Strona 67 z 85 PierwszyPierwszy ... 1757656667686977 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 991 do 1,005 z 1261

Temat: Król Góry

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    Kiedy naprawicie przewagę występującą pomiędzy profesjami?
    Mag < Woj | Mag > Woj

Edit: Oczekuję odpowiedzi od kogoś z górnej półki, np naszego najbardziej sprawiedliwego mopa który zajmuje się balansem.
    .

Moderator Avatar YourShadow
    Właściwie to wszyscy płaczecie, w sumie ja też. Mag=Woj, choć chyba mag ma 1 zdolność mniej, ale mogę się mylić.
    @down
    Tak, ogólnie mag jest trochę słabszy.
    Ostatnio edytowane przez YourShadow ; 17-09-2017 o 02:08

DEWASTATOR Leon Full
    Konto usunięte
    Mag ma 1 zdolność mniej, Fann ma racje. Nie jest to jakaś kolosalna przewaga, ale jest. Dodatkowo również specjalny Drenujący Atak, który jednak można wylosować tylko, to już dwie.
    Coś nowego powinno być. I coś tylko do wylosowania.
    Ostatnio edytowane przez DEWASTATOR Leon Full ; 17-09-2017 o 02:50

Użytkownik Avatar Dorek
    Cytat Napisał Fannindel Zobacz post
    Nie chodzi tylko o króla góry, ogólnie jest zbyt duża przewaga wojownika.
    MoP robi grę pod siebie i tyle (o ile obecnie w ogóle coś robi )
    Ta gra jest robiona przeciw tobie żebyś nie mógł w niej nic osiągnąć. Będziesz grał magiem to woj będzie lepszy jak bedziesz grał wojem to mag będzie lepszy chyba łatwo to zauważyć ?

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Leonardo Zobacz post
    Nadal wnioskuję za tym, aby każdy miał swój odgórnie narzucany czas (300 sekund) który odlicza mu się na własne konto i po jego upłynięciu przerzucało gracza na auto walkę (to wciąż 10 minut, a to że przeciwnik pożera 70% naszego wspólnego czasu nie jest uczciwe, skoro włącza się auto walka)
    Podbijam, obecnie jest to plaga.

Your Nightmare
    Konto usunięte
    niech wejdzie ten pomysl leonarda-
    z tego co widzę i slyszę od niektórych graczy to to naprawdę jest plaga, strasznie to wpieniające

Użytkownik Avatar MasterOfPuppets
    Cytat Napisał Your Nightmare Zobacz post
    niech wejdzie ten pomysl leonarda-
    z tego co widzę i slyszę od niektórych graczy to to naprawdę jest plaga, strasznie to wpieniające
    To jest funkcjonalność, której na ten moment w ogóle nie ma. Dzielone timery/forsowanie autowalki tylko jednej ze stron. Z pewnością będzie to przydatne na przyszłość. Ostatecznie Tomi musi zadecydować czy może to wejść.

musaraj
    Konto usunięte
    Nie wiem jak Wy, ale ja bym to znerfił.
    https://mfo3.pl/r/b7fdf4bbd
    https://mfo3.pl/r/b07335be2
    https://mfo3.pl/r/b157e5b69
    (jeszcze poszukam raporty gdy poprzednim razem dostałem czeka)

musaraj
    Konto usunięte
    Proponuję aby obrażenia run magii i kamieni na Królu Góry nie zależały od lv używającego.

Użytkownik Avatar Clover
    Proponuję aby obrażenia run magii i kamieni na Królu Góry nie zależały od lv używającego.
    To ja proponuję, by nie zależały od obron broniącego się.

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał matissimos Zobacz post
    To ja proponuję, by nie zależały od obron broniącego się.
    Zaproponowałbym żeby poziom Twoich postów nie zależał od Twojej głupoty, ale to raczej nieosiągalne.

Użytkownik Avatar Clover
    Zaproponowałbym żeby poziom Twoich postów nie zależał od Twojej głupoty, ale to raczej nieosiągalne.
    Po prostu napisałem coś równie bezsensownego, co ty.
    Takie coś nie ma sensu, bo wymagałoby nowego przedmiotu, by oddzielić jeden item od drugiego, a po co to, skoro Tomi pisał, że w Nordii Kg najprawdopodobniej będzie tylko dla 80 lvl, nic powyżej.
    Ostatnio edytowane przez Clover ; 08-10-2017 o 00:17

musaraj
    Konto usunięte
    https://mfo3.pl/r/b47cc985c

200+ obrony magicznej, 2900 HP nie wystarczy, by obronić się przed magiem. Nawet mając 270 szybkości obrywam dublem w 2 turze mimo, że przeciwnik nie ma przyspieszenia.

Pozdrawiam mopa i jego śmietnikową ekipe która nie potrafi odpowiednio zbalansować 2profesji

#przewagawjów co nie XD

musaraj
    Konto usunięte
    Co masz na myśli mówiąc 200+ obrony mag?
    Że nie pamiętam ile dokładnie, ale policzmy:
    80 w bazie
    gem Magdef 2 (12)
    gem Magdef (10)
    Koralowy Kaptur +0 (96)
    Turniejowa +5 ( z 8 magdefa? + pasyw, razem +20)
    koralowe buty +1 (20)
    koralowy pierscień +1 (19)
    razem 257

270 speeda to mało, mało który mag ma mniej niż 280 speeda.
    Haha, a teraz najlepsze - SKĄD MAM WZIĄĆ TEGO SPEEDA? Z czego mam sobie odjąć? Z mojego 220 ataku (norma to pewnie z 270 czy więcej)? Z 150 lucka? Czy obniżyć magdefa, żeby w ogóle ginąć jak pies? Właśnie opisujesz jawną niesprawiedliwość świadczącą o przewadze magów i wiesz co? I tak płaczesz, że woj ma przewagę XDDDD

Btw. narzekasz na Elita - a wiesz co on ma za build? 2 artefakty (to swoje kosztuje), jakieś myrmidony, widać że stawia wszystko na jedną kartę. W każdej walce ryzykuje natychmiastową porażkę (bo Ryzykowny Cios to zdolka o podwyższonej celności xD), a Ty pytasz dlaczego nie możesz sobie spacerkiem wygrać bez podjęcia ryzyka? Byłoby to kompletnie niesprawiedliwe wobec Elita - ale wszyscy wiemy, że tylko własny nosek cię obchodzi.

musaraj
    Konto usunięte
    "Info: Zadaje o 10/20/30% większe obrażenia kosztem obniżonej o tyle samo celności."

Dobrze czytasz ze zrozumieniem,szacun.
    Medal za wyczucie ironii.
    Na resztę nie odpiszę bo nawet nie wiem jak skomentować te głupstwa co napisałeś.
    Po kilku latach gry nie wiesz skąd masz wziąć speeda, gratulacje.
    Napisałem Ci swoje staty. Zaproponuj, co mam poświęcić, żeby zwiększyć speeda. Bo innej drogi niż "grać magiem" to tu nie widzę xD

A to że woj bije mi za ponad połowę HP przy ponad 900HP nad normą przy 240 defa nie jest normalne.
    I że trafia krytyki mając ~~-50% celności.
    Ty mu też bijesz ponad połowę HP, gdzie on ma tego ponad 3k - może Ty też nie jesteś normalny?

W kwestii krytyków - https://mfo3.pl/view/a/664 przeczytaj sobie opis. I po 2 latach powinieneś wiedzieć, że celność nie ma dużo wspólnego z krytykami.

- - - - - - - - - -

P.S. Ponieważ matematyka Cię przerasta:
    Dmg Malleusa 750 (prawdopodobnie z + więc jakieś 4% wincyj)
    Mnożnik krytyka 1,4
    Mnożnik ryzykownego 1,3
    Mnożnik atrybutu 1,25
    Rozrzut: No na oko z 1,05 mnożnik był

Razem: 1791,57. Zadał 1,6x więcej, czyli miał ok. 400 ataku. 100 z Malleusa, 30 z butów, 30 ze zbroi, może trochę z gemów.

Uprawnienia