Strona 65 z 85 PierwszyPierwszy ... 1555636465666775 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 961 do 975 z 1261

Temat: Król Góry

Elitek
    Konto usunięte
    https://mfo3.pl/view/a/686

"Grzmotnięcie Astajosa" zostało zlikwidowane i co tak właściwie robi ten status specjalny "włócznia aurory"?
    Ostatnio edytowane przez Elitek ; 02-09-2017 o 19:32

Kim Chi
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Elite Knight Zobacz post
    i co tak właściwie robi ten status specjalny "włócznia aurory"?
    Przecież masz napisane co robi ten status...
    Kod:
    Regeneruje 30% MAXMP pod koniec swojego działania. Każdy 1% brakującego HP zmniejsza regenerację o 1%. Specjalny, niezdejmowalny.

Falafel
    Konto usunięte
    Proponuje dodać sprzedawanie uzbrojenia/miksów/gemów, ponieważ może wam się zdarza często tak jak mi dosatć 8 gemów obr mag i obr.EQ które jest nam nie potrzebne wcale bo dostajemy np. 4 Mythrilowa Zbroja ( jak mi w obecnym evencie), w który jest +8 i to fajna, resztę mogli byśmy sprzedać i kupić jakieś inne eq które jest nam potrzebniejsze.

Moderator Avatar YourShadow
    Chyba było proponowane, mi się taki pomysł nie podoba.
    Z większej ilości tego samego ekwipunku możesz zrobić ekwipunek z +, gemy zrobić 2 poziomu (oczywiście nie zawsze).

Użytkownik Avatar Fannindel
    Kiedy naprawicie przewagę występującą pomiędzy profesjami?
    Mag > Woj | Mag < Woj

Edit: Oczekuję odpowiedzi od kogoś z górnej półki, np naszego najbardziej sprawiedliwego mopa który zajmuje się balansem.

asasynek fiut
    Konto usunięte
    Raczej się nie doczekasz.

musaraj
    Konto usunięte
    Prawdopodobnie magowi brakuje teraz zdolności specjalnych. Zwłaszcza jakiejś taktycznej.

Proponuję odpowiednik Kociego Zamachu, a jeszcze lepiej - bez dmg, Skupienie+Przyspieszenie na 3 tury.
    Dodanie MP Pocisku
    Refleks w sklepie
    Coś zrobić z Astralnym Mieczem
    Sztucznie obniżyć ilośc osłon magicznych w losowaniu (wyrównanie bilansowe)

Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    Prawdopodobnie magowi brakuje teraz zdolności specjalnych. Zwłaszcza jakiejś taktycznej.

Proponuję odpowiednik Kociego Zamachu, a jeszcze lepiej - bez dmg, Skupienie+Przyspieszenie na 3 tury.
    Odpowiednik Kociego Zamachu jak najbardziej tak, jednak bez dmg nadal ta zdolność nie będzie mocna ponieważ przeciwnik bez problemu w następnej turze narzuci na siebie osłonkę bądź bryze/przeczekanie.

Dodanie MP Pocisku
    Jak najbardziej za.
    Refleks w sklepie
    Jak najbardziej za ale tylko i wyłącznie jeśli wejdzie razem z refleksem sprytny cios.
    Za, mógłby ogólnie wejść trochę inny system losowania mikstur, jak dla mnie każdy powinien dostawać wszystkiego po trochę
    a ja na praktycznie każdym KG dostaję profil w którym nie ma osłon fiz/mag bądź skupień czy kamieni/run.

Kim Chi
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Fannindel Zobacz post
    Za, mógłby ogólnie wejść trochę inny system losowania mikstur, jak dla mnie każdy powinien dostawać wszystkiego po trochę
    a ja na praktycznie każdym KG dostaję profil w którym nie ma osłon fiz/mag bądź skupień czy kamieni/run.
    No to sobie dokupuj brakujące za żetony..?

Cytat Napisał Kim Chi Zobacz post
    No to sobie dokupuj brakujące za żetony..?
    Jak się dostanie 800 żetonów to raczej ciężko, bo zawsze coś trzeba dokupić 1-3 itemki i kilka (o ile nie naście) gemów.
    A osłony/skupienia to jest koszt 50+ żetonów za sztukę.

musaraj
    Konto usunięte
    Ta, na pewno co króla masz 0 osłon, EQ +0 i 800 żetonów.
    Proste ćwiczenie - na każdym królu robisz sobie szybkiego GIFa z wszystkimi itemami oraz całym uzbrojeniem zaraz po losowaniu. Po KG - lub zbiorczo po cyklu - wrzucasz np. tutaj i narzekasz "jak można dostawać takie EQ". Albo nie piszesz wcale.

Użytkownik Avatar Clover
    Tak, przywrócić jego normalne działanie, a nie to, co teraz.

DEWASTATOR Leon Full
    Konto usunięte

W sumie magowi dałbym 2 zdolki, pierwszą z nich jest odpowiednik zamachu, a drugą odpowiednik defensywnego natarcia.
    Inna sprawa że jest równa liczba specjalnych i trzeba dodawać też wojowi. Dodałbym Drenujący aby można było go kupić jako zdolność specjalną, a także odpowiednik czegoś co nadaje statusy (albo przywrócić toksyne z zaznaczeniem że zatrucie nie zawsze wchodzi albo toksyczne uderzenie z podbiciem many do powiedzmy 20)

Dodanie MP Pocisku
    O to to to, czekamy na to. Jeszcze Sprytny.
    Refleks w sklepie
    Nie tylko refleks, też pomyślność, precyzja... i wiele innych, zdolek w sklepie jest mało.
    Na uj? Można jedynie przywrócić starą wersję.
    Proponowałbym wprowadzenie czegoś takiego że zawsze jest równo osłon. Tych jest 10 drugich też 10

Proste ćwiczenie - na każdym królu robisz sobie szybkiego GIFa z wszystkimi itemami oraz całym uzbrojeniem zaraz po losowaniu. Po KG - lub zbiorczo po cyklu - wrzucasz np. tutaj i narzekasz "jak można dostawać takie EQ". Albo nie piszesz wcale.
    90% graczy dostaje beznadziejne eq. To jest chyba wiadome. Nigdy nie dostałeś profila z zerem miksów, +0-1 z kilkoma Mythrilami w składzie i gemami w większości 1? Nie mam pytań.
    Ostatnio edytowane przez DEWASTATOR Leon Full ; 03-09-2017 o 16:14

musaraj
    Konto usunięte
    Mag:
    Blask Minionej Chwały (opis)
    Bomba Czasowa (opis)
    Pocisk Złodzieja Dusz (opis)
    Klątwa Wygnanej (opis)
    Okrutne Opary (opis)
    Wyziew Magii (opis)
    Naturalizacja (opis)
    Woj
    Defensywne Natarcie (opis)
    Bomba Czasowa (opis)
    Szał Berserkera (opis)
    Koci Zamach (opis)
    Kruszące Grzmotnięcie (opis)
    Nawałnica Ciosów (opis)
    Tysiąc Cięć (opis)
    Naturalizacja (opis)
    No równo
    Proponowałbym wprowadzenie czegoś takiego że zawsze jest równo osłon. Tych jest 10 drugich też 10
    Bez sensu

Naucz się czytać ze zrozumieniem, nie napisałem nigdzie że dostaję eq +0.
    Praktycznie za każdym razem dostaję 780-900 żetonów i za prawie każdym razem (nie mówię o losowaniu eq) czegoś z mikstur mi brakuje.
    Albo nie dostanę kamieni, albo run, albo skupień, albo którejś z osłon.

Uprawnienia