Strona 15 z 18 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 225 z 261

Temat: Po robocie

Użytkownik
    Jak czytam Wasze komentarze to mi się rzygać chce. A to że ta gra się ślimaczy to nie jest wcale śmieszne.

Użytkownik
    Może rzeczywiście, tworzenie takiej gry może trochę potrwać. Bossy, grafiki, odstępstwa od v2, zdolności. Ale 2 lata? Gdyby się Jacek postarał spokojnie by to napisał w ciągu roku, a Tomi jeszcze szybciej.. A tymczasem już 2 zima leci, a o upku brak informacji. Tak trudno napisać chociażby krótką notatkę, w której admini by ogólnikowo przedstawili postęp prac?

Porażka.

Nikon
    Konto usunięte
    już raz tomi napisał i był płacz
    zamiast upka wolał bym panel qm i mm
    tomi by nie musiał nic robić a upki by były

Użytkownik
    No tak już raz pisał i był płacz.
    Tylko jedno pytanie: tworzą grę tyle lat, nawet w tej wersji mają już spore doświadczenie i zamiast "5 miesięcy w najczarniejszym scenariuszu" dobijamy 7.
    Nie wiem, nie ogarniam nad czym oni pracują że tak to się przeciąga, jakoś te 1,5 roku czekania gra przetrwała ale chciałbym szczerej odpowiedzi - czy oni sami wierzą że skończą tą wersję gry?
    Albo wciąż nie mają o tym pojęcia, albo robienie tej gry generuje miliardy problemów albo pracują nad nią 5 minut dziennie (obawiam się że mamy do czynienia z ostatnią opcją).
    Walić Devos ale patrząc na to długofalowo to 100 poziom wbijemy koło 2020 roku a gdzie koniec gry...
    Czy oni mają w ogóle jakiś plan jak to przyśpieszyć czy po prostu zamierzają tak to ciągnąć odcinając kupony dopóki wszyscy gracze nie pójdą w... bo już nie wytrzymają.
    Gra powinna się nazywać Moje czekanie online albo wieczne czekanie...czy coś.

Użytkownik Avatar Lady Karen
    proponuje przestać juz narzekać. był event i sprawdzane nowe elementy. niektóre były fajne, inne mniej. to też pochłania czas, a pamiętajcie że oni mają coś takiego jak życie osobiste.
    Niby zarabiają na grze, więc powinni się nią bardziej zająć, ale co zrobicie. Płacz na forum nie jest dla nikogo motywujący.
    up zapewne po nowym roku bo w czasie eventu nie zrobią.
    a gracze już idą w ... i zawsze bedą iść. czy bedzie up czy nie.
    naucz się robić skrypty ---> klik!

Nikon
    Konto usunięte
    prawdopodobnie upki po devos będą mniej jedwabiste oraz będą kopią tego co jest w mfo2

Użytkownik
    Wolę mniej jedwabiste upki niż ich brak, ostatecznie po skończeniu fabuły będzie mnóstwo czasu na rozbudowę istniejącej fabuły o tryliard pobocznych pierdółek które czynią update tak jedwabiste.

BTW czasami odnoszę wrażenie że admini tej gry to męczennicy, nie dość że update przeciągnął się półtorej roku bo robili event na Hallowen (ciekawe priorytety event < update) to jeszcze głupi gracze ośmielają się narzekać że mogą nie dożyć końca gry, a przecież można by podziękować adminom za ich ciężką pracę, na przykład za nie tak dawny update Eliar.
    Fenomen na skalę światową, drugiej takiej gry nie spotkałem.
    Hm...może jestem krypto masochistą bo to jedna z dwóch gier mmo których jeszcze nie porzuciłem, coś w tym jest

Administrator Avatar Krycha
    Prawda jest taka, że darzymy MFO zbyt dużą nadzieją na lepsze jutro. Nadzieją, na którą nie zasługuje, biorąc pod uwagę tyle wpadek, zawodów, błędów i generalnego opieprzania się, zarówno w samej grze, jak i na forum. Być może wynika to z faktu, że to nasza - polska (pozdrawiam polaczki-cebulaczki) produkcja, robiona przez osoby, z którymi mamy bliski kontakt (gra jest tak mało popularna, że kontakt z "grupą trzymającą władzę" jest niemal indywidualny), dzięki czemu "nadal chce nam się czekać."

Sam nie wiem co mnie tutaj trzyma, być może teza zawarta wyżej. Po takim działaniu - szczególnie na forum, które powinno być stricte pod użytkowników - powinienem dawno kopnąć Adiego w dupę, pożegnać się środkowym palcem i spakować manatki. Każdy z nas powinien, a mimo to dzieje się to niezwykle rzadko. Macie z nami za dobrze.
    Bididididid!

Użytkownik Avatar Yogi
    Cytat Napisał Koridor Zobacz post
    A kiedy stuknie nowy rekord? Trzeba zrobić dynamiczny licznik na jakiejś stronie. Może MapY by się podjął.

Licznik liczący dokładnie ile już jest dni, godzin, minut i sekund od ostatniego upka.
    Oraz
    Licznik liczący ile brakuje do rekordu.

Ciekawe na ile MapY to wyceni. Dużo miejsca na serwie chyba nie zajmuje.
    Proponuje taki licznik dac na glownej stronie mfo3 .... przeciez jest czym sie pochwalic

Cytat Napisał Krycha Zobacz post
    Prawda jest taka, że darzymy MFO zbyt dużą nadzieją na lepsze jutro. Nadzieją, na którą nie zasługuje, biorąc pod uwagę tyle wpadek, zawodów, błędów i generalnego opieprzania się, zarówno w samej grze, jak i na forum. Być może wynika to z faktu, że to nasza - polska (pozdrawiam polaczki-cebulaczki) produkcja, robiona przez osoby, z którymi mamy bliski kontakt (gra jest tak mało popularna, że kontakt z "grupą trzymającą władzę" jest niemal indywidualny), dzięki czemu "nadal chce nam się czekać."

Sam nie wiem co mnie tutaj trzyma, być może teza zawarta wyżej. Po takim działaniu - szczególnie na forum, które powinno być stricte pod użytkowników - powinienem dawno kopnąć Adiego w dupę, pożegnać się środkowym palcem i spakować manatki. Każdy z nas powinien, a mimo to dzieje się to niezwykle rzadko. Macie z nami za dobrze.
    ]
    Niewszyscy. Ludzie widocznie nie maja co w zyciu robic, wiec maja nadzieje ze w mfo 3 cos sie ruszy... i czekaja...
    inni pewnie z "sympatii" do tytulu, a inni chca przejsc fabule..., ktora praktycznie sie nie konczy...
    Ostatnio edytowane przez Yogi ; 30-11-2013 o 20:10
    Pytasz "dlaczego?", rzeczy zawsze dzieja sie bez ostrzezenia, pozniej przychodza odpowiedzi.

Użytkownik Avatar Ash
    Cytat Napisał Krycha Zobacz post
    robiona przez osoby, z którymi mamy bliski kontakt (gra jest tak mało popularna, że kontakt z "grupą trzymającą władzę" jest niemal indywidualny), dzięki czemu "nadal chce nam się czekać."
    A od kiedy Jacek miał z kimkolwiek bliski kontakt jakkolwiek to brzmi?
    Cała relacja gracze-twórcy w tej gierce zawsze była żałosna i tragiczna.
    To już nie jest projekt z jakieś pasji czy nabywania doświadczeń, a zwykłe trzepanie marnej kasy. Gracze nie znający sytuacji wewnątrz, wydają siano na coś co nigdy się nie zakończy nie wychodząc z "bety". Wiem natomiast, że wystarczyłoby odejście jednej osoby, by to wszystko się skończyło i zastanawiam się co jest powodem czemu tu jeszcze jest.
    [SIGPIC]https://forum.mfo3.pl/image.php?type=sigpic&userid=2435&dateline=1426333 822[/SIGPIC]

Użytkownik Avatar Squadron
    Tak jest, ADIHC1, proszę, odejdź. To byłaby najlepsza rzecz jaką byś w życiu zrobił.
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Cytat Napisał Squadron Zobacz post
    Tak jest, ADIHC1, proszę, odejdź. To byłaby najlepsza rzecz jaką byś w życiu zrobił.
    Zbyt piękne, by się stało

Nikon
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Ashiro Zobacz post
    Wiem natomiast, że wystarczyłoby odejście jednej osoby, by to wszystko się skończyło i zastanawiam się co jest powodem czemu tu jeszcze jest.
    o kogo ci chodzi?
    co by się niby skończyło?

Nazwa:  Dzyndzołek.JPG
Wyświetleń: 1092
Rozmiar:  40.4 KB

Dzyndzołek

Jacek, nie zostawiaj postaci w niedostępnej lokacji bo pomyślą, że coś zrobiliście.
    Ostatnio edytowane przez Hide ; 01-12-2013 o 00:49

Użytkownik Avatar Yogi
    Cytat Napisał Squadron Zobacz post
    potwierdzam
    Pytasz "dlaczego?", rzeczy zawsze dzieja sie bez ostrzezenia, pozniej przychodza odpowiedzi.

Uprawnienia