Strona 92 z 135 PierwszyPierwszy ... 42829091929394102 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,366 do 1,380 z 2012

Temat: Uwaga na oszustów!

Użytkownik Avatar Leonardo
    "na koncie znajduje sie postać przedziale od 57-60 lv"

Nikt inny w tym przedziale nie ma złota. A to nie wszystko.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Cytat Napisał Antybristler Zobacz post
    Trafeus / Rufusek

Danielll
    Konto usunięte
    Jej Zostałem Okradziony przez Gracza Goldenpah podalem MO pasy do konta bo potrzebował em pomocy z zadaniem a on zabrał mi całe EQ i kasę

Użytkownik Avatar Atronis
    Skoro podałeś mu swoje passy to masz nauczkę

Cytat Napisał Danielll Zobacz post
    Jej Zostałem Okradziony przez Gracza Goldenpah podalem MO pasy do konta bo potrzebował em pomocy z zadaniem a on zabrał mi całe EQ i kasę
    W internecie NIGDY nie podawaj danych dostępu do czegokolwiek, danych osobowych, numerów telefonu, adresu, numeru buta, czy nazwiska rodowego psa, ponieważ kończy się to właśnie w taki sposób. Jak Tomi będzie miał dobry dzień to się tym zajmie, a na razie jw. masz nauczkę. Dodatkowo jeśli będziesz potrzebował pomocy w zadaniu, przejściu fabuły, lub nie będziesz sobie radził z minibossem, poproś o pomoc kogoś z Topki, lub zwyczajnie zajrzyj tutaj.

Użytkownik Avatar Alvi
    Cytat Napisał Danielll Zobacz post
    Wiesz jakby ktos kogo nie znam w rzeczywistosci podal mi haslo to tez bym go okradl w sumie wiekszosc osob by tak zrobila, dlatego nie podaje sie hasla nikomu.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał dziodziek Zobacz post
    Wiesz jakby ktos kogo nie znam w rzeczywistosci podal mi haslo to tez bym go okradl w sumie wiekszosc osob by tak zrobila, dlatego nie podaje sie hasla nikomu.
    to jesteś w sumie potencjalnym złodziejem XD
    ja bym tak nie zrobił, nie tylko ze względu na regulamin. Kiedyś gościówa mnie z kimś pomyliła i dała mi przez handel 100k. Kiedy oprzytomniała, to oddałem jej 90909.

Danielll: jak mówili wyżej, nie podawaj nikomu hasła, NIGDY! Nie dość, że mogą cb okraść, to jeszcze łamiesz regulamin, za co możesz dostać bana.

Cytat Napisał matissimos Zobacz post
    to jesteś w sumie potencjalnym złodziejem XD
    ja bym tak nie zrobił, nie tylko ze względu na regulamin. Kiedyś gościówa mnie z kimś pomyliła i dała mi przez handel 100k. Kiedy oprzytomniała, to oddałem jej 90909.
    I to sie chwali

A co do tematu:

Wymienialem sie prezentami z graczem Eilam, napisalem czy te za 100k moga byc. Odpisal ze moga po czym od razu wyslalem prezent, po minucie otrzymalem prezent za 25k. Napisalem do gracza w celu wyjasnienia sytuacji - po chwili otrzymalem odpowiedz, ze On rowniez taki ode mnie dostal, co jest nie prawda.

Nie, nie chodzi mi o te 75k, tylko o sam fakt. Nie lubie ludzi, z ktorymi sie na cos umawiam (badz cos ustalamy dobrowolnie), ja sie wywiazuje z umowy, zas druga strona nie wywiazuje sie z niej.

W wyniku tej sytuacji: Nie polecam gracza Eilam.

Użytkownik Avatar Fannindel
    Nie polecam gracza Tęczowy Gumiś.

Żadnych stycznośći między handlami,nie polecam się również umawiać na walki.

Użytkownik
    https://www.youtube.com/watch?v=dY1wnWvEK2Y Rozdaję konto (Niemal nic nie warte) i wyzyskuje suby w eternii

Danielll
    Konto usunięte
    Przez tego Goldenpaha całą gra do niczego nic nie mogę zrobić przez ta kradzież

Liu Bei
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Fannindel Zobacz post
    Nie polecam gracza Tęczowy Gumiś.

Żadnych stycznośći między handlami,nie polecam się również umawiać na walki.
    Ja przynajmniej nie posiadam multi-konta
    Nie polecam styczności z Fann....gdyż żebra o Rank,a po przegranej walce płacze że ma w czterech literach rank i daje ignora.Pozdrawiam

Użytkownik Avatar Fannindel
    Cytat Napisał Tęczowy Gumiś Zobacz post
    Ja przynajmniej nie posiadam multi-konta
    Nie polecam styczności z Fann....gdyż żebra o Rank,a po przegranej walce płacze że ma w czterech literach rank i daje ignora.Pozdrawiam
    Nie mam multi-konta.

Nie żebram o rank, spytałem o walkę :-)
    Tak tak, bo mam gdzieś rank - chciałem tylko sprawdzić czy oszukasz, i przy okazji ostrzeżyłem innych graczy przed tobą

Administrator Avatar Krycha
    Każdy kolejny post będący ripostą słowną do poprzedniego, zostanie sylwestrowo nagrodzony (czyt. hucznie).

Uprawnienia