Strona 4 z 11 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 46 do 60 z 165

Temat: Grupa "Zasłużeni"

Tau
    Konto usunięte
    Nie nadaje bo co?

VIP Avatar Coni
    Zaproponowałbym jeszcze benerita, ale nie pamiętam czy on usunął postac, czy całe konto.

Użytkownik Avatar Nattat
    Konto.

Cytat Napisał Tau Zobacz post
    Nie nadaje bo co?
    Znanie gry i pomoc nie wystarczą do tej grupy.

Użytkownik Avatar MasterOfPuppets
    Nie widzę argumentu dla którego Pirrat lub Coni nie zasługują na rangę.
    Znaczy o ile widze warunki kwalifikacji Pirrat jest poza nimi bo jeszcze gra aktywnie to Coni od dawna nie

Administrator Avatar Krycha
    Pirrat się mega źle pożegnał jako moderator, tak to by pewnie był dodany jeszcze przed utworzeniem tego tematu. Kolejna sytuacja "ala Baggy" - czyli do pewnego momentu aktywnie, a jak już mam wszystko gdzieś, to wtedy wychodzi.
    Bididididid!

Pirrat
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Krycha Zobacz post
    Pirrat się mega źle pożegnał jako moderator, tak to by pewnie był dodany jeszcze przed utworzeniem tego tematu. Kolejna sytuacja "ala Baggy" - czyli do pewnego momentu aktywnie, a jak już mam wszystko gdzieś, to wtedy wychodzi.
    Strasznie płytkie podejście, czas który poświeciłem nie jest warty nawet rangi, bo nie dostosowałem się do Twoich warunków.
    Ps: Nagrody zostały rozdane
    Ostatnio edytowane przez Pirrat ; 18-02-2017 o 18:39

VIP Avatar Coni
    Cytat Napisał Krycha Zobacz post
    A co ze mną nie tak? To znaczy pytam tylko z czystej ciekawości, nie zamierzam się też wykłócać o tą rangę, bo to i tak jest Twoja decyzja.

ja tam dalej uważam, że taka grupa powinna być ewentualnie traktowana jako zbiór emerytów, ktoś był modem > dostaje grupe, ktoś zgarniał jakieś wyróżnienia za aktywność> dostaje grupe, itd. a nie tam jakieś dziwne rozkminy kto fajny a kto nie

na moje to najlepiej jakby w ogóle nie istniała bo po co się kłócić o osoby, którym to już i tak dynda, czy dostaną grupę, czy nie
    Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    A dasz mi? pls

Użytkownik Avatar Samael
    Cytat Napisał Jeahok Zobacz post
    ja tam dalej uważam, że taka grupa powinna być ewentualnie traktowana jako zbiór emerytów, ktoś był modem > dostaje grupe, ktoś zgarniał jakieś wyróżnienia za aktywność> dostaje grupe, itd. a nie tam jakieś dziwne rozkminy kto fajny a kto nie

na moje to najlepiej jakby w ogóle nie istniała bo po co się kłócić o osoby, którym to już i tak dynda, czy dostaną grupę, czy nie
    True that.

Ale czym pirrat zasłużył? Oszustwem na wielką skalę?

I Coni powinien dostać.

Użytkownik Avatar Samael
    Dawaj do zasłużonych tylko moderatorów na emeryturze. Nie dawaj tam zwykłych użytkowników, którzy nigdy modami nie byli. Gdyby taki użytkownik faktycznie się pozytywnie wyróżniał to prędzej czy później dostałbym moderatora, jeżeli nie dostał to najwyraźniej się nie przysłużył. Albo w ogóle wywal tą grupę, bo jak widzę jak normiki zgłaszają samych siebie to aż się muszę przejść po pokoju z zażenowania XD W dodatku takie dyskusje kto zasłużył a kto nie prowadzą do tego, że kumple zgłaszają kumpli po znajomości nie potrafiąc nawet uzasadnić powodu. Ustal jasne zasady, że np każdy moderator który z własnej woli odszedł na emeryturę (a nie został wywalony za złe sprawowanie lub się nie sprawdził) trafia do tej grupy z automatu, albo wywal tą grupę całkowicie bo się robi farsa i lizanie po jajach.

Administrator Avatar Krycha
    W takim razie podejmę kolejną próbę rozmowy z kadrą - uważałem, że każdy przypadek trzeba odbierać indywidualnie, ale chyba jednak tak się nie da. Będę pewnie informował na bieżąco kogo zdecydowaliśmy się dodać/coś zmienić.
    Bididididid!

Pirrat
    Konto usunięte
    Czy jako aktywny gracz przysługuje mi ranga za wcześniejsze zasługi?

Uprawnienia