Ujmę to tak. Niektórzy gracze mają kolegów w realu i ci zaczynają ich papugować. Nie macie jak na razie dowodów, na to, że użytkownicy Bank Kosy Kosiastego i kosa kosiasty to jedna i ta sama osoba. Antybristler, założę się, że więcej niż 80 procent użytkowników ma po kilka postaci i nie ma dowodu, że nie jest na jednym koncie ich kilka. Patyczaczku kochany mój można się dowiedzieć co ci przeszkadza w mojej prezentacji, że wstawiasz ją na zapodaj.net i dajesz link? Chyba nie przeszkadza ci to, że ja jestem dziewczyną, bo płci jeszcze nie umiem zmieniać. I skąd wiesz że jest ona na innym koncie, może zamieściłam ją na tym samym koncie? Gdzie tu sprawiedliwość? Ci którzy tu piszą powinni zaliczać się do pierwszaków, bo tylko tam skarżą. Magic Zordon, nie masz dowodów na to, że Carloss to oszust! Najpierw sporządź wiarygodne dowody, a dopiero potem narażaj jego reputacje na szwnk. A i Antybristler, jeszcze jedno co do MAMETTA, pewnie się przejął jak go straszysz, znam to uczucie być niewinnie banowanym i nie jest to przyjemne. Caithlyn handlowanie z kimś kto ma multi to nie przestępstwo! MasterOfPupetts to nie na temat, to nie poradnik gdzie dawać zdjęcia. BEZ OBRAZY DLA WAS WSZYSTKICH!!!!!!!!!! lol