Czyli bez prowizji jest górna część? od 900 001 do 1 000 000.
Chodzi mi głownie co w przypadku gdy licytujemy coś na targu, a w plecaku mamy 0 golda. chcemy zalicytować coś za 100k i więcej za to nie dać. wyjmujemy 100k z plecaka, ktoś zalicytował 125k, czy możemy do plecaka włożyć 100k, czy już tylko 90 ?
co wy gadacie
Wpłaty złota dokonywane w obrębie limitu wykupionego za punkty MF zostały zwolnione z prowizji. Uwaga! W pierwszej kolejności zapełnia się limit podstawowy, a dopiero potem limit wykupiony usługą. W obrębie tej części limitu można wpłacać i wypłacać bez prowizji dowolną ilość razy.
Czyli jak mam limit depo 1kk, 100k powiększone usługą a 900 podstawowego, to te 100k mogę wyjmować ile chce i nie ma prowizji za wpłacenie
- - - - - - - - - -
Chwilę po aktualizacji była możliwość powiększenia limitu depo. Czy ten limit zwiększony nadmiarem złota jest z podatkiem czy bez?
Te pierwsze rękawiczki są materiałem na +8, nie polecałbym teraz łączyć.
No i wyjdzie ci +4/5.
a wiesz, ze przetapianie i łączenie to nie to samo?
przy łączeniu bonus itemka nie może przekroczyć +3, więc łącząc 2x +3 o różniących się bonach daje +7/8 z bonusem [przykładowo +3,66 + +3,50 = +7,16 // plus ewentualny bon za żetony, czyli +8], a przetapianie to zwykłe losowanie bonu wg tabelki.
Ile maks. itemów można mieć na jednej postaci, żeby nie świrowało?
oczywiście Net + Komp