Strona 52 z 85 PierwszyPierwszy ... 242505152535462 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 766 do 780 z 1261

Temat: Król Góry

Kim Chi
    Konto usunięte
    Kompletna blokada. Mieli 2 lata, żeby wbić 65 poziom na drugiej postaci.

Your Nightmare
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Kim Chi Zobacz post
    Dokładnie tak, zgadzam się w 100%.
    Ja również jestem za wprowadzeniem blokady.

Użytkownik
    Mogli grać na 1 postać, a nie grać na kilka postaci i farmić sobie żetony z PvP jak talala

MMORPG - styl gry oparty na grze fabularnej np. Guild Wars czy World of Warcraft, czyli: zadania do wypełnienia, wrogowie do pokonania, coraz to nowszy ekwipunek do zdobycia, uzyskiwanie kolejnych poziomów doświadczenia;

Każdy wybrał swoją drogą, jedni grają na 2+ postacie i mają korzyści z żetonów, eq itp., a inni grają na 1 postać i wbijają sobie lvl kosztem mniejszej ilości eq jak i żetonów.

Użytkownik
    Ja proponuje wprowadzenie jeszcze IS tylko dla testerów i moderatorów powiedzmy w Piątek ,by urozmaicić troszeczkę grę dla innych graczy.
    A zwycięzca powiedzmy otrzymuje 100 mf

Użytkownik
    Jestem przeciwna zarówno blokadzie, jak i karom dla 65+. Początkowo jedynymi ograniczaniami miało być wyrzucenie z rankingów PvP i brak premii tygodniowych i niech tak zostanie. Karanie graczy za to, że nie chcą cofnąć poziomu, jest po prostu nie fair.
    Jeśli gracze 65+ są traktowani w ten sposób, to po co w takim razie dostaliśmy wybór? Trzeba było wszystkich przymusowo cofnąć do 65 i nie byłoby takiego problemu.

Użytkownik Avatar Alvi
    Cytat Napisał SoShy Zobacz post
    Trzeba było wszystkich przymusowo cofnąć do 65 i nie byłoby takiego problemu.
    Tak to prawda, bo potem na kg osoby z wyzyszmi lv maja przewage i mowia ze sobie na to zapracowaly.
    Oczywiscie ze jestem za tym zeby nie dalo sie wchodzic na is i kg z poziomem wyzszym niz 65lv.
    Osoby ktore chca zostac na wyzyszm lv beda mogly tylko expic skoro nie chca sie dostosowac do innych.

Użytkownik
    Komunizm wiecznie żywy Tylko szkoda, że nawet w grach. Proponuję wprowadzić jeszcze dzienne opłaty w postaci 100k w ramach walki z niesprawiedliwością dla każdego kto ma czelność posiadać postać powyżej 65 lvla

Użytkownik
    Cytat Napisał Dakard Zobacz post
    Komunizm wiecznie żywy Tylko szkoda, że nawet w grach. Proponuję wprowadzić jeszcze dzienne opłaty w postaci 100k w ramach walki z niesprawiedliwością dla każdego kto ma czelność posiadać postać powyżej 65 lvla
    ee tam 100k, przy probie logowania sie na 65+ dodac moga zawsze opcje, nie spelniasz wymogow gry, chcac grac majac taki poziom wydajc 10 mf ( i tak kazde logowanie)

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał Kim Chi Zobacz post
    Mieli 2 lata, żeby wbić 67-68 a nawet i 69 lvl

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Tatsumaru Zobacz post
    Mieli 2 lata, żeby wbić 67-68 a nawet i 69 lvl
    Dokładnie, nikt nam nie mówił, że dostaniemy "bloka" na wszystko w grze. Może jeszcze bany dla tych, którzy mają poziom większy, niż 65?
    Macie swoje żetsy z pvp, zostawcie Kg i Iś w spokoju. Jeśli chcecie zabrać nam Kg i Iś, to dajcie nam w zamian coś innego.

Your Nightmare
    Konto usunięte
    Ale nie rozumiem- co wam przeszkadza cofnięcie tego poziomu?

Użytkownik Avatar Nattat
    Cytat Napisał Your Nightmare Zobacz post
    Ja na przykład chcę mieć łatwiej z bossami.
    Poza tym co z graczami, którzy wbili sobie 66 poziom i nie mieli czasu na wbicie 65 poziomu inną?
    Już wystarczyła kara -żety.

Użytkownik Avatar Alvi
    Cytat Napisał Your Nightmare Zobacz post
    Brak przewagi w punktach za lv.
    Cytat Napisał Nattat Zobacz post
    Ja na przykład chcę mieć łatwiej z bossami.
    Jakimi bosami ? bo chyba zadnych nie bedzie wprowadzanych przed nordia.

Użytkownik Avatar Nattat
    Cytat Napisał dziodziek Zobacz post
    Jakimi bosami ? bo chyba zadnych nie bedzie wprowadzanych przed nordia.
    Wcale nic nie było pisane, że przed Nordią ma być jeszcze uzupełniacz MoPa.
    To znaczy w sumie nie jestem tego w 100% pewien, bo MoPek nagrał się na smurfie w goldzie i sobie wymyślił testowanie walk 1vs8. Skrin był.

Użytkownik
    Cytat Napisał dziodziek Zobacz post
    Brak przewagi w punktach za lv.
    200 zetonow mniej

Po za tym nikt wam nie kazał cofać LvL, to był wasz wybór

Użytkownik Avatar Hiter
    Blokada tylko i wyłącznie 65lv to parodia. Okej jak będzie nordia to wtedy wszyscy będą mieć 80 lv i ani grama więcej. To zostało wprowadzone w złym momencie. Już jest ograniczony zysk z pvp dla 66-69lv. Teraz ograniczcie IS i KG tylko jak wynagrodzicie ludziom tym którzy walczyli o level i nie marnowali eny ? Wcale ? No chyba nie. Sam zaraz wbije 68 lv po to aby mieć 10 pkt więcej aby łatwiej się grało, expiło więc robienie takich utrudnień jak najbardziej na nie.

Co do pisania typu "mieli 2 lata na drugą postać" chyba coś wam się pomyliło ponieważ administrator gry nie wymaga od nas dwóch postaci aby korzystać ze wszystkich rodzajów evnetów. Chyba, że już jesteście właścicielem MFO i zaraz będzie zmiana regulaminu to okej.

Jesli tak bardzo uważacie, że opcja cofnięcia lv jest super to cofnijcie wszystkich do 65lv i kazdemu graczowi z ileś exp dajcie jakiś bonus etc. Wszystko będzie fair i kazdy szczęśliwy. Najlepszym rozwiązaniem tych wszystkich problemów jest wprowadzenie Upka fabuły.

Ogarnijcie tę metę robienia wyłącznie pod siebie. Myśli się o ogóle ludzi grających. Wszystko pod siebie byle rozwalić wszystko kompletnie... bezsens XXI wieku ...
    Ostatnio edytowane przez Hiter ; 20-04-2017 o 16:34

Uprawnienia