Strona 9 z 85 PierwszyPierwszy ... 78910111959 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 135 z 1261

Temat: Król Góry

Użytkownik
    ale szansa na 700-900 tez jest

Użytkownik Avatar MasterOfPuppets
    Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    Dostałem Perłową Broszkę +4 czysto w MP (76) i jeszcze jedną, ale +0. Czy tak ma być? (jestem wojem)
    Tak, woj nie moze dostac tylko amuletu. Pomyśl nad buildem z duza iloscia mp i silnym ciosem oraz wlocznia/bulawa ;D

Użytkownik Avatar Alvi
    Proponuje aby dodac do sklepu mozliwosc kupna perlowego eq.

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    https://i.gyazo.com/d4ddbd93506adb17...34e5834888.png

Zbugowała mi się ta wiadomość i nie znika.
    f5 pomogło

Ktokolwiek wykorzystuje exploita(bug, dziura w systemie) na królu góry(na atakowanie etc.):
    1. Jeżeli zgłosi się JAWNIE W TYM TEMACIE będzie miał zmniejszoną karę.
    2. Jeżeli ktoś zgłosi kogoś kto tak zrobił i ta osoba wcześniej zgłoszona pewnie może liczyć na małą nagrodę.
    3. Jeżeli ktoś zgłosi kogoś kto tak zrobił i jednocześnie sam tak zrobił może liczyć na zmniejszoną karę.
    4. Jeżeli ktoś zgłosi kogoś kto tak zrobił oraz samemu nie przyznając może liczyć na dodatkową karę.

Czas start: czas do momentu w którym Tomi zbada sprawę.
    Ostatnio edytowane przez MasterOfPuppets ; 03-09-2016 o 20:51

Użytkownik Avatar Leonardo
    czym jest exploit?
    Może tylko ja o tym nie wiem, ale cóż xd

Edit: nie chce mi się googlować bo król góry xd

Your Nightmare
    Konto usunięte
    silny cios wciąż jest jak dla mnie za silny.
    dwa razy padłem poprzez tą zdolkę: dziodziek bił mi z niej 900-1050, podczas, gdy normalnie biłby koło 700
    mimo normalnej ilości defa (240) przegrałem, jak już wspominałem, nawet dwa razy...
    to żarty jakieś? nałóżcie limit z 9 użyć i po kłopocie, bo to, co dziodziek ze mną robił, to po prostu jest nie do pojęcia

Na pytanie co to exploit:
    https://pl.wikipedia.org/wiki/Exploit

Kim Chi
    Konto usunięte
    aich tak robił
    Cytat Napisał aich Zobacz post
    Dla mnie też było dziwne, że Kim Chi nie zabiłem odbiciem, mając łącznie ponad 400 deffa, specjalnie się pod niego ubrałem. Złapałem go zresztą o równej godzinie albo 1s później bo wywaliłem HTML'a i czekałem aby tylko kliknąć "Zaatakuj".
    Strasznie toksyczne są niektóre zdolności - w moim odczuciu za mocne.
    No i ja z xanim też tak robiliśmy.
    Ostatnio edytowane przez Kim Chi ; 04-09-2016 o 01:57

Użytkownik Avatar Fannindel
    Cytat Napisał Your Nightmare Zobacz post
    dwa razy padłem poprzez tą zdolkę: dziodziek bił mi z niej 900-1050, podczas, gdy normalnie biłby koło 700
    mimo normalnej ilości defa (240) przegrałem, jak już wspominałem, nawet dwa razy...
    to żarty jakieś? nałóżcie limit z 9 użyć i po kłopocie, bo to, co dziodziek ze mną robił, to po prostu jest nie do pojęcia
    Zgadzam się, albo limit rzucić (Jak dla mnie to 9 to i tak za dużo),albo jakoś go osłabić.
    260 obrony tutaj miałem.. -> KLIK

Użytkownik Avatar Dorek
    Cytat Napisał Fannindel Zobacz post
    Zgadzam się, albo limit rzucić (Jak dla mnie to 9 to i tak za dużo),albo jakoś go osłabić.
    260 obrony tutaj miałem.. -> KLIK
    jak dobrze wiemy asasynek to hiter. w takim razie 260 obrony to nic. jego dmg na tobie dziwi mnie tym że nie był mocniejszy

Edit: + miał mobilke i dubel więc chyba nie liczyłeś że to przeżyjesz ?

Nie przesadzacie ? Przecież już i tak go osłabiali...
    Ostatnio edytowane przez Dorek ; 03-09-2016 o 21:04

Your Nightmare
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    Silny Cios ma być Silny a nie słaby, usunięcie ciosów krytycznych wystarczy, tym bardziej że i tak będą wygrywać magowie
    silny, a nie mega silny
    kryty to niech sobie wrócą, mnie martwi brak limitu

Użytkownik Avatar Alvi
    To nie silny jest za mocny tylko ja silny gdyby mial ograniczenie to bylby pewny (mozna by bylo zmienic nazwe na slaby cios) . po za tym biles mi tyle samo co ja tobie wiec mogles wygrac poniewaz nie mialem szczescia wiec zdolki nadajace statusy byly zabojcze dla mnie.

Użytkownik
    Każdy wie, że silny cios to przesada, ale niestety nie ma chętnych żeby go zmienić :/ Niektórzy używaja tej zdolki jako broni, gdyż nie chybia, a ma spory dmg nawet przy małym ataku.

A co do wygrywania KG przez magów to nie jest jakoś to zauważalne, na obecną chwilę wygrał 2x woj i 1x mag oraz dziś też na 66% też wygra woj

PS. Dziodziek gdybys byl silny to bys widnial w rankinach PvP, a Cie tam nie ma, wygrywasz bo uzywasz silnego ciosu jako broni i to tworzy kosmiczna przewage powinien on byc ograniczony jak czysty cios

Użytkownik Avatar Fannindel
    Cytat Napisał Tatsumaru Zobacz post
    Każdy wie, że silny cios to przesada, ale niestety nie ma chętnych żeby go zmienić :/ Niektórzy używaja tej zdolki jako broni, gdyż nie chybia, a ma spory dmg nawet przy małym ataku.

A co do wygrywania KG przez magów to nie jest jakoś to zauważalne, na obecną chwilę wygrał 2x woj i 1x mag oraz dziś też na 66% też wygra woj

PS. Dziodziek gdybys byl silny to bys widnial w rankinach PvP, a Cie tam nie ma, wygrywasz bo uzywasz silnego ciosu jako broni i to tworzy kosmiczna przewage powinien on byc ograniczony jak czysty cios
    Potwierdzam i pozdrawiam.

Uprawnienia