Strona 75 z 85 PierwszyPierwszy ... 25657374757677 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,111 do 1,125 z 1261

Temat: Król Góry

tetrax
    Konto usunięte
    Gdyby ktoś chciał to jeszcze
    .

Super Moderator
    Cytat Napisał musaraj
    Proszę moderatorów o wydzielenie tych postów do jakiegoś nowego tematu.
    Nie wiem, co chcesz stąd wydzielać. Rozmów tutaj niewiele
    Poradnik:
    a) Jeśli chcecie tutaj dyskutować o osiągnięciach Tatsumaru, to róbcie to między sobą, a nie na forum;
    b) Jeśli chcecie dyskutować na temat "niesprawiedliwości gry" to nie ma to sensu (wprowadzone zmiany nie będą wycofane), ale nikt wam rozmów nie broni. Jak sobie założycie temat, to posty przywrócę i tam przeniosę
    c) Jeśli w ogóle chcecie dyskutować, to nie prowokujcie się nawzajem

No i proponuję zakończyć. Następne posty w tym temacie niech dotyczą wyłącznie kg

Użytkownik
    prosze was dajcie jakis link jak tam dojsc

Użytkownik
    Cytat Napisał benius Zobacz post
    prosze was dajcie jakis link jak tam dojsc
    środy i soboty zapisy u mistrza areny zapisy od 18:00-18:50

Użytkownik
    Nie mogę zapisać skryptu na KG, nie mam zadnych nieaktynywnych polecen...
    https://gyazo.com/af51a6335f826f267e09b6332c7934ed

Cytat Napisał Czervik Zobacz post
    Podrzuć mi jakoś skrypt to Ci powiem dlaczego.

Bąblowiec pląsający
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Czervik Zobacz post
    Mam ten sam błąd.
    Gdy usuwam Koci Zamach ze skryptu komunikatu nie ma

no i jak zapisałem skrypt z Kocim Zamachem, wyskoczył komunikat i wyszedłem, to skrypt się w całości zapisał poza kocim zamachem.
    Ostatnio edytowane przez Bąblowiec pląsający ; 29-12-2018 o 19:27

Administrator
    Wysłałem poprawkę do tego Kociego Zamachu - kilka innych miało podobny problem.

Bąblowiec pląsający
    Konto usunięte

Tester Avatar Denol
    Zmiany w broniach eventowych:

-Statusy nakładane przez Buława Szybkości są odświeżane.
    -Szansa na nałożenie statusu Zatrucie przez Zatrute Rękawice występuje co 5 atak.
    -Krytyczna Włócznia w przypadku trafienia krytycznego zamiast statusu Pomyślność na 3 tury nakłada status Regeneracja na 1 turę.
    -Szansa na nałożenie statusu Paraliż przez Topór Paraliżu zmniejszona do 30%
    -Topór Furiata początkowy bonus do obrażeń został zmniejszony do 25%, obrażenia co każdy celny atak maleją o 1%.
    -Włócznia Niecelności bonus do obrażeń zostaje zmniejszony do 2% za każde chybienie atakiem lub zdolnością.
    -Buława Czystości zadaje 13% dodatkowych obrażeń jeśli atakujący nie posiada żadnego pozytywnego statusu lub przeciwnik żadnego negatywnego statusu.
    -Ostrze Bólu w przypadku trafienia krytycznego nakłada również status Krwawienie na 1 turę na używającego.
    -Niebieska Różdżka co 8 atak uzdrawia atakującego za 15% zadanych obrażeń zamiast nakładać status Pomyślność.
    Ostatnio edytowane przez Denol ; 19-01-2019 o 14:48

Użytkownik Avatar Fannindel
    Dlaczego niektóre bronie zostały osłabione po mimo małej używalności? przykładowo topór paraliżu czy topór furiata.
    Zatrute Rękawice będą za silne.

Co do Różdżki Północy to chodzi o 15% aktualnego zadanego hita czy 15% z sumy wszystkich ataków (tych 8 ataków) ?
    Czemu ostrze bólu zostaje osłabiona a różdżka nie? jest chyba najczęściej używaną różdżką przez magów na kg.

Dlaczego niektóre bronie zostały osłabione po mimo małej używalności? przykładowo topór paraliżu czy topór furiata.
    Bo taki mamy kaprys
    Co do Różdżki Północy to chodzi o 15% aktualnego zadanego hita czy 15% z sumy wszystkich ataków (tych 8 ataków) ?
    Tak jak koralowa różdżka.
    Czemu ostrze bólu zostaje osłabiona a różdżka nie? jest chyba najczęściej używaną różdżką przez magów na kg.
    Widocznie nie wymagała nerfow

Użytkownik Avatar Fannindel
    Cytat Napisał lilanna Zobacz post
    Tak jak koralowa różdżka.
    Czyli co 8 ataków uleczy mnie 15% z hita który będzie tym ósmym atakiem? beznadzieja.

Cytat Napisał lilanna Zobacz post
    Widocznie nie wymagała nerfow
    Jest jako jedyna używalna przez magów na kg, więc albo powinniście ją osłabić albo ulepszyć pozostałe.

Czyli co 8 ataków uleczy mnie 15% z hita który będzie tym ósmym atakiem? beznadzieja.
    +1, też uważam że to bardzo leniwa zmiana

Jest jako jedyna używalna przez magów na kg, więc albo powinniście ją osłabić albo ulepszyć pozostałe.
    Ale które z pozostałych są niby słabe? Jakoś nie widzę żadnego odzewu, żeby coś było wybitnie "do kitu". Ani jednego posta.
    Pojemności? Jej nawet nie powinno tam być ale z pewnych przyczyn się tam znajduje.
    Wszechstronności? To jest chłam totalny i od czasu, gdy pojawiła się inicjatywa by dodać nowe bronie na KG chciałam ją wyrzucić i zastąpić czymś lepszym. Tu się zgodzę, ale niektórym nie przemówisz do rozsądku
    Czystej Magii? Można jej buffnąć o 0.5% bo i tak jest solidna dla bezatra choć nie aż tak zachęcająca.
    Reszta? Są w porządku.
    Bronie dla woja? Kto gra wojem w 2k19 lul

Użytkownik
    Ja gram xd. A tak serio to w tamtym tygodniu muszolot i fannindel wygrał kg. I obaj są wojami więc woj jest op na kg.

- - - - - - - - - -

I potwierdzam że rózga bólu jest zbyt op z klatwą wygnanej, więc najlepiej ją znerfic bo jest za silna.

Uprawnienia