróciłem Zobacz post
    Drenażu.
    Nah fam, przy niższym koszcie zdolności jest niższa celność.
    Ale ponieważ eksperci przytoczyli rzeczowe argumenty, z których jasno wynika, że wprowadzone zmiany były T O T A L N I E nieprzemyślane, obiecujemy przyjrzeć się im jeszcze raz przy okazji rebalansu pvp na niskich poziomach.
    O, super, życzę owocnej pracy.

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    Nah fam, przy niższym koszcie zdolności jest niższa celność.
    Dla wojownika to i tak buff.

Uprawnienia