https://mfo3.pl/view/a/686
"Grzmotnięcie Astajosa" zostało zlikwidowane i co tak właściwie robi ten status specjalny "włócznia aurory"?
https://mfo3.pl/view/a/686
"Grzmotnięcie Astajosa" zostało zlikwidowane i co tak właściwie robi ten status specjalny "włócznia aurory"?
Ostatnio edytowane przez Elitek ; 02-09-2017 o 19:32
Proponuje dodać sprzedawanie uzbrojenia/miksów/gemów, ponieważ może wam się zdarza często tak jak mi dosatć 8 gemów obr mag i obr.EQ które jest nam nie potrzebne wcale bo dostajemy np. 4 Mythrilowa Zbroja ( jak mi w obecnym evencie), w który jest +8 i to fajna, resztę mogli byśmy sprzedać i kupić jakieś inne eq które jest nam potrzebniejsze.
Chyba było proponowane, mi się taki pomysł nie podoba.
Z większej ilości tego samego ekwipunku możesz zrobić ekwipunek z +, gemy zrobić 2 poziomu (oczywiście nie zawsze).
Kiedy naprawicie przewagę występującą pomiędzy profesjami?
Mag > Woj| Mag < Woj
Edit: Oczekuję odpowiedzi od kogoś z górnej półki, np naszego najbardziej sprawiedliwego mopa który zajmuje się balansem.
Raczej się nie doczekasz.
Prawdopodobnie magowi brakuje teraz zdolności specjalnych. Zwłaszcza jakiejś taktycznej.
Proponuję odpowiednik Kociego Zamachu, a jeszcze lepiej - bez dmg, Skupienie+Przyspieszenie na 3 tury.
Dodanie MP Pocisku
Refleks w sklepie
Coś zrobić z Astralnym Mieczem
Sztucznie obniżyć ilośc osłon magicznych w losowaniu (wyrównanie bilansowe)
Odpowiednik Kociego Zamachu jak najbardziej tak, jednak bez dmg nadal ta zdolność nie będzie mocna ponieważ przeciwnik bez problemu w następnej turze narzuci na siebie osłonkę bądź bryze/przeczekanie.
Jak najbardziej za.
Jak najbardziej za ale tylko i wyłącznie jeśli wejdzie razem z refleksem sprytny cios.
Za, mógłby ogólnie wejść trochę inny system losowania mikstur, jak dla mnie każdy powinien dostawać wszystkiego po trochę
a ja na praktycznie każdym KG dostaję profil w którym nie ma osłon fiz/mag bądź skupień czy kamieni/run.
Ta, na pewno co króla masz 0 osłon, EQ +0 i 800 żetonów.
Proste ćwiczenie - na każdym królu robisz sobie szybkiego GIFa z wszystkimi itemami oraz całym uzbrojeniem zaraz po losowaniu. Po KG - lub zbiorczo po cyklu - wrzucasz np. tutaj i narzekasz "jak można dostawać takie EQ". Albo nie piszesz wcale.
Mag:
WojBlask Minionej Chwały (opis)
Bomba Czasowa (opis)
Pocisk Złodzieja Dusz (opis)
Klątwa Wygnanej (opis)
Okrutne Opary (opis)
Wyziew Magii (opis)
Naturalizacja (opis)
No równoDefensywne Natarcie (opis)
Bomba Czasowa (opis)
Szał Berserkera (opis)
Koci Zamach (opis)
Kruszące Grzmotnięcie (opis)
Nawałnica Ciosów (opis)
Tysiąc Cięć (opis)
Naturalizacja (opis)
Bez sensuProponowałbym wprowadzenie czegoś takiego że zawsze jest równo osłon. Tych jest 10 drugich też 10