Strona 431 z 1184 PierwszyPierwszy ... 331381421429430431432433441481531931 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,451 do 6,465 z 17760

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik Avatar Fannindel
    Cytat Napisał xani Zobacz post
    To nie jest zwiększenie drop dla Ciebie o 100% a ogólnie zwiększenie dropu z mini. Może być tak, że w ciągu tych 20 mini nie zdobędziesz nawet 1 itemka. Masz pecha.

Drop z każdego mini jest ten sam.
    To dlaczego u innych było tak że ten kto ma bonus wykupiony ten dropa? Ta gra tylko pod każdym względem zniechęca..potem się dziwić że mało online,masakra.

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Cytat Napisał xani Zobacz post
    To nie jest zwiększenie drop dla Ciebie o 100% a ogólnie zwiększenie dropu z mini.
    Nie.
    Przykładowo:
    Bijąc wdowę w 4 osoby bez żadnych bonusów jest drop o wartości 100%, czyli na każdego członka walki wypada 25%.
    Jak sobie wykupisz drop 100% za mfy, to drop z wdowy będzie wynosił 125%, a tobie przypadnie 50% z puli, kiedy reszta graczy w dalszym ciągu ma te 25%.
    To jest tylko delikatne zwiększenie szansy na drop, nie masz gwarancji, że nawet przez te 10 czy 20 walk ci cokolwiek wypadnie.

Użytkownik Avatar proskiler
    Hmm, jak w skrypcie zrobić ostatnie obrażenia dla magicznych broni dla woja? Bo są one i magiczne i fizyczne. Da się to jakoś zrobić? jak zrobię magiczne, to załapie? bo w sumie są mieszane :P

Użytkownik Avatar Nattat
    Cytat Napisał proskiler Zobacz post
    Hmm, jak w skrypcie zrobić ostatnie obrażenia dla magicznych broni dla woja? Bo są one i magiczne i fizyczne. Da się to jakoś zrobić? jak zrobię magiczne, to załapie? bo w sumie są mieszane :P
    Nie znam się za bardzo na skryptach, ale możliwe, że trzeba dać losowy atrybut.

Cytat Napisał proskiler Zobacz post
    Powinno załapać jeśli weźmiesz losowy atrybut magiczny, z runami działało, więc z broniami magicznymi też powinno. Ale najlepiej gdyby jakiś Soad potwierdził, bo oni się znają na skryptach trochę bardziej.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Lisu aka wróciłem Zobacz post
    Powinno załapać jeśli weźmiesz losowy atrybut magiczny, z runami działało, więc z broniami magicznymi też powinno. Ale najlepiej gdyby jakiś Soad potwierdził, bo oni się znają na skryptach trochę bardziej.
    z tym, że ostatnie obrażenia mogą być tylko albo były fizyczne, albo były magiczne, albo były krytyczne.

Cytat Napisał matissimos Zobacz post
    z tym, że ostatnie obrażenia mogą być tylko albo były fizyczne, albo były magiczne, albo były krytyczne.
    Przecież napisałem, losowy atrybut magiczny, co powinno zadziałać, bo w tych broniach jest opis "zadaje obrażenia magiczne o atrybucie...".

Użytkownik Avatar Clover
    Przecież napisałem, losowy atrybut magiczny, co powinno zadziałać, bo w tych broniach jest opis "zadaje obrażenia magiczne o atrybucie...".
    Przecież napisałem, że nie ma czegoś takiego...

Cytat Napisał matissimos Zobacz post
    Przecież napisałem, że nie ma czegoś takiego...
    to może gramy w inną grę, bo u mnie jest, kwestia tego czy działa
    Nazwa:  lol.png
Wyświetleń: 3833
Rozmiar:  46.0 KB

Azbestowy Krzysztof
    Konto usunięte
    Czy 2 takie same bonusy się łączą? Np. jak mam buty co dają 4 tury regeneracji i hełm co daje 4 tury regeneracji to czy będę miał 8 tur regeneracji czy 4?

Cytat Napisał Azbestowy Krzysztof Zobacz post
    Czy 2 takie same bonusy się łączą? Np. jak mam buty co dają 4 tury regeneracji i hełm co daje 4 tury regeneracji to czy będę miał 8 tur regeneracji czy 4?
    nie

Bronie wojowników które bija także atrybutem magicznym przez skrypt są traktowane jako atrybut fizyczny.

Użytkownik Avatar proskiler
    Cytat Napisał Belnel Zobacz post
    Bronie wojowników które bija także atrybutem magicznym przez skrypt są traktowane jako atrybut fizyczny.
    Dzięki :P właśnie o to mi chodziło no, ale trochę szkoda, że tak jest.

Użytkownik Avatar Clover
    to może gramy w inną grę, bo u mnie jest, kwestia tego czy działa
    Nazwa:  lol.png
Wyświetleń: 3833
Rozmiar:  46.0 KB
    możliwe, bo ja widziałem, że kolega pytał o OSTATNIE obrażenia, a nie OTRZYMANE

Użytkownik Avatar Fannindel
    Gdy używamy Astralnej różdżki to jaka jest szansa że wejdzie nam +10% rozrzutu a jak -10% ?

Uprawnienia