Strona 576 z 1160 PierwszyPierwszy ... 764765265665745755765775785866266761076 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,626 do 8,640 z 17390

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    Nie, problemem jest to, że zadajesz ich za mało.

Vivienne w 95% przypadkach wymaga użycia Astralnej Różdżki (przez maga), pozostałe 5% gdy ma się zerowy atak i bije się po prostu jakimś astralnym mieczem.
    Wbij lv ;]
    Zabił na 2 hity

Vanitas
    Konto usunięte
    Cytat Napisał matissimos Zobacz post
    Zabił na 2 hity
    Zabiłem na 2 hity, bo się wściekłem. 15 razy użyłem ataków fizycznych, a ona się leczy w nieskończoność. Na 65 lvl pewnie bym dał radę z astralną rózgą, ale bossy przynajmniej teoretycznie powinny być możliwe do zabicia na każdym lvl i z każdym eq. Skoro na 61 lvl nie mając możliwości używania astralnej rózgi nie byłem w stanie jej osłabić w normalnej walce zmuszony byłem zabić na hita. Poza tym, jeżeli bym ją zabił na 65 lvl, to nie byłbym pierwszy w rankingu pokonania bossa i nie miałbym szans na zrobienie arenki przed 65 lvl.
    Ostatnio edytowane przez Vanitas ; 31-01-2017 o 12:56

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Błyskawiczka Zobacz post
    Poza tym, jeżeli bym ją zabił na 65 lvl, to nie byłbym pierwszy w rankingu pokonania bossa i nie miałbym szans na zrobienie arenki przed 65 lvl.
    i tak nie masz

Your Nightmare
    Konto usunięte
    Cytat Napisał GoldenkoPL Zobacz post
    Co lepiej sprawdzi się na Amaterasu : 2 gemy uników czy 2 gemy miecza?

- - - - - - - - - -

https://mfo3.pl/view/ab/287

Kto używa tej zdolności?
    być może jeszcze do czegoś Ci potrzebne:
    https://s1.mfo3.pl/game/details.php?bid=b27a39bcd
    https://mfo3.pl/r/b27a39bcd
    prezentuję wykonanie wstrząsu anafilaktycznego przez varablisa

Kuzan
    Konto usunięte
    51 lvl - wojownik. Bije buławą. Jakie zdolności polecacie zadające obrażenia fizyczne?

Użytkownik
    Cytat Napisał KuzanAnia Zobacz post
    51 lvl - wojownik. Bije buławą. Jakie zdolności polecacie zadające obrażenia fizyczne?
    Taki standard do pvp to chyba leczenie 2,3, norma, bryza, drenaż, podwójny drenaż (jak jesteś przy kasie) i trujak. Ale jak lubisz troche ryzyka to ryzykowny/krytyczny cios. Jeszcze może być mp atak, na gniewny raczej nikogo nie zdejmiesz.

Kuzan
    Konto usunięte
    Dobra to jeszcze jedno małe pytanko. Gdzie na 52 lvl łatwo i skutecznie podexpić. Najlepiej żeby potworki biły albo fizycznie albo magicznie. Po prostu żebym dał sobie rade. Mam całe eq orka i kapłana, gemy itp.

musaraj
    Konto usunięte
    Rozbójnik x3 - jak chcesz szybko expić
    Skalny Golem x2 oraz codziennie 100 orków - jak chcesz expić nieco wolniej, ale z szansami na dobre dropy
    Nieumarły x3 - jak chcesz jedno i drugie, ale to wymaga już dosyć silnej postaci (atry włóczni, duży atak, odpowiedni speed, EQ na + - możesz też x2, ale wtedy opcja z Golemami jest nieco lepsza)
    Mroczne Elfy/Leśne Gnomy - to trochę dziwnawa opcja, ale też ma sens
    Gałkowiec (x2/x3) - jak masz atrybut ognia nabity, to są chyba lepsze niż rozbójniki

Użytkownik Avatar Nattat
    Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    Gałkowiec (x2/x3) - jak masz atrybut ognia nabity, to są chyba lepsze niż rozbójniki
    Gałkowiec x2 daje mniej expa niż rozbójniki, jednak w sumie jest to dobra opcja ze względu na oczy.
    Natomiast x3 jest raczej nie do pokonania na takim lvlu. Chyba że jest się Kim Chi :P

Użytkownik Avatar Hydra
    jaki jest max_bon w jeden kierunek? w +4,99 nie uwierzę, jak to twierdzili wyżsi rangą.

kalkulator nie kłamie

musaraj
    Konto usunięte
    +5,00

Użytkownik Avatar Hydra

Kuzan
    Konto usunięte
    Kalvador bije toporem. Ja buławą. Oczywiste że atry mam wymaksowane na buławę. Analogicznie topór jest -25. To znaczy że Kalvador też ma -25 buławy? Czy moze lepiej pozostać przy buławie, czy lepiej kupić włócznie, czy cokolwiek innego prócz topora i dopiero próbować go bić?

musaraj
    Konto usunięte
    Raczej ma tak samo Buławę i Włócznię, ewentualnie Buławę nieco mniej (0 buławy i 10 włoczni - coś tego typu)

Your Nightmare
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Nattat Zobacz post
    Gałkowiec x2 daje mniej expa niż rozbójniki, jednak w sumie jest to dobra opcja ze względu na oczy.
    Natomiast x3 jest raczej nie do pokonania na takim lvlu. Chyba że jest się Kim Chi :P
    x3 są możliwe do pokonania nawet od 40 lvla, no ale to opcja dla bogatych antymagów, gdyż wymaga wielu mikstur

Uprawnienia