Strona 9 z 87 PierwszyPierwszy ... 78910111959 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 135 z 1296

Temat: Król Góry

Użytkownik Avatar MasterOfPuppets
    Posty jak musaraja są przydatne w określaniu balansu.
    Tym razem widać nie tylko to ,że 'mag' wygrał, ale ile za tą wygraną stało. Eq/zdolki etc

Użytkownik
    Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    Króla Góry wygrała właściwa osoba

Dla ciekawskich - główna część mojego genialnego EQ:

Nigdy nie wierzyłem, że coś z tego przejdzie.

Poza tym - Hełm Walkirii +8 (68/-15/ileś lucka/+12%) Dla Was śmieć, ale jak dokupić do tego Rózgę Mocy i ogólnie poukładać dobrze do tego EQ i zdolności, to powstał przepis na wygranie KG z kompletem zwycięstw. Woj z Malleusem też by się w tym dobrze odnalazł. Alternatywą był koralowy kaptur +1 - nawet nie myślałem.

Zbroja - na wojownika była Pajęcza Zbroja +3 (miałem dwie niemożliwe do łączenia sztuki - idealne losowanie, jak wspomniałem), na maga... Astralna Szata +1

Buty - największy mój problem. Z losowania Czarcie +0 i Mythrilowe +1. Próbowałem z tym jakoś walczyć i po zakupie nowych mythrilowych u kowala (liczyłem na +2 lub wysokie) dostałem +1.. o jak bardzo mi było tego żal. Poskładałem do +2 i w takich biegałem. Na maga wciąż Czarcie +0

No i Różdżka. Pamiętam pierwszego KG na jakim byłem - usłyszałem tylko, że Rózga Mocy to badziew. Także jak ją widziałem używaną, to bez pomysłu, na zasadzie "o, ale tani artefakt". Genialny item, po podrzuceniu na +3 wręcz idealny. Zabijał bezlitośnie, dzięki Hełmowi Walkirii chybił łącznie 2-3 razy we wszystkich 9 walkach.
    Alternatywy dla artefaktu - Potępienia +3, Jaszczurza +0 (z kronikarskiego obowiązku).

No i żetony - dla zrównoważenia słabego i dziwnego EQ miałem pewnie powódź żetonów? Dokładnie 1201.

Wciąż jestem w szoku jakim cudem to przeszło :P

KG to event dla osób, które umieją kombinować z uzbrojeniem. Słyszałem od paru graczy, że dokupywali sobie jakieś sensowne EQ typu Astralny Pierścień, Koralowe EQ żeby móc w ogóle walczyć. Nic dziwnego, że nic nie ugrali.

Bardzo fajny cykl. Jeszcze raz pozdrawiam Dewastatora oraz wszystkich, którzy mnie blokowali na PW dla poprawienia sobie humoru
    1200 zetkow ?? w przeciagu ostatnich kilku KG nie mialem nawet 1k, przewaznie 750-900
    o Eq na takich plusach to nawet szkoda gadac wczoraj najlepszy to +2 byl event jest randomowy i kto ma wiecej farta w losowaniu bedzie go wygrywal

Użytkownik Avatar Leonardo
    Według ploteczek słyszałem, że na eq które losujemy ma wpływ delikatnie nasz poziom - aby właśnie wprowadzić balans.

Pewnie żetków też się to dotyczy. Więc nie licz na cuda Weluś.
    Ostatnio edytowane przez Leonardo ; 25-08-2016 o 14:42 Powód: bond

Cytat Napisał Leonardo Zobacz post
    Według ploteczek słyszałem, że na eq które losujemy ma wpływ delikatnie nasz poziom - aby właśnie wprowadzić balans.

Pewnie żetków też się to dotyczy. Więc nie licz na cuda Weluś.
    EQ nie.
    -50 żetonów za level jako rekompensata za 10pkt/dmg run i kamieni za poziom

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał MasterOfPuppets Zobacz post
    EQ nie.
    -50 żetonów za level jako rekompensata za 10pkt/dmg run i kamieni za poziom
    A jaki jest ogólnie rozrzut żetonów?

900-1300, z równą szansą na każdy z wyników.
    1400/1600/2000 z małą szansą

Użytkownik
    ale szansa na 700-900 tez jest

Użytkownik Avatar Luxferre
    Dostałem Perłową Broszkę +4 czysto w MP (76) i jeszcze jedną, ale +0. Czy tak ma być? (jestem wojem)
    Ostatnio edytowane przez Luxferre ; 27-08-2016 o 18:22 Powód: literowka

Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    Dostałem Perłową Broszkę +4 czysto w MP (76) i jeszcze jedną, ale +0. Czy tak ma być? (jestem wojem)
    Tak, woj nie moze dostac tylko amuletu. Pomyśl nad buildem z duza iloscia mp i silnym ciosem oraz wlocznia/bulawa ;D

Użytkownik Avatar Alvi
    Proponuje aby dodac do sklepu mozliwosc kupna perlowego eq.

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    https://i.gyazo.com/d4ddbd93506adb17...34e5834888.png

Zbugowała mi się ta wiadomość i nie znika.
    f5 pomogło

Ktokolwiek wykorzystuje exploita(bug, dziura w systemie) na królu góry(na atakowanie etc.):
    1. Jeżeli zgłosi się JAWNIE W TYM TEMACIE będzie miał zmniejszoną karę.
    2. Jeżeli ktoś zgłosi kogoś kto tak zrobił i ta osoba wcześniej zgłoszona pewnie może liczyć na małą nagrodę.
    3. Jeżeli ktoś zgłosi kogoś kto tak zrobił i jednocześnie sam tak zrobił może liczyć na zmniejszoną karę.
    4. Jeżeli ktoś zgłosi kogoś kto tak zrobił oraz samemu nie przyznając może liczyć na dodatkową karę.

Czas start: czas do momentu w którym Tomi zbada sprawę.
    Ostatnio edytowane przez MasterOfPuppets ; 03-09-2016 o 19:51

Użytkownik Avatar Leonardo
    czym jest exploit?
    Może tylko ja o tym nie wiem, ale cóż xd

Edit: nie chce mi się googlować bo król góry xd

Your Nightmare
    Konto usunięte
    silny cios wciąż jest jak dla mnie za silny.
    dwa razy padłem poprzez tą zdolkę: dziodziek bił mi z niej 900-1050, podczas, gdy normalnie biłby koło 700
    mimo normalnej ilości defa (240) przegrałem, jak już wspominałem, nawet dwa razy...
    to żarty jakieś? nałóżcie limit z 9 użyć i po kłopocie, bo to, co dziodziek ze mną robił, to po prostu jest nie do pojęcia

Na pytanie co to exploit:
    https://pl.wikipedia.org/wiki/Exploit

Uprawnienia