Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za zniesieniem tych ograniczeń?

Głosujących
75. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

47 62.67%
  • Nie

28 37.33%
Strona 14 z 16 PierwszyPierwszy ... 41213141516 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 196 do 210 z 235

Temat: Bójki

Rebellious
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    System igrzyskowy dołączania = saboty, a chyba nie o to chodzi. To już jak chcecie.
    Ja myślę, że przegrywający nie oprze się pokusie wezwania pomocy, zresztą pewnie będą tam chodziły głównie grupy.
    A i trzeba byłoby wykluczyć walki o rank. Saboty? Raczej nie, już dawno żadnych nie widzieliśmy przecież.

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał esq Zobacz post
    Albo taka opcja ze obie strony mogą dobrać pomoc niezależnie od przewagi, także agresor
    Też dobry pomysł.

Rebellious
    Konto usunięte
    Może jakaś przybliżona data wprowadzenia tej mapy?

Użytkownik Avatar damianxp
    Zależy od planów ;q

Rebellious
    Konto usunięte
    Cytat Napisał damianxp Zobacz post
    Zależy od planów ;q
    Jakich planów?

Cytat Napisał Domagedon Zobacz post
    Jakich planów?
    Najbliższych, krótko mówiąc nie muszą tego teraz robić.

Rebellious
    Konto usunięte
    Cytat Napisał damianxp Zobacz post
    Najbliższych, krótko mówiąc nie muszą tego teraz robić.
    Ale ja nie mówię, że będzie to teraz, tylko pytam o przybliżoną datę/rok, no bo już dawno temu padł ten pomysł, a w planach go nie ma.
    https://forum.mfo3.pl/showthread.php...bliższe-plany

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Domagedon Zobacz post
    Ale ja nie mówię, że będzie to teraz, tylko pytam o przybliżoną datę/rok, no bo już dawno temu padł ten pomysł, a w planach go nie ma.
    https://forum.mfo3.pl/showthread.php...bliższe-plany
    Tamte plany są ogólnymi planami, gdyby mieli rozpisywać wszystko, nad czym mają zamiar pracować, to nie mieliby czasu tego robić.

Użytkownik Avatar PlayMaster
    Moim zdaniem Bójki powinny być jak dawniej bez ograniczeń lvlowych, mogła wypaść karta (teraz nie), były większe szanse na drop przedmiotu, eq leciało, a teraz to zmierza w kierunku pojedynków, itemy nie lecą malo kto juz bójkuje bo tylko sie energie traci, wolał bym aby bójki były takie jek dawniej i nic z nimi nie robili.

Użytkownik
    I co, przyjdzie na uroczą polanę gość z 20 lvl, a 65 będzie go bił?? Jestem na NIE. I jeżeli mają ludzie po przegranej bójce tracić karty to ja nie wiem
    Ostatnio edytowane przez Candence ; 21-07-2016 o 11:55

Użytkownik Avatar JaProTyDno
    Cytat Napisał Candence Zobacz post
    I co, przyjdzie na uroczą polanę gość z 20 lvl, a 65 będzie go bił?? Jestem na NIE
    Wtedy ma ochronę po przegranej bójce.. Ochrona trwa 1h więc ubije wszystkie mini, które są na terenach bójkowych.

Już tu nie ma w tym temacie co pisać, bo Tomi wyraził swoje zdanie.

Użytkownik Avatar Nattat
    Cytat Napisał Candence Zobacz post
    I co, przyjdzie na uroczą polanę gość z 20 lvl, a 65 będzie go bił?? Jestem na NIE. I jeżeli mają ludzie po przegranej bójce tracić karty to ja nie wiem
    Starsi gracze też przez to przechodzili, więc dobrze by było, gdyby nie było limitu. Było ryzyko.
    Ale Tomi zrobi tak, żeby w późniejszych etapach było lepiej, bo nie będzie, że gracz z 84 poziomem zostanie zaatakowany przez typa ze 101, tylko będzie np. 75-85, 86-100. Przedziały w tym stylu.

Użytkownik Avatar PlayMaster
    Cytat Napisał Nattat Zobacz post
    Starsi gracze też przez to przechodzili, więc dobrze by było, gdyby nie było limitu. Było ryzyko.
    Ale Tomi zrobi tak, żeby w późniejszych etapach było lepiej, bo nie będzie, że gracz z 84 poziomem zostanie zaatakowany przez typa ze 101, tylko będzie np. 75-85, 86-100. Przedziały w tym stylu.
    Ja bym zrobił coś takiego aby nie było limitu tylko np gracz z devos bójkuje graczy z devos i eliar innych nie może, ewentualnie lepszych, gracz z urkaden tylko urkaden i langeburg, langeburg to lange i eternia, i aby było to ryzyko ze zawsze ktoś coś może stracić, teraz ta gra idzie w złym kierunku względem bójek

Użytkownik Avatar Nattat
    Ale to będzie mniej więcej tak wyglądać. 76-85, 76 ma małe szanse na wygraną z 85, tj. 86 z 100.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał PlayMaster Zobacz post
    Ja bym zrobił coś takiego aby nie było limitu tylko np gracz z devos bójkuje graczy z devos i eliar innych nie może, ewentualnie lepszych, gracz z urkaden tylko urkaden i langeburg, langeburg to lange i eternia, i aby było to ryzyko ze zawsze ktoś coś może stracić, teraz ta gra idzie w złym kierunku względem bójek
    I bicie banitów na 65 lvlu, by móc napieprzać nowych na uroczej
    A tak na poważnie, to lepiej, jak będzie tak, jak ma być, czyli przedziały 1-9, 10-19, 20-29 itp.

Cytat Napisał matissimos Zobacz post
    I bicie banitów na 65 lvlu, by móc napieprzać nowych na uroczej
    A tak na poważnie, to lepiej, jak będzie tak, jak ma być, czyli przedziały 1-9, 10-19, 20-29 itp.
    Mi się wydaję że bójkownia powinna być dostępna od 20 poziomu.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia