szanse są minimalne - jak spadnie chociażby jedna czesc eq z +8 na rok to bedzie dużo.
Tak podoba się.
Nie podoba się.
szanse są minimalne - jak spadnie chociażby jedna czesc eq z +8 na rok to bedzie dużo.
czy ten system przetapiania był w ogóle przemyślany? można robić jednokierunkowe eq +6
i coś się chyba nie zgadza
pozdro
Ostatnio edytowane przez Hydra ; 12-12-2015 o 00:37
https://mfo3.pl/r/b65de414f
Godzina od upka i już leci takie eq. A kto inny takie coś musiał kuć przez miesiąc albo wiecej poświęcajac masę golda, żetonów i czasu.
Co za różnica, czy godzina, czy miesiąc?
Poszczęściło mu się, przez kolejne kilka miesięcy pewnie nic takiego mu nie wypadnie.
Śmiech na sali![]()
DLa mnie zmiana ok, ale jedynie do +6. Tak wiem, że jest znikoma szansa na +7/8, ale to uderzy w kowala. Jeśli ktoś widzi, ze szukając pół roku połówki do wykucia +8 znajduje ją, a innemu wypada ten przedmiot też +8, to nie działa to moim zdaniem zachęcająco. Kowal jest jednym z fajnych dodatków pomiędzy up'ami dlatego jestem zdania ze powinny wypadać przedmioty maksymalnie do +6 (nawet z większą szansą) ale niech przedmioty +7/8 będą dla tych, którzy marnują czas i żetony na kowala
Hydra maxbon w jedną statę 3.99 z przetapiania, nie wiem czemu to nie zostało ujęte
Nom, coś w tym jest, w sumie mogłoby być do +6 z mini albo do +7 ewentualnie, żeby zostawić tą wisienkę na torcie. Ale reszta jak dla mnie ok, jak na pierwsze wrażenia. Mam tylko wątpliwości, czy jak naładuję te 7 razy, to nie będzie jakiegoś błędu, że np. będzie sie respić cały czasale to się zobaczy za tydzień.
- - - - - - - - - -
A ja już zacząłem knuć plany.
Max bonus w 1 statę to 4.99 czyli max +4 itemek wyjdzie w takim przypadku. Poprawka będzie.
No, moje działania przeciwko adminom i elicie przyniosły pozytywne efekty, gdyż admin przemyślał co zrobił nie tak i zaczyna ułatwiać grę nowym graczom. Elita traci swoją pozycję w grze więc się buntuje ,,jak to: będzie więcej graczy? koniec z rankingami top 1 bo każdy gracz jest potencjalnie super-rankingerem? koniec z nakręcaniem adminowi mfów, gdyż gracze którzy zostaną sami kupią? koniec z posiadaniem eq na wyłączność, gdyż gracze zrobią ceny tanimi i wydropią?"
Świetna zmiana. Na lepsze dla wszystkich. Zachęci do bicia mini-bossów od Urkaden w górę na pewno.
Ta... na pewno twoja zasługa. Niemniej jednak muszę się zgodzić, że update dobry, byleby nie spowodował tego, że w Nordii, w eq bez plusów na bossy ani rusz. Coś takiego mamy już na arenie walk, ale jako że ona jest dosyć specyficznym miejscem, to ten "wymóg" eq z plusami jeszcze nie był zły, byleby to nie zdarzało się za często.