Tak
Nie
Może jakaś przybliżona data wprowadzenia tej mapy?
Ale ja nie mówię, że będzie to teraz, tylko pytam o przybliżoną datę/rok, no bo już dawno temu padł ten pomysł, a w planach go nie ma.
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...bliższe-plany
Moim zdaniem Bójki powinny być jak dawniej bez ograniczeń lvlowych, mogła wypaść karta (teraz nie), były większe szanse na drop przedmiotu, eq leciało, a teraz to zmierza w kierunku pojedynków, itemy nie lecą malo kto juz bójkuje bo tylko sie energie traci, wolał bym aby bójki były takie jek dawniej i nic z nimi nie robili.
I co, przyjdzie na uroczą polanę gość z 20 lvl, a 65 będzie go bił?? Jestem na NIE. I jeżeli mają ludzie po przegranej bójce tracić karty to ja nie wiem
Ostatnio edytowane przez Candence ; 21-07-2016 o 11:55
Starsi gracze też przez to przechodzili, więc dobrze by było, gdyby nie było limitu. Było ryzyko.
Ale Tomi zrobi tak, żeby w późniejszych etapach było lepiej, bo nie będzie, że gracz z 84 poziomem zostanie zaatakowany przez typa ze 101, tylko będzie np. 75-85, 86-100. Przedziały w tym stylu.
Ja bym zrobił coś takiego aby nie było limitu tylko np gracz z devos bójkuje graczy z devos i eliar innych nie może, ewentualnie lepszych, gracz z urkaden tylko urkaden i langeburg, langeburg to lange i eternia, i aby było to ryzyko ze zawsze ktoś coś może stracić, teraz ta gra idzie w złym kierunku względem bójek
Ale to będzie mniej więcej tak wyglądać. 76-85, 76 ma małe szanse na wygraną z 85, tj. 86 z 100.