Strona 50 z 56 PierwszyPierwszy ... 404849505152 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 736 do 750 z 828

Temat: Wrażenia po Igrzyskach

Użytkownik
    W dzisiejszych Igrzyskach wygrał Aich po poddaniu się Venoma
    https://mfo3.pl/r/167261408

VIP Avatar Coni
    Jak można pozdrawiać DamianC?

Administrator
    przenoszenie wcześniejsze jest spoko, ale po przegranej walce zacina i nie pokazuje raportu ino ostatni zrzut jak sprzymierzeniec pada.
    f5 pomaga.
    Czy to się dzieje zawsze bez wyjątku po każdej walce igrzyskowej? A może po zakończonej przed czasem (dokończenie skryptowe)?
    Czy dzisiaj to było po raz pierwszy? W sumie zmiana sposobu przenoszenia nie ma nic wspólnego z dalszą częścią igrzysk.

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Na chromie było dobrze.
    "Nie walczę już z nikim,
    Nie walczę już o nic."

Użytkownik Avatar Lady Karen
    Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    Czy to się dzieje zawsze bez wyjątku po każdej walce igrzyskowej? A może po zakończonej przed czasem (dokończenie skryptowe)?
    Czy dzisiaj to było po raz pierwszy? W sumie zmiana sposobu przenoszenia nie ma nic wspólnego z dalszą częścią igrzysk.
    a fakt, zakończyło sie na auto. no to nie pierwszy raz mi się tak dzieje, ale musiałabym przepatrzyć raporty.
    i tak ff coś ostatnio nawala, trzeba zmienić przeglądarkę..

a to co pisałam z niewystepowaniem raportów dotyczy głownie auto. na manu nie zaobserwowałam, lub za rzadko walczę

uwaga do przenoszenia była ot tak, pochwała że lepsze wyjście niż wcześniej.
    naucz się robić skrypty ---> klik!

Cytat Napisał Dziedzic Zobacz post
    W dzisiejszych Igrzyskach wygrał Aich po poddaniu się Venoma
    https://mfo3.pl/r/167261408
    poddaniu się ? jak razem walczą to chyba normalne, że trzeba ustalić kto wygrywa, więc nie wiem, czy "poddanie się" to dobre określenie ;p
    Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Venom się poddaje
    Wygrałeś walkę.

To dobre określenie.

Cytat Napisał Lady Karen Zobacz post
    a to co pisałam z niewystepowaniem raportów dotyczy głownie auto. na manu nie zaobserwowałam, lub za rzadko walczę
    Na chromie się zdarza, również tylko auto.
    "Nie walczę już z nikim,
    Nie walczę już o nic."

Administrator
    Cytat Napisał Lady Karen Zobacz post
    a fakt, zakończyło sie na auto. no to nie pierwszy raz mi się tak dzieje, ale musiałabym przepatrzyć raporty.
    i tak ff coś ostatnio nawala, trzeba zmienić przeglądarkę..

uwaga do przenoszenia była ot tak, pochwała że lepsze wyjście niż wcześniej.
    Ok, bo już myślałem, że to konkretnie od dzisiaj i że to jednak ma jakieś powiązanie ze zmianami.
    Już kiedyś ten błąd (brak wyniku po auto) został zaobserwowany/był poprawiany, ale skoro nadal się zdarza to jeszcze raz się przyjrzymy.

Użytkownik Avatar Toshiro
    A co by jeśli rozdzielić osoby na 4 grupy? To wtedy nie będzie problemu ze internetem, ale nie chcę zwalić więcej roboty na adminów.

musaraj
    Konto usunięte
    Chciałbym przede wszystkim... podziękować.
    Całkiem przyjemne igrzyska (może poza paroma sfermentowanymi walkami). Oby takich więcej!

W końcu wygrał prawdziwy mistrz!

A startowałem bez druzyny :|

Użytkownik
    Gratuluję! Rożni ludzi, różne rzeczy uznają za osiągnięcia. Twoja wygrana jest tak zasłużona, jak moja przegrana.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Na następne igrzyska zapiszę się na testowym. Tam chociaż nikt nie sabotuje...

Lady Karen zła kobieta ;< MapY- nick ziomka co był z tobą, mocno zniechęcał do pomocy wam xd
    Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Sabotaże to jednak powinny być karalne

Użytkownik Avatar Squadron
    20:06 Canhar Jak Ci coś nie pasuje do mojej osoby zapraszam do Grudziądza.
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Uprawnienia