Może zdolność,,wyssanie" działa jak drenaż, ale jest 35% na wyssanie razem z HP negatywnych statusów i 15 pozytywnych.
Może zdolność,,wyssanie" działa jak drenaż, ale jest 35% na wyssanie razem z HP negatywnych statusów i 15 pozytywnych.
Toksyczny Paraliż */**
Poziom: 60/70
Liczba użyć : 1/2
Liczba slotów: 1/2
MP: 70*/80**
Opis: Atak fizyczny na wszystkich przeciwników. Posiada 65-75% szans na nałożenie statusu zatrucie na 3 tury i paraliż na 2 tury.
Nazwa: Klątwa
Typ: Zaklęcie
Poziom: 60
MP: 40
Obrażenia: 600
Info: Atak magiczny bez atrybutu. Posiada 25% szans na nałożenie statusu Klątwa lub Ślepota na 1 turę.
Zaklęcia są tylko atrybutu Ognia, Lodu, Wiatru i Ziemi oraz bezatrybutowy Pocisk.
Natomiast zdolność istnieje pod tą nazwą i jest używana przez bossy/minibossy.
Myśl czasem, z góry dzięki.
Bididididid!
Bronie maga też mogą zadając ciosy fizyczne.
Bididididid!
Omijający cios ***
Do nauczenia na 50 poziomie
Koszt Mp
* - 20
** - 40
*** - 60
Limit użyć :
* - 1
** - 2
*** - 3
INFO : Cios , który omija statusy : Bariera i Nietykalność
Co wy na to ???
krytyczny drenaż
połączenie drenaża i krytycznego ciosu zabiera krytyczny cios hp i mp
Ja wpadłem na pomysł:
Mega podwójny drenaż - działa na wszystkich przeciwników działa jak połączenie mega drenaż tylko dodatkowa mana jak w podwójnym drenażu
proponuje 20% maksymalnego hp i 15% maksymalnej many od każdego gracza.
Mega Mp - coś takiego, przywrócenie do 100% mp u każdego z sprzymierzeńców kosztem jakiegoś %hp
Niebiański Obłok
Poziom: 65
Liczba slotów: 1
Koszt MP: 0
Liczba użyć: 1-osoba/2-drużynowo
Opis: Przez 7 tur odnawia wszystkim sprzymierzeńcom 6% maksymalnego MP, ale ich obrony spadają o 10-20%.
Tornado
Poziom: 70
Liczba slotow: 2
Koszt MP
* - 80
Limit uzyc: 1
Pobiera wszystkie statusy przeciwnika i dodaje rzucajacemu.
Rytualny drenaż
Pobiera MP przeciwnikowi, a dodaje rzucającemu kosztem jego HP.
Gniew (?)
Nadaje status Gniew(?) i Furia na turę.
Gniew - dodaje do ciosu 'nosiciela' statusu jakąś część obrażeń otrzymanych podczas posiadania tego statusu.
Tak, wiem, gniew i furia, fug logic. Tak, wiem, nie postarałem się. Ale na podstawie tego syfu może ktoś wymyśli coś godnego uwagi.
Przybierający pocisk/atak
Opis:Pocisk który wybiera ten atrybut którego przeciwnik ma najmniej i go przybiera czyli np: przeciwnik ma 25 do ziemi i -25 do wiatru wtedy ten pocisk przybiera atrybut wiatru i nim atakuje przeciwnika zadając dodatkowe obrażenia...
Lvl:XX (zależy od admina)
Koszt many: (zależy od lvlu na który będzie zdolność a tego nie wiem)
Szansa na trafienie:75%
Sloty:1
Ilość użycia:1/2
Będzie przehax dla woja, jeśli dobrze trafi w atry. A z krytykiem i mobilką może być pogrom
Już ciosy magiczne atrowe wystarczą.
"Nie walczę już z nikim,
Nie walczę już o nic."