Zobacz wyniki ankiety: Czy podoba się upek

Głosujących
60. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak podoba się.

40 66.67%
  • Nie podoba się.

20 33.33%
Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16 do 30 z 95

Temat: Upek

Administrator Avatar Krycha
    szanse są minimalne - jak spadnie chociażby jedna czesc eq z +8 na rok to bedzie dużo.

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Krycha Zobacz post
    szanse są minimalne - jak spadnie chociażby jedna czesc eq z +8 na rok to bedzie dużo.
    Jedno +8 rocznie na gracza - jeżeli wymienia przynajmniej 4 minibossy dziennie.

Użytkownik Avatar Hydra
    czy ten system przetapiania był w ogóle przemyślany? można robić jednokierunkowe eq +6

i coś się chyba nie zgadza
    pozdro
    Ostatnio edytowane przez Hydra ; 12-12-2015 o 00:37

Użytkownik Avatar Samael
    Cytat Napisał Qwiker Zobacz post
    Pytanie brzmi: gdzie leci eq+8? Z bossów typu ogr/kobra też? czy tylko bossy devos?
    Przecież masz napisane:
    1) Z bossów, mini-bossów i potworów unikatowych może teraz wypaść ekwipunek o bonusie aż do +8. Szansa na bonus wyższy niż +3 wynosi ok. 5% i dotyczy wyłącznie przedmiotów od 31 poziomu wzwyż.

Użytkownik Avatar proskiler
    Cytat Napisał Hydra Zobacz post
    czy ten system przetapiania był w ogóle przemyślany? można robić jednokierunkowe eq +6

i coś się chyba nie zgadza
    pozdro
    Nom, pewnie dla tych z jedną statystyką zrobili inaczej.

https://mfo3.pl/r/b65de414f
    Godzina od upka i już leci takie eq. A kto inny takie coś musiał kuć przez miesiąc albo wiecej poświęcajac masę golda, żetonów i czasu.

Kim Chi
    Konto usunięte
    Co za różnica, czy godzina, czy miesiąc?

Poszczęściło mu się, przez kolejne kilka miesięcy pewnie nic takiego mu nie wypadnie.

Użytkownik
    Śmiech na sali

Użytkownik Avatar Atronis
    DLa mnie zmiana ok, ale jedynie do +6. Tak wiem, że jest znikoma szansa na +7/8, ale to uderzy w kowala. Jeśli ktoś widzi, ze szukając pół roku połówki do wykucia +8 znajduje ją, a innemu wypada ten przedmiot też +8, to nie działa to moim zdaniem zachęcająco. Kowal jest jednym z fajnych dodatków pomiędzy up'ami dlatego jestem zdania ze powinny wypadać przedmioty maksymalnie do +6 (nawet z większą szansą) ale niech przedmioty +7/8 będą dla tych, którzy marnują czas i żetony na kowala

Hydra maxbon w jedną statę 3.99 z przetapiania, nie wiem czemu to nie zostało ujęte

Użytkownik Avatar proskiler
    Cytat Napisał Atronis Zobacz post
    DLa mnie zmiana ok, ale jedynie do +6. Tak wiem, że jest znikoma szansa na +7/8, ale to uderzy w kowala. Jeśli ktoś widzi, ze szukając pół roku połówki do wykucia +8 znajduje ją, a innemu wypada ten przedmiot też +8, to nie działa to moim zdaniem zachęcająco. Kowal jest jednym z fajnych dodatków pomiędzy up'ami dlatego jestem zdania ze powinny wypadać przedmioty maksymalnie do +6 (nawet z większą szansą) ale niech przedmioty +7/8 będą dla tych, którzy marnują czas i żetony na kowala
    Nom, coś w tym jest, w sumie mogłoby być do +6 z mini albo do +7 ewentualnie, żeby zostawić tą wisienkę na torcie. Ale reszta jak dla mnie ok, jak na pierwsze wrażenia. Mam tylko wątpliwości, czy jak naładuję te 7 razy, to nie będzie jakiegoś błędu, że np. będzie sie respić cały czas ale to się zobaczy za tydzień.

- - - - - - - - - -

Cytat Napisał MasterOfPuppets Zobacz post
    Hydra maxbon w jedną statę 3.99 z przetapiania, nie wiem czemu to nie zostało ujęte
    A ja już zacząłem knuć plany.

Administrator
    Max bonus w 1 statę to 4.99 czyli max +4 itemek wyjdzie w takim przypadku. Poprawka będzie.

Użytkownik Avatar Hydra
    Cytat Napisał MasterOfPuppets Zobacz post
    nie wiem czemu to nie zostało ujęte
    błędy lubią wychodzić, to naturalne
    ze strażnikiem wyspy też tak było przecież

No, moje działania przeciwko adminom i elicie przyniosły pozytywne efekty, gdyż admin przemyślał co zrobił nie tak i zaczyna ułatwiać grę nowym graczom. Elita traci swoją pozycję w grze więc się buntuje ,,jak to: będzie więcej graczy? koniec z rankingami top 1 bo każdy gracz jest potencjalnie super-rankingerem? koniec z nakręcaniem adminowi mfów, gdyż gracze którzy zostaną sami kupią? koniec z posiadaniem eq na wyłączność, gdyż gracze zrobią ceny tanimi i wydropią?"

Świetna zmiana. Na lepsze dla wszystkich. Zachęci do bicia mini-bossów od Urkaden w górę na pewno.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał DEWASTATOR Leon Full Zobacz post
    No, moje działania przeciwko adminom i elicie przyniosły pozytywne efekty, gdyż admin przemyślał co zrobił nie tak i zaczyna ułatwiać grę nowym graczom. Elita traci swoją pozycję w grze więc się buntuje ,,jak to: będzie więcej graczy? koniec z rankingami top 1 bo każdy gracz jest potencjalnie super-rankingerem? koniec z nakręcaniem adminowi mfów, gdyż gracze którzy zostaną sami kupią? koniec z posiadaniem eq na wyłączność, gdyż gracze zrobią ceny tanimi i wydropią?"

Świetna zmiana. Na lepsze dla wszystkich. Zachęci do bicia mini-bossów od Urkaden w górę na pewno.
    Ta... na pewno twoja zasługa. Niemniej jednak muszę się zgodzić, że update dobry, byleby nie spowodował tego, że w Nordii, w eq bez plusów na bossy ani rusz. Coś takiego mamy już na arenie walk, ale jako że ona jest dosyć specyficznym miejscem, to ten "wymóg" eq z plusami jeszcze nie był zły, byleby to nie zdarzało się za często.

Uprawnienia