Ja dostałem Koralowy Pierścień +1 i ulepszyłem do +3, i wyszedł czysty w luckPoza tym, jakieś mikstury i Koralowy Kaptur
Ja dostałem Koralowy Pierścień +1 i ulepszyłem do +3, i wyszedł czysty w luckPoza tym, jakieś mikstury i Koralowy Kaptur
Ja to bym w ogóle zmienił loterię żetonową. Aktualnie (a w sumie od kilkunastu eventów) jest ona zupełnie nieopłacalna. 65 żetonów (na przedziale 65) za los, a otrzymujemy poty o wartości 50 żetonów, lub jakieś randomowe eq, często nawet nieunikatowe.
jak już mówiłem wcześniej, wpłacasz 60 żetonów dostajesz 50, brawo
Loteria żetonowa jest opłacalna na dystansie.
Na pierwszym evencie po upku nie słyszałem takich głosów, gdy ludzie za żetony dostawali eq na 65, które było wtedy warte wielokrotnie więcej. Już wszystko masz z tego upka, wydając żetony na loterię tracisz, natomiast po upku Nordii, na pierwszym evencie z loterii żetonowej, na której za 80 (?) żetonów będziesz dostawał itemy warte 3-4kk zapewne pojawią się głosy, że loteria żetonowa jest zbyt opłacalna.
Dostatecznie dużym.
Rozumiem, że podliczyłeś sobie te wszystkie poty po wartości żetonowej, pododawałeś wartość żetonową EQ i reszty nagród i porównałeś z wydatkami? Oczywiście, że nie.Oczywiście nie opłacało mi się to.
- - - - - - - - - -
Oczywiście mówiąc o opłacalności liczę opłacalność żeton -> żeton, nie żeton -> złoto.
Oczywiście loteria jest mało opłacalna teraz lepiej wydać żetonki u mistrza areny przed nordią na miksy :P/
Te losy na loterię za mf są słabe, nic dobrego z nich nie dropi, myślałem, że dostane " coś na 65lvl gwarantowane ", to pewnie Koral/ Paj, a tu pośpiechu... a 300 mf i tak nigdy nie wypadnie![]()
czy jak nie byłem na mapie eventowej jakąś postacia i dopiero dziś tam wszedłem i chciałem odebrac prezent za 24 z drzwi to już sie nie da bo nie mam ani wrednego i nie moge rozpylic Repelent na gremliny nwm czy to bład czy tak ma byc![]()
Ostatnio edytowane przez Lokithor ; 24-12-2018 o 02:34
A jak ktoś nie miał klucza i nie zdobywał od wrednego. To jest mozliwosc zeby wbic na poddasze czy duch będzie blokować?