Strona 829 z 1160 PierwszyPierwszy ... 329729779819827828829830831839879929 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 12,421 do 12,435 z 17388

Temat: [ Pytania ]

PowerISO
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Quesso Zobacz post
    Ile trwa usunięcie konta z 65 poziomem poprzez nieaktywność?
    "Konta nieużywane są automatycznie usuwane, jeśli minęło minimum 30 dni od daty ostatniego logowania. Okres ten wydłuża się o tyle tygodni, ile wynosi najwyższy poziom postaci utworzonej w ramach danego konta użytkownika."

485 dni
    65*7+30

Cytat Napisał LejsoN Zobacz post
    tych butow nie kupisz na targu bo sa bardzo rzadkie a dropia tylko z banitow mam chyba jakies +2/3 to mozesz napisac w grze to Ci sprzedam
    Jeśli mówisz o Banickich Butach to nie, nie dropią tylko z Banitów, ale też z Mięsożera.

Zbanowany
    Nie pisalem o banickich butach :x

Skąd wiadomo jakie obrażenia zada trujący pocisk?
    Jakie obraźenia są brane pod uwagę? Różdżki? Runy? Pocisku magicznego?

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Gustaw Rapier Zobacz post
    Ze wzoru. Brany pod uwagę jest poziom użytkownika

Bąblowiec pląsający
    Konto usunięte
    Zadaje 100/110/120% obrażeń magicznych bez atrybutu.
    Opis zdolności...

Super, ale obrażenia magiczne bez atrybutu takie jakie zada pocisk na mój lvl? Takie jak zada runa na moj lvl? Obrażenia różdżki?

Bąblowiec pląsający
    Konto usunięte
    Super, ale obrażenia magiczne bez atrybutu takie jakie zada pocisk na mój lvl? Takie jak zada runa na moj lvl? Obrażenia różdżki?
    Zaklęcia to też obrażenia magiczne. Nie zauważyłeś, że jeżeli masz mało ataku to mniej bijesz Trującym Pociskiem? Wzór wygląda podobnie jak w przypadku zwykłego zaklęcia, tylko zamiast bonusu od atrybutu mnożyć razy 1/1,1/1,2.

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Bladawiec Obłąkaniec Zobacz post
    Zaklęcia to też obrażenia magiczne. Nie zauważyłeś, że jeżeli masz mało ataku to mniej bijesz Trującym Pociskiem? Wzór wygląda podobnie jak w przypadku zwykłego zaklęcia, tylko zamiast bonusu od atrybutu mnożyć razy 1/1,1/1,2.
    Nie zrozumiałeś pytania, trollu.

Skoro jesteś taki mądry, to ile zadam obrażeń Trującym Pociskiem ** na 29 poziomie mając 130 ataku magicznego z EQ przeciwko przeciwnikowi mającemu 80 obrony magicznej?

Ale wzór wygląda w sposob następujący:
    Atakmag* obrażenia zaklęcia. Pytanie jest jednak inne: jakie obrażenia są brane w tym wzorze pod uwagę?

Yatagarasu
    Konto usunięte
    Jak dodać avatar profilowy, próbowałem na wiele sposobów i nie da sie anulować "nie używaj avatara"

Użytkownik
    https://mfo3.pl/r/b1d4284ec
    Co to za czary?
    Mam taki syf w eq i akurat mój dyplom?

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał oren noor Zobacz post
    https://mfo3.pl/r/b1d4284ec
    Co to za czary?
    Mam taki syf w eq i akurat mój dyplom?
    Nie wiem, jakiej odpowiedzi oczekujesz, także najlepszą będzie chyba po prostu:
    Tak.
    Nieważne, ile rzeczy masz w eq, zawsze jest szansa na stratę czegoś dobrego.

Użytkownik
    Czy da się dodać w skrypcie opcję nie leczenia jeśli nasza postać ma wiecej niż x HP, przeciwnik ma dubla a zużył wcześniej 2 runy/ kamienie? Chciałbym coś takiego dodać, a wybierając przeciwnik w pierwszym okienku nie ma okienka "przedmiot" w kolejnym.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Quesso Zobacz post
    Czy da się dodać w skrypcie opcję nie leczenia jeśli nasza postać ma wiecej niż x HP, przeciwnik ma dubla a zużył wcześniej 2 runy/ kamienie? Chciałbym coś takiego dodać, a wybierając przeciwnik w pierwszym okienku nie ma okienka "przedmiot" w kolejnym.
    Jak nie ma takiego okienka, to sam sobie odpowiedziałeś.

Uprawnienia