Strona 11 z 18 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 165 z 268

Temat: Multikonta

Toni
    Konto usunięte
    Ujmę to tak. Niektórzy gracze mają kolegów w realu i ci zaczynają ich papugować. Nie macie jak na razie dowodów, na to, że użytkownicy Bank Kosy Kosiastego i kosa kosiasty to jedna i ta sama osoba. Antybristler, założę się, że więcej niż 80 procent użytkowników ma po kilka postaci i nie ma dowodu, że nie jest na jednym koncie ich kilka. Patyczaczku kochany mój można się dowiedzieć co ci przeszkadza w mojej prezentacji, że wstawiasz ją na zapodaj.net i dajesz link? Chyba nie przeszkadza ci to, że ja jestem dziewczyną, bo płci jeszcze nie umiem zmieniać. I skąd wiesz że jest ona na innym koncie, może zamieściłam ją na tym samym koncie? Gdzie tu sprawiedliwość? Ci którzy tu piszą powinni zaliczać się do pierwszaków, bo tylko tam skarżą. Magic Zordon, nie masz dowodów na to, że Carloss to oszust! Najpierw sporządź wiarygodne dowody, a dopiero potem narażaj jego reputacje na szwnk. A i Antybristler, jeszcze jedno co do MAMETTA, pewnie się przejął jak go straszysz, znam to uczucie być niewinnie banowanym i nie jest to przyjemne. Caithlyn handlowanie z kimś kto ma multi to nie przestępstwo! MasterOfPupetts to nie na temat, to nie poradnik gdzie dawać zdjęcia. BEZ OBRAZY DLA WAS WSZYSTKICH!!!!!!!!!! lol

Użytkownik
    Jaaasne xD Zgłaszałem to już pare miesięcy temu a nadal chodzi każdymi postaciami ;p. Tutaj nikt tego nie pilnuje niestety

Użytkownik
    Cytat Napisał Czitosik Zobacz post
    Jaaasne xD Zgłaszałem to już pare miesięcy temu a nadal chodzi każdymi postaciami ;p. Tutaj nikt tego nie pilnuje niestety
    Bo admin jest pewnie zajęty pracami nad Devos i nie ma czasu rozpatrywać multikont ;P

gracz "hurtownia" na 99% jakies multi
    Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.

Kontusek
    Blancik - dośc podejrzanie

-----
    oponka
    kościup
    raptorn
    piwkarz

Dość prawdopoodobni

--------

Czary
    Shadow EX
    Sratatata

Niewodnik

Umysł mówi nie ma dowodów. Intuicja mówi dobrze się kryje/kryją. Dość ryzykowane oskarżenie, ale widząc ciągle tą samą sekwencje poruszania się przed żółwiem jestem skłonny powiedziec, że tak.
    ------------------
    Vam piur

Mehe - Nie jestem pewien

Ogólnie. Mam wrażenie jakby pojawiły się "boty" expiące postać. Bo duża część postaci ma bardzo podobny schemat expienia
    EDIT: Chociaż może odszedłbym od tej teorii bez zebrania konkretnych danych.

----------------
    Teraz biorąc pod uwagę inne kryteria:

Reven
    psf
    Pysiaa
    Ostatnio edytowane przez MasterOfPuppets ; 16-06-2014 o 02:45

Użytkownik
    Jako, że zostałem wywołany do tablicy przez MoPa pozwolę sobie sprostować to co napisał.

Czary
    Shadow EX
    Sratatata
    i Ja

razem bijemy nie tylko Żółwie, ale też i Garudy. I tak, mamy schemat bicia, bo to upraszcza wszystko i przyspiesza. Zazwyczaj najpierw idziemy na ptaki, gdyż jeśli któryś z nas się spóźni możemy zacząć bicie w 3 ( a ja np. co drugi dzień idę na kobrę/ogra przed północą i po północy ubijam je raz jeszcze, więc przychodzę parę minut później ). Zabijamy 6 garud ( nasza czwórka plus "wand" - druga postać Sraty, plus "Msu" - druga postać Czarka ). Następnie udajemy się na Gady i tam zabijamy ich 9 ( nasza czwórka plus "Msu", "Spellbinder" "Gladiatus" i "Dagon" - 4 postacie Czarka ). Dosyć schematyczne, racja, ale niejednokrotnie prowadzone w czasie walki konwersacje, przytyki itd. itp. albo najzwyklejsza nieobecność któregoś z nas ( głównie moja przez dziewczynę, albo Sraty przez pracę z rana ), wykluczają jakiekolwiek podejrzenia o multi i bocenie Już abstrahując od zupełnie różnych charakterów i tego jak wyglądają nasze konta ( ja zbieram MFy, Srata karty, Shadow jest sierotą a Czarek ma mnóstwo wysokopoziomowych postaci ).

Użytkownik Avatar Something
    https://pl.tinypic.com/view.php?pic=...8#.U6A6b_l_te0
    jego pelny nick: buhahajestemproII
    gracz pewnie ma jeszcze wiele multi.

Elokwentny
    Konto usunięte
    https://monosnap.com/image/d7Qj1kEe4...Sw3SgCYl1PIdr#

Proszę o to dowód , potem mnie błagał żebym tego nie robił, ponieważ ciężko na to pracował

Użytkownik
    tutaj mam sam się przyznał i się nie boję takich jak on , jak mnie będą ścigać to niech ścigają : https://mfo3.pl/r/b32e70e13

Użytkownik
    arun
    Hederars

sprawdzcie reporty tych graczy, ARUN

Kazuya
    Konto usunięte
    Tak to czytam i nawet nie wiedziałem, że ktoś podszywa się pod mój nick, dzięki za informację.
    Ostatnio edytowane przez Kazuya ; 19-06-2014 o 14:52

Użytkownik
    Witam o to link do tego co otrzymałem od multi Kazuya : https://monosnap.com/image/1xJNicM1X...1cfXgMCgUWm3u#
    Zaatakowałem dziś Kazuye ( Prosty to jest jego multi na 100%) i oczywiście już od razu zjawił Asasynek , przyznaje się zaatakowałem ale coś w tym, ponieważ najpierw groźba że Asasynek mnie zajebie później Asasynek mu pomaga i zauważyłem jeszcze jedną rzecz, że Kazuya rzadko się udzielał na forum i gdy akurat napisałem w tej walce że będzie na forum, to nagle zaglądnął ale to dziwne , administracjo proszę zrób coś z tym multi , nie może być czegoś takiego na porządku dziennym, czekam już na obronę od Asasynka
    Ostatnio edytowane przez Saguarek ; 19-06-2014 o 18:57 Powód: nie dopisałem czegoś

sfinks
    Konto usunięte
    Saguarek Chcialem Ci Powiedziec ze Kazuya Ma dobre plecy wiec nie wiem o co Ci chodzi
    Ostatnio edytowane przez sfinks ; 19-06-2014 o 19:37

Killer xD
    Konto usunięte
    Witam znam co nie co osoby wymienione przez saguarek , Kazuya znam sam osobiscie nie przez osoby trzecie wiec wiem a ze postac : prosto pisal tak to nie jest nasza wina ze chce sie podszywac pod osobe Kazuya , na moje to jest proste jak barszcz ze ktos kto zna osoby assa i stolca chce zemscic sie nad Kazuya , sam bym pomagal kazuya bo dobrze sie zemna dogadal . a ze assasynek i stolec mu pomagaja to chyba dobrze ze zrobil sobie takie plecy dobre ) wiec nie placz jak nie znasz osob tych ..
    Ostatnio edytowane przez Killer xD ; 20-06-2014 o 18:52

Użytkownik Avatar Toshiro
    Cytat Napisał Saguarek Zobacz post
    Witam o to link do tego co otrzymałem od multi Kazuya : https://monosnap.com/image/1xJNicM1X...1cfXgMCgUWm3u#
    Zaatakowałem dziś Kazuye ( Prosty to jest jego multi na 100%) i oczywiście już od razu zjawił Asasynek , przyznaje się zaatakowałem ale coś w tym, ponieważ najpierw groźba że Asasynek mnie zajebie później Asasynek mu pomaga i zauważyłem jeszcze jedną rzecz, że Kazuya rzadko się udzielał na forum i gdy akurat napisałem w tej walce że będzie na forum, to nagle zaglądnął ale to dziwne , administracjo proszę zrób coś z tym multi , nie może być czegoś takiego na porządku dziennym, czekam już na obronę od Asasynka
    A bo dziwisz się, zgadzam się z sfinksem i z Killerem xD.
    I p.s nie rzucaj pochopnych wniosków.

Uprawnienia