Z tego co wiem to ceny za eq +3 za 20lvl nie raz przekraczały 2kk, a to ze względu na małą ilość takich itemów (w porównaniu do itemów na 65).
Czyste eq= eq +3 z bonem jednokierunkowym.
Zerówka= eq +0 bez bonu.
Przynajmniej ja stosuje takie nazwy, ale nikt nie broni ci mówić inaczej.
Czy kiedyś w dalekiej przyszłoći w mfo3 (Czyli z 300 lat) w kowalstwie dodanie opcja "Połącz Gem z Uzbrojeniem" i "Odzyskaj Gem z Ubzrojenia"?
Łącznie już jest. Odzysk obecnie nie jest planowany.Czy kiedyś w dalekiej przyszłoći w mfo3 (Czyli z 300 lat) w kowalstwie dodanie opcja "Połącz Gem z Uzbrojeniem" i "Odzyskaj Gem z Ubzrojenia"?
Jeśli nie wiesz nic o + w eq to lepiej się nie wypowiadaj. Kiedyś istniały itemy +4 do 30 poziomu (albo nawet więcej, nie jestem teraz w stanie stwierdzić), lecz było to za czasów Langeburgu/Urkaden. Aktualnie nie jest możliwe wydropienie itema z plusem większym niż +3 na poziomy 1-30.
Co do itemu +9, to powstał na wskutek bugu związanego z punktami (hp, mp) w Diademie z Jeziora. Błąd został z tego co wiem naprawiony.
Z tego co pamiętam to dało się chyba zrobić +9 z 2 itemow +3, co mają idealnie 16% i do tego szansa na lepszy plus
a kto pamięta itemek zatruta włócznia +7 ? za 150k chyba za poszła, ale kiedy to było![]()
To moje, może jest więcej ale są. Zepsuty jak ta gra, wszystko się zgadza.
Po testowym przeskalowaniu plusów były i itemki ponad +100![]()