Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 76 do 90 z 107

Temat: Event! jakie wrażenia ?

Użytkownik Avatar proskiler
    Cytat Napisał sic Zobacz post
    Dla mnie spoko. Nie chce mi się włączać i wyłączać widoczności. Jak ktoś potrzebuje pomocy z hersztem lub chce pomagać to takie wyłączanie to średni pomysł.
    Ten kto pomaga, ma włączoną widoczność, ten kto bije sam i potrzebuje pomocy ma wyłączoną i daje sosa, jak złapie.

Użytkownik Avatar NieZabijajMnie
    Cytat Napisał proskiler Zobacz post
    Ten kto pomaga, ma włączoną widoczność, ten kto bije sam i potrzebuje pomocy ma wyłączoną i daje sosa, jak złapie.
    Fajnie by było wiedzieć że ktoś jest na mapie zanim się da sos ;p Dla mnie fajna opcja.

Użytkownik
    Ile hersztów powinno mieć się średnio na 1k dyniogłowych?

Użytkownik Avatar skarlet
    10-15 xd

Użytkownik
    Ok, dzięki.

Wymiana dyni.

Źle chyba nie jest
    Ostatnio edytowane przez Cain ; 02-11-2015 o 20:19

Your Nightmare
    Konto usunięte
    A co do loterii, to wymienię te ciekawsze nagrody:
    Itemki

Użytkownik
    Od którego lvla dostaje się unikaty 65lvl za dynie? 55?

Użytkownik Avatar proskiler
    Cytat Napisał Your Nightmare Zobacz post
    A co do loterii, to wymienię te ciekawsze nagrody:
    Itemki
    Ile żetonów na to wydałeś? Bo ja już z 1k, a jeszcze ani jednego unikatu ani gemu 2 jakieś pasy górnicze i miksy itp.

Ja dałem 2000 żetonów i prawie samo badziewie. Widać, że te eventy muszą się tylko na farcie opierać. Jeszcze tak długo trzeba bić te potwory, bo ciągle uciekają. A żeby pokonać tylko jednego Baalrukha to trzeba godzinę specjalnie czekać? Jeszcze ktoś może sprzed nosa go złapać, jeśli było się zbyt wolnym lub miało laga. I teraz potrzeba 2x więcej dyń niż poprzednio. Przynajmniej dodali kilka nowych rzeczy. Ciekawe, czy na koniec udział w tym evencie będzie lepszy niż sprzed roku.

Administrator Avatar Krycha
    Z roku na rok staramy się usprawniać eventy, więc można tylko sugerować, że wszystkie niedociągnięcia będą ulepszane w sposób przychylny dla gracza. Nie mniej, ani administracja, ani testerzy, nie są głusi na informacje od graczy/uczestników danego eventa.

W tym roku dodana została nowa lokacja, druga mapa z dyniami i - jak dla mnie - chyba najlepsze udogodnienie w postaci wyłączenia innych graczy. Do tego nastąpiły zmiany w dyniach - przypomnę, że ostatni każdy mógł nam ukrasc dynie, a jeżeli pielęgnowalismy zbyt mało, to miał nawet większą szansę, niż my sami. Ponadto doszły narzędzia z większą iloscią "użyć", na co też narzekano. Mimo wszystko uważam, że na evencie się da dorobić, a jak ktos ma farta - to nawet da się dorobić dużo.

Your Nightmare
    Konto usunięte
    Cytat Napisał proskiler Zobacz post
    Ile żetonów na to wydałeś? Bo ja już z 1k, a jeszcze ani jednego unikatu ani gemu 2 jakieś pasy górnicze i miksy itp.
    Dokładnie to nie wiem, chyba coś koło 600-700

Itemsy

na razie za bardzo na itemki nie narzekam

Co do samego eventu, podoba mi się. Co prawda powyżej plantacji dyń byłem raz, zobaczyć jak to wygląda, ale same dyńowanie w pełnym tego słowa znaczeniu na plus. Tylko pestek leci tyle co kot napłakał. W sumie nie wiem czy same bicie dyniogłowych + herszt daje dynie proporcjonalnie do pielęgnacji, zakładając, że pielęgnujemy sami. Raczej nie wydaje mi się, bo dyń mam już z 50, a pielęgnacji nawet 300 nie zrobiłem, pielęgnując również swoje. Trochę to nieprzemyślane, ale da się przeżyć. Powtórzę, event miły, pieniążki wpadają, mordka się cieszy

Użytkownik Avatar Hydra
    dlaczego kości są handlowne?

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Na wzór flaszek z diablosa. Tak ma być.

Your Nightmare
    Konto usunięte
    No, czemu znów harpie...
    Itemki za 20 i 40 dyń

Za 60 dyń liczę na jakąś czarcią połówkę bądź chociaż coś koralowego/pajęczego...

Uprawnienia