Tomi jest incognito. Nie znacie się![]()
Stroje bedą dodawane podczas update Devos, czy po?Jestem ciekaw co beda dawać.
P.S Liczę na postacie z Naruto / SAO / Bleach xD
Pytam po raz trzeci i mam nadzieję, że ostatni: jaki jest wzór na obrażenia?
Siema, ile wynosi cena Poświęcenia ?
Targ → Średnie ceny → Poświęcenie
Niska: 300 000 G
Wysoka: 395 200 G
Przeciętna: 350 000 G
To tylko propozycja ceny, rzeczywistą kształtuje zasada rynku (popyt/ podaż), jak nie ma przedmiotu to wali się nawet abstrakcyjną, jak jest mało to o 1G niżej od obecnie najniższej oferty, a nie kieruje się średnią, która jest tylko dla ludzi nie myślących rozsądnie, żeby przebijać kogoś o np. 20k. Głupota przekracza granice na targu.
Będzie loteria bez ryzyka i +40% na zakup mf'ów?
Raczej dość abstrakcyjne pytanie... skąd się bierze losowość w AP - które trzeba nabić w gemach, teoretycznie takich samych - i ich wartości?
Ilość AP potrzebny do nabicia kolejnych gwiazdek zależy od poziomu gemu i żeby nie było za łatwo to exp na poziomie równym gemowi będzie go expić wolno - płynne expienie gemu przypuszczalnie (wg mnie) jest wtedy, gdy expimy na potworach o 10 poziomów~ mocniejszych.
Przykładowo, płynne expienie:
Gemu na 1 poziom - 10~
Gemu na 20 poziom - 30~
Gemu na 25 poziom - 40~
Gemu na 35 poziom - 50~
Gemu na 45 poziom - 65~
Tak mi się przynajmniej wydaje, że gdy w upie Devos wbije się max lvl, to expienie chociażby Cytrynu będzie dużo mniej monotonne i bardziej zauważalne. Kiedyś ciężko wbijało się gemy atrybutowe - sam pamiętam, jaka była z tym męczarnia, a potem pierwszą piątkę statusowych - dokładnie taki sam skutek jak teraz.
Bididididid!
Co ile dostaje się cukierka od babci? (chyba 24h ale nie jestem pewny)
[SIGPIC][/SIGPIC]