Ile hersztów powinno mieć się średnio na 1k dyniogłowych?
Ok, dzięki.
Wymiana dyni.
Źle chyba nie jest![]()
Ostatnio edytowane przez Cain ; 02-11-2015 o 20:19
A co do loterii, to wymienię te ciekawsze nagrody:
Itemki
Od którego lvla dostaje się unikaty 65lvl za dynie? 55?
Ja dałem 2000 żetonów i prawie samo badziewie. Widać, że te eventy muszą się tylko na farcie opierać. Jeszcze tak długo trzeba bić te potwory, bo ciągle uciekają. A żeby pokonać tylko jednego Baalrukha to trzeba godzinę specjalnie czekać? Jeszcze ktoś może sprzed nosa go złapać, jeśli było się zbyt wolnym lub miało laga. I teraz potrzeba 2x więcej dyń niż poprzednio. Przynajmniej dodali kilka nowych rzeczy. Ciekawe, czy na koniec udział w tym evencie będzie lepszy niż sprzed roku.
Z roku na rok staramy się usprawniać eventy, więc można tylko sugerować, że wszystkie niedociągnięcia będą ulepszane w sposób przychylny dla gracza. Nie mniej, ani administracja, ani testerzy, nie są głusi na informacje od graczy/uczestników danego eventa.
W tym roku dodana została nowa lokacja, druga mapa z dyniami i - jak dla mnie - chyba najlepsze udogodnienie w postaci wyłączenia innych graczy. Do tego nastąpiły zmiany w dyniach - przypomnę, że ostatni każdy mógł nam ukrasc dynie, a jeżeli pielęgnowalismy zbyt mało, to miał nawet większą szansę, niż my sami. Ponadto doszły narzędzia z większą iloscią "użyć", na co też narzekano. Mimo wszystko uważam, że na evencie się da dorobić, a jak ktos ma farta - to nawet da się dorobić dużo.
Itemsy
na razie za bardzo na itemki nie narzekam
Co do samego eventu, podoba mi się. Co prawda powyżej plantacji dyń byłem raz, zobaczyć jak to wygląda, ale same dyńowanie w pełnym tego słowa znaczeniu na plus. Tylko pestek leci tyle co kot napłakał. W sumie nie wiem czy same bicie dyniogłowych + herszt daje dynie proporcjonalnie do pielęgnacji, zakładając, że pielęgnujemy sami. Raczej nie wydaje mi się, bo dyń mam już z 50, a pielęgnacji nawet 300 nie zrobiłem, pielęgnując również swoje. Trochę to nieprzemyślane, ale da się przeżyć. Powtórzę, event miły, pieniążki wpadają, mordka się cieszy![]()
No, czemu znów harpie...Itemki za 20 i 40 dyń
Za 60 dyń liczę na jakąś czarcią połówkę bądź chociaż coś koralowego/pajęczego...