Z tego co pamiętam to dało się chyba zrobić +9 z 2 itemow +3, co mają idealnie 16% i do tego szansa na lepszy plus
Z tego co pamiętam to dało się chyba zrobić +9 z 2 itemow +3, co mają idealnie 16% i do tego szansa na lepszy plus
a kto pamięta itemek zatruta włócznia +7 ? za 150k chyba za poszła, ale kiedy to było![]()
To moje, może jest więcej ale są. Zepsuty jak ta gra, wszystko się zgadza.
Po testowym przeskalowaniu plusów były i itemki ponad +100![]()
Jeśli nie znasz się na cenach itemów to lepiej się nie wypowiadaj. Jastrzębie Piórko +4 jest jednym z itemów, które zostały wycofane z gry i nie ma większego plusa 1-30. A co do itemów wymienionych przez Tps, to jedynie buty anielskiej protekcji staniały. Reszta może być nadal tyle warta.
to w takim razie co się dzieje z cenami? kto powariował na tyle, żeby kupić item na poziom 20 za ponad 1kk?! tyle kosztuje eq +4/+5/+6 na poziom 65.
jak widać się nie znam, bo nie wiedziałem, że są tacy głupi ludzie, którzy chcą komuś wcisnąć itemek na 20 za 1kk, i jeszcze głupsi, którzy to kupują, bo po wbiciu lvla znajdą inne, lepsze na inny przedział, i wtedy wcisną ten stary słabszym, za takie ceny.
nawet najlepsze ity na przedział 20-29, takie jak Banickie eq nawet splusowane, nie miałyby aż takiej wartości.
ok. rozumiem, że nie wbijają lvla, ale ja nigdy nie widziałem takiej ceny na eq na 20-29 lvl, średnie ceny za plusowane unikaty u aukcjonera dochodzą do 100k.
wiem, wiem, jeszcze jest handel, ale tego nie miałem jak sprawdzić. niemniej jednak w opcji handlu jest większa szansa na bycie oszukanym.
1. To nie są powody, by nazywać innych graczy głupcami.
2. Na forum czasem były sprzedawane, a jak się na forum coś kupuje, to zazwyczaj kończy sie przez handel.
3. Średnia cena nic nie oznacza, mówię, to jest eq liczone w pojedynczych egzemplarzach, więc cena z racji popytu jest wyższa. To coś, jak karta burakha. Nic nie daje, ale warta kilka milionów.