Strona 20 z 25 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 286 do 300 z 368

Temat: Pazerność adminów

Użytkownik Avatar Squadron
    tylko że teraz ich nie potrzebuje bo i tak mam dużo, zacznij myśleć

Użytkownik Avatar Hiter
    Cytat Napisał Squadron Zobacz post
    tylko że teraz ich nie potrzebuje bo i tak mam dużo, zacznij myśleć
    A jak bedziesz czekac na scythe i zarobisz okolo 3x tyle to już nie bedziesz mial malo potek zeby kupować wiecej ? To Ci napisałem wcześniej, ty odpisałeś ze taką sumę wydasz na potki, a teraz mniejszej okolo 3x nie chcesz .... logistics...

Użytkownik
    Cytat Napisał Markusek Zobacz post
    moim zdaniem na chwilę obecną powinno się zdjąć limit na złoto, a wnieść go razem z Nordią, ponieważ teraz nawet jeśli ktoś walczy to większość eq ma już wykute, niektórzy nawet po 2 komplety i z miłą chęcią chcieliby walczyć dalej i w miarę możliwości odłożyć hajs na następne miasto gdzie wydatków na nowe eq będzie sporo. Na chwilę obecną po prostu nie ma na co tego golda wydawać, więc trzeba zbierać. nie chce mi się więcej pisać tyle może starczy
    a Moim zdaniem najlepszy, najnormalniejszy, obiektywny i bez zbędnych emocji napisany post.
    Problem leży w tym, że aktualnie mamy dużo golda a nie mamy go na co wydawać, Nordia by to zmieniła. a potem zmianę można wprowadzać.

Użytkownik Avatar Squadron
    nie zarobie 3x tyle zrozum człowieku i nie mądrkuj

Użytkownik Avatar Hiter
    nie zarobie 3x tyle zrozum człowieku i nie mądrkuj
    Zarobisz, bo bedzie wiecej z potworków dropić, itemy na 80 lv bedą przez to chodziły drożej niz itemy na 65lv, dzięki temu zarabiać bedziemy jeszcze wiecej.

Jeśli uważasz , że juz wiecej nie zarobisz niż masz to Tomi napisał, że w depo można trzymać i już, więc jesli masz tyle i ci nie przybędzie to trzymaj w depo a za reszte kupuj poty tak jak napisałes.

Chciałeś być śmieszkiem, że problem z wydaniem 127kk ale ci nie pykło .

Użytkownik
    Nie będzie bo nie będzie grał po osiągnięciu limitu lvl.

Użytkownik Avatar Platynowy
    Cytat Napisał Amrborzy Zobacz post
    a Moim zdaniem najlepszy, najnormalniejszy, obiektywny i bez zbędnych emocji napisany post.
    Problem leży w tym, że aktualnie mamy dużo golda a nie mamy go na co wydawać, Nordia by to zmieniła. a potem zmianę można wprowadzać.
    Podtrzymuje to zdanie. Niech depozyt na tą chwilą zostanie bez limitu,wejdzie Nordia to wydatki wzrosną i będzie na co wydać ten cały $.
    Minie 2 tygodnie/miesiąc po upie i zmiana mogłaby być tyle,że o odrobinie większym limicie np. 65 lv > 6,5kk, 80lv > 8kk

Użytkownik Avatar Fannindel
    Dobra Tomi powiedz mi co mam zrobić ze 127 milionami golda.
    Możesz mi oddać

musaraj
    Konto usunięte
    powiedz mi co mam zrobić ze 127 milionami golda.
    Co Ci się żywnie podoba. Zrobisz z nimi dokładnie to samo, co z taką samą kwotą na banku.

Użytkownik Avatar Hydra
    Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    Planowane korekty dotyczące depozytu (prawdopodobnie wejdą od jutra):
    1) Dodatkowy limit złota za poziomy na dodatkowych postaciach, przelicznik 20000*poziom. W wyniku zmiany limit podstawowy może wzrosnąć do 2.6x obecnej wartości przy 5 postaciach o równym poziomie.
    2) Dodatkowy slot za każdą dodatkową postać o minimum 20 poziomie.
    3) Limit wykupiony usługą będzie zwolniony z prowizji.
    czyli że jak powiększę sobie depo usługą za 10MF, to będę zwolniony z prowizji wkładania złota do depo na przestrzeni całej pojemności czy tylko tej 'premium'? no bo jak taki ktoś, kto sobie wykupił limit za golda powiedzmy 10kk, łącznie będzie mieć z 15kk po zmianach, i wykupi usługę za 10MF, to jest max_limit 16kk, to te 15kk będzie mieć z prowizją?

Użytkownik
    Po przemyśleniach dochodzę do wniosków że ta zmiana to coś na wzór " Nie ma Nordii? Nudzicie się? Zarabiacie gold? To my wam go zabierzemy bo już go macie za dużo."

Użytkownik Avatar Hiter
    Cytat Napisał Amrborzy Zobacz post
    Po przemyśleniach dochodzę do wniosków że ta zmiana to coś na wzór " Nie ma Nordii? Nudzicie się? Zarabiacie gold? To my wam go zabierzemy bo już go macie za dużo."
    Każdy to wie, że wszystkie problemy z tymi ilościami złota to zbyt powolna nordia. Kolejne miasta też będą robione zbyt wolno dlatego już dostajemy mini upki typu:
    Wspólny depozyt i wspólne złoto,Pakiet drobnych zmian i nowości,Skup przedmiotów z terminem wygaśnięcia,Kilka drobnych zmian/nowości (kowal) ,Aktualizacja Sierpień 2015 , Nowy system rankingowy i inne zmiany,
    Myślę ze zamiast tych kilku zmian dodanie nordii w mniej niz 365dni ucieszyłoby bardziej.

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Cytat Napisał Hiter Zobacz post
    Myślę ze zamiast tych kilku zmian dodanie nordii w mniej niz 365dni ucieszyłoby bardziej.
    Nie.

Aktualizacja ete była potrzebna, na low lvl nie było co robić i gra nowym się nudziła. Nowi gracze są potrzebni.
    Bez systemu elo PvP by umarło, a było bliskie śmierci.
    Skup przedmiotów nie sądzę, że zajął więcej niż jeden dzień roboty.

Ale nie uważam też, że czekanie na devos trwało za długo.
    Jak dla mnie miasta co min. Rok (czyli Nordia powinna być niedługo

Użytkownik Avatar Hiter
    Cytat Napisał xani Zobacz post
    Nie.

Aktualizacja ete była potrzebna, na low lvl nie było co robić i gra nowym się nudziła. Nowi gracze są potrzebni.
    Bez systemu elo PvP by umarło, a było bliskie śmierci.
    Skup przedmiotów nie sądzę, że zajął więcej niż jeden dzień roboty.

Ale nie uważam też, że czekanie na devos trwało za długo.
    Jak dla mnie miasta co min. Rok (czyli Nordia powinna być niedługo
    Fabuła najważniejsza a robiona najwolniej. Nordia za niedługo ? Juz czekam 500+ dni xd

fajne zmiany, korzystna korekta dla tych co zwiększali depo za mfy(wcześniej byli trochę poszkodowani), plus dodatkowe bonusy dla reszty

Uprawnienia