Czy jest planowane promocje na doładowania albo darmowy reset na ten event?
Czy jest planowane promocje na doładowania albo darmowy reset na ten event?
Proponuje osłabic tego Wrednego Gremlina oraz pozmieniać w Quizie żeby se każdy zaliczył.
A co jest nie tak z dyktandem?![]()
No dyktando to same trudne i przepijasz hajs a Gremlina żeby osłabić.
Dyktando jest łatwe. Przynajmniej mfo kształci młodych. Co do gremlina. Prawda, jest bardzo silny, ale myślę, że jest ubijalny.
osoba odpowiedzialna za dyktando powinna zostac obsypana zlotem![]()
Dla półanalfabetów dyktando będzie trudne. Jeśli ktoś nie potrafi na nim uzyskać min. 17/20, to powinien sobie powtórzyć zasady ortografii lub czytać więcej książek, bo aż wstyd, że ktoś mający wykształcenie minimum podstawowe nie może się uporać z dyktandem, w którym nawet nie ma typowych pułapek.
Nie mam pojęcia, kto wymyślił dyktando do eventu, ale ma u mnie wielki szacun za to![]()
dyktando jest ok, ale nie widzę sensu umieszczania w nim jakichś dziwnych nazw biologicznych, które mało kto zna (chyba biologicznych, bo niektóre pierwszy raz widziałem, bodajże hipochondria?), a poza tym ktoś pisał, że "jaskułka" jest tam poprawną odpowiedzią
event świąteczny mi się nie podoba, nie zachęcił mnie do gry wręcz przeciwnie, tyle z mojej strony, widzimy się w nordi
Takie informacje nie będą ujawniane. Można sobie jedynie podejrzeć godzinę ostatniej walki u Reportera w parku.