Strona 61 z 85 PierwszyPierwszy ... 1151596061626371 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 901 do 915 z 1261

Temat: Król Góry

Użytkownik Avatar Dorek
    Cytat Napisał lilanna Zobacz post
    Ja nie dostaje żetonów, nie mam dodatkowych punktów na KG. To co mam powiedzieć o "sprawiedliwości"?
    było nie cofać levela skoro nie walczysz aktywnie pvp.

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Iziii Zobacz post
    https://mfo3.pl/r/b2c09cace *
    Miał więcej speeda, obrony i ataku cos jeszcze ?
    No gdyby nie to ze wbijało cały czas na niego spowolnienie to na kolejnym dublu już by mnie zabił a ja pomimo tych dubli nawet nie mogłam go zabić chyba serio coś nie tak
    Ty bijesz średnio 1k obrażeń Pociskiem. On Ostrzem Damoklesa (czyli 1,25x z atrybutu i 1,3 z pasywki) 1700. Gdyby nie jego bonusy z broni, bilibyście mniej więcej tyle samo, więc w kwestii ataku/obrony macie praktycznie tyle samo.
    On ma więcej szybkości - Ty masz więcej szczęścia, co zauważyłaś pisząc "wbijało cały czas na niego spowolnienie".
    Ale co najistotniejsze - masz 1100 HP więcej niż on - to 55 punktów statystyk. Może one Ci umykają? Przewaga 67 lv polega na tym, że Mei Misiaki nie umie sobie rozdać statystyk? Bo z tej walki wygląda na to, że tak.

Cytat Napisał Dorek Zobacz post
    było nie cofać levela skoro nie walczysz aktywnie pvp.
    Uczestniczyłam aktywnie w KG, i uczestniczę aktywnie w IŚ. Skorzystałam z usługi, by walczyć na równi z innymi graczami.
    I nie dostaje żetonów, i nie walczę na równi z graczami. Tak, opłacało się.

Użytkownik Avatar Dorek
    Uczestniczyłam aktywnie w KG, i uczestniczę aktywnie w IŚ. Skorzystałam z usługi, by walczyć na równi z innymi graczami.
    nadal możesz walczyć na równi z innymi graczami na arenie jest opcja by nie atakować 66+ zapisując się także atak ze strony 66+ ci nie grozi.

nadal możesz walczyć na równi z innymi graczami na arenie jest opcja by nie atakować 66+ zapisując się także atak ze strony 66+ ci nie grozi.
    Ale wiesz, w jakim temacie piszesz, czyż nie?
    I chyba z kontekstu to wynika, ale co ja tam mogę wiedzieć.
    Ale co ja tam wiem.

Użytkownik Avatar Clover
    W tym poście narzekałaś, że nie dostajesz żetonów i nie walczysz na równi z graczami. Dorek ci odpowiedział, że przecież masz to na arenie. Więc narzekasz na to, że nie masz tego, czego chcesz WSZĘDZIE.

Kim Chi
    Konto usunięte
    Cytat Napisał matissimos Zobacz post
    W tym poście narzekałaś, że nie dostajesz żetonów i nie walczysz na równi z graczami. Dorek ci odpowiedział, że przecież masz to na arenie. Więc narzekasz na to, że nie masz tego, czego chcesz WSZĘDZIE.
    Nie. Napisała, że nie dostaje żetonów i tutaj miała najpewniej na myśli walki na arenie, skoro chwilę wcześniej ktoś jej napisał, że i tak nie walczy pvp.
    Pisząc o tym, że nie walczy na równi z innymi graczami miała na myśli Króla Góry.

Użytkownik Avatar Dorek
    Nie zapominajcie że wszyscy gracze biorący udział na kg nie mają 66+ więc parę walk na pewno będzie miała równych po za tym patrząc w jej raport nie widzę by brała dość często udział na tym evencie więc nie rozumiem w czym problem.

Nie zapominajcie że wszyscy gracze biorący udział na kg nie mają 66+ więc parę walk na pewno będzie miała równych po za tym patrząc w jej raport nie widzę by brała dość często udział na tym evencie więc nie rozumiem w czym problem.
    Nie biorę udziału od czasu cofnięcia poziomu. W dodatku wygrałam jednego KG/trzecie miejsce w cyklu. Nadal czujesz się pewnie w swoich założeniach?

Posłużyłam się waszym marnym tłumaczeniem, że "cofając poziom dostajesz żetony". Ale trzeba uczestniczyć pierw w walkach PvP. Co ma powiedzieć gracz, który cofnął poziom i nie ma z tego profitów bo powiedzmy nie daję rady wbić się do ligi? Nic, ma punkty statystyk w plecy, żetonów dostaje tyle samo, ale rywalizuje z graczami na równym poziomie.
    Na żetony musi sobie zapracować.

Co do tego, że natrafię na przeciwników z którymi mogę walczyć na równi. Ale to zależy od tego z kim będę w przedziale. Mogę ci gwarantować, że będąc w przedziale (cały czas mowię o KG) z samymi 66/67/68 lvlami będą jedną z pierwszych osób do złapania. Bo przewaga poziomowa jak i działanie czysto psychologiczne - czyli "widoczna" przewaga. To samo było/jest na igrzyskach.

Magician
    Konto usunięte
    Hmm, a co ma powiedzieć gracz, który został na 65 + a i tak mu nie idzie w kg, takich przypadków też nie jest mało poza tym raczej gracz powinien sobie zdawać z tego sprawę czy mu się opłaca cofać poziom i czy ma szanse coś ugrać w walkach pvp, więc napiszę to co już było pisane nieraz:
    -wybierasz pozostanie na wyższym poziomie i liczysz na większe szanse w kg, lecz liczysz się z tym, że za ligi żetków nie będzie
    -cofasz poziom I ZDAJESZ SOBIE SPRAWĘ W JAKIEJ LIDZE MOŻESZ SIĘ ZNALEŹĆ walcząc na arence (chyba każdy mniej więcej umie ocenić swoje możliwości), dzięki czemu za ligę dostajesz żetki, ale musisz się liczyć z tym, że w kg może ci iść gorzej

Blokada jest głupim pomysłem, bo co za przewagę by mieli 65+ zostając na wyższym poziomie i nawet nie wspominajcie o igrzyskach, gdyż ze względu na aktualną metę, przewaga lvl nic nie daje.
    Ostatnio edytowane przez Magician ; 11-05-2017 o 19:44

musaraj
    Konto usunięte
    Witam

Chciałbym tylko powiedzieć, że Szał Berserkera to najlepsza zdolka

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    Witam

Chciałbym tylko powiedzieć, że Szał Berserkera to najlepsza zdolka
    Tak, popieram
    A tak poza tym, to jest jedna z 3 opcji zwycięstwa dla deferów. Od kiedy wszedł, zacząłem wygrywać jakieś walki :v

Użytkownik Avatar Leonardo
    Jest jakiś śmiałek który podejmie się zakładu?
    Otóż moim jakże skromnym zdaniem jutro zwycięży użytkownik astralnego mieczysława.
    Jest tu jakiś ryzykant? :3

Użytkownik Avatar MasterOfPuppets
    Cytat Napisał Leonardo Zobacz post
    Otóż moim jakże skromnym zdaniem jutro zwycięży użytkownik astralnego mieczysława.
    No miecz pod kątem KG jest na tyle mocny, że pewnie dostanie jakąś swoją wersje na KG.

Użytkownik Avatar Leonardo
    Cytat Napisał Leonardo Zobacz post
    No hej
    jak coś to na kolejne kg też zakładzik obowiązuje jeżeli mopek nie wprowadzi zmian

Uprawnienia