Jaka jest średnia wartość przedmiotów/golda/żetonów za wymianę 100 szczupaków?
Bo nie ma panelu GM.
To może być 50%, ale nie musi.
naucz się robić skrypty ---> klik!
Pewnie stąd przypuszczenie, że liczba online graczy nie rośnie + to, że każdy chyba wie jak jest z multikontami w mfo.
Multikont może być nawet więcej niż zwykłych graczy. Dlaczego? Jak przeszło Ci jedno multi, to 10 też przejdzie.
Bididididid!
Gracze online sie zmieniają. poranne 100=! popołudniowym 100. wiele osób też kończy grę na 6 poziomie - konczy sie ena wylogowują się i zapominają.
z resztą zastanawiam sie komu sie chce mieć multixD
w każdym razie moje pytanko dotyczy dziwnego powiększania strony - otóż jak jestem u pociary i kupuje miksy po wpisaniu liczby klikam enter, który działa jak "ctrl + +" za każdym razem.. gram na najnowszej operze i poza tym dziwnym przypadkiem jest ok. wie ktoś może czym to może być spowodowane? (z dodatków mam adblocka plus i violentmonkey (lecz skryptu do mfo tam nie ma wiec nie działa na tej stronie).
Up
Jeśli to są ogromne ilości, zakładka z np. zbrojami nie powinna nawet się załadować.
Siemka.Chciałbym sie dowiediec kiedy bedzie upek i devos bedzie juz dostepne dla graczy.O odpowiedz prosze Admina Nikona!!!
A na który level ta cierpliwość?Pozostaje uzbroić się w cierpliwość i czekać.
Ile wynosi bazowa celność gniewnego pocisku i czy rośnie odwotnie proporcjonalnie do poziomu HP