100 -80
110-70
120-60
Im więcej dmg, tym mniejsza szansa
100 -80
110-70
120-60
Im więcej dmg, tym mniejsza szansa
1% ogolnie czy 1% z wykopanych przedmiotów ?~1% w tej jednej z 3
czy jak na 100 eny wykopie 20 rzeczy to to jest ~ 20% czy ~ 100% ( tylko tak to obiczen) ?
Nie
Jak kopiesz sobie 1 w jednym 1 w drugim i 1 w trzecim to w losowym (1/2/3) miałas 1% szans na wydropienie mapy![]()
Ostatnio edytowane przez adamekch ; 22-08-2015 o 13:51
"jaki jest % szansy na wykopanie mapy z kopalni ?"
Napisze jeszcze raz
jak zdecydujesz się na kopanie to kopiesz sobie w 1 z 3 tak? i teraz z tych trzech tylko jedno stanowisko ma 1% szans na wykopanie Mapy pozostałe dwa mają 0%
teraz już rozumiesz?
kazdy ma inne, sama musisz zgadnąc które
jak dokładnie działają bonusy przy kłuciu/podbijaniu itemków. jeżeli mam +0 z powiedzmy czystym bonem w coś, podbije do +3 to nadal będzie czysty bon czy coś się kiełbasi po drodze?
Bon zawsze się może rozjechać. Nie ma brzebacz.
Dalej nie zrozumiałeś pytania"jaki jest % szansy na wykopanie mapy z kopalni ?"
Napisze jeszcze raz
jak zdecydujesz się na kopanie to kopiesz sobie w 1 z 3 tak? i teraz z tych trzech tylko jedno stanowisko ma 1% szans na wykopanie Mapy pozostałe dwa mają 0%
teraz już rozumiesz?
kazdy ma inne, sama musisz zgadnąc które
Chodzi mi o to czy jest roznica czy podczas kopania wykopie jakis smiec czy jak nic nie wykopie to nie ma roznicy
Coooo???? no tak wykopiesz albo smiec albo nic, skąd Ci się to wzięło... wykopiesz Mape/smiec/żety/recepture i co tu więcej różnic się doszukiwac?? nie rozumiem..
na początku losuje ci mape jak nie bo *często* xd nie wypada to dalej losuje ci recepture a potem smieci jak nawet smieci nie polecą no to nie masz nic tak mi się wydaje
Ostatnio edytowane przez adamekch ; 22-08-2015 o 14:29
Pytanie do użytkowników Gyazo GIF
jak zrobic aby w tekscie wyswietlał się gif a nie link do niego
np:
![]()
Ostatnio edytowane przez adamekch ; 22-08-2015 o 14:38
w prezentacji w grze masz od tego ikonkę drzewka na pasku zadań w edycji, a na forum ten powyższy
![]()