A jeśli miksy many się skończą ?!
na serio? o, a tego, to ja nie wiedziałem. To może znasz dokładniejszy wzór?
@EDIT
no tak, zapomniałem, że istnieją takie tematy xD
nie miałem czasu przeszukiwać forum, to spytałem :P
btw. jakby się uprzeć, to we wzorze jest suma :P
pamiętam, że jak pisałem tamtego posta, to chodziło mi o to, że ubranie się "na maga" jest lepsze dla defera od ubrania się "na woja", a to dalej jest prawdą :P
Ostatnio edytowane przez Clover ; 04-01-2016 o 18:26
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...Zdolno%C5%9Bci
Jestes praktycznie tutaj od poczatku, a zachowujesz sie jak rookie.
Magowie maja o niebo lepiej, chociazby ze wzgledu na mozliwosc doboru atrow w czasie walki w zaleznosci od przeciwnika.
Moim zdaniem Mag , bo podczas walki jak bije z lodu i będzie bił mało to może użyć innego zaklęcia np. Ziemia jeżeli to nie zadziała zostaje pocisk magiczny , pozatym nie chybia , a leczenie many może zastąpić odnówkami. Leczenie many nie jest tzw. "chybieniem" , ponieważ mag nie musi dawać dużo w szczęście i wychodzi na to , że madzy mają dużo więcej szybkości niż wojownicy.
Moim zdaniem wojownik jest lepszy. Dlaczego? Moim zdaniem fajniejsze zdolności atakujące np: MP,Hp ataki poza tym większe obrażenia a chybienia przy sporym lucku zdarzają się rzadko. Za to mag musi ładować tą mane. + oczywiście krytyki których mag nie ma. Mag ma przewage tylko w Odbiciu i dobieraniu atrybutów na przeciwnika w walce.
Ach ta przewaga magów...
Moim zadaniem jest lepszy woj do walk pvp. Ale pod fabułę jest oczywiście lepszy mag . Ale jak ktoś ma czas,dużo złota,żetonów,Mf,potrafi tworzyć skryty ale najważniejsze wie jak układać staty pod dną profesję .Ale zaletą woja jest że bije krytyki ,a maga że zawsze trafia .
No, a ja powiem, że moim zdaniem te dwie profesje są równe.
Macie walkę
Magowie vs Wojownicy :dd
https://mfo3.pl/r/bbe8cda69
Ostatnio edytowane przez Rebellious ; 31-01-2016 o 13:00
In MFO3 is total [...] #przewagawojow xD
Ostatnio edytowane przez Fausis ; 01-02-2016 o 12:49