ale szansa na 700-900 tez jest
ale szansa na 700-900 tez jest
Proponuje aby dodac do sklepu mozliwosc kupna perlowego eq.
https://i.gyazo.com/d4ddbd93506adb17...34e5834888.png
Zbugowała mi się ta wiadomość i nie znika.
f5 pomogło
Ktokolwiek wykorzystuje exploita(bug, dziura w systemie) na królu góry(na atakowanie etc.):
1. Jeżeli zgłosi się JAWNIE W TYM TEMACIE będzie miał zmniejszoną karę.
2. Jeżeli ktoś zgłosi kogoś kto tak zrobił i ta osoba wcześniej zgłoszona pewnie może liczyć na małą nagrodę.
3. Jeżeli ktoś zgłosi kogoś kto tak zrobił i jednocześnie sam tak zrobił może liczyć na zmniejszoną karę.
4. Jeżeli ktoś zgłosi kogoś kto tak zrobił oraz samemu nie przyznając może liczyć na dodatkową karę.
Czas start: czas do momentu w którym Tomi zbada sprawę.
Ostatnio edytowane przez MasterOfPuppets ; 03-09-2016 o 20:51
czym jest exploit?
Może tylko ja o tym nie wiem, ale cóż xd
Edit: nie chce mi się googlować bo król góry xd
silny cios wciąż jest jak dla mnie za silny.
dwa razy padłem poprzez tą zdolkę: dziodziek bił mi z niej 900-1050, podczas, gdy normalnie biłby koło 700
mimo normalnej ilości defa (240) przegrałem, jak już wspominałem, nawet dwa razy...
to żarty jakieś? nałóżcie limit z 9 użyć i po kłopocie, bo to, co dziodziek ze mną robił, to po prostu jest nie do pojęcia
Na pytanie co to exploit:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Exploit
Zgadzam się, albo limit rzucić (Jak dla mnie to 9 to i tak za dużo),albo jakoś go osłabić.
260 obrony tutaj miałem.. -> KLIK
Ostatnio edytowane przez Dorek ; 03-09-2016 o 21:04
Każdy wie, że silny cios to przesada, ale niestety nie ma chętnych żeby go zmienić :/ Niektórzy używaja tej zdolki jako broni, gdyż nie chybia, a ma spory dmg nawet przy małym ataku.
A co do wygrywania KG przez magów to nie jest jakoś to zauważalne, na obecną chwilę wygrał 2x woj i 1x mag oraz dziś też na 66% też wygra woj
PS. Dziodziek gdybys byl silny to bys widnial w rankinach PvP, a Cie tam nie ma, wygrywasz bo uzywasz silnego ciosu jako broni i to tworzy kosmiczna przewagepowinien on byc ograniczony jak czysty cios