Strona 181 z 1159 PierwszyPierwszy ... 81131171179180181182183191231281681 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,701 do 2,715 z 17385

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik Avatar Squadron
    Chciałbym poznać dokładną ilość.
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Administrator
    ok 14kk exp na osiągnięcie 65 lv

To ja dobrze sobie wszystko wyliczyłem, dziękuję za odpowiedź. Powodzenia w dalszym rozwoju gry.
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Widzę, że lubisz odpowiadać na moje pytania pozwól że spytam o coś jeszcze, zdążycie do 7 października ? Czy zaszły jakieś komplikacje i się nie uda ?
    Adiego I Leniwego.

Administrator
    Cytat Napisał Squadron Zobacz post
    Widzę, że lubisz odpowiadać na moje pytania pozwól że spytam o coś jeszcze, zdążycie do 7 października ? Czy zaszły jakieś komplikacje i się nie uda ?
    Możliwe, że zajdą jakieś komplikacje.
    Poza tym nie ma i nigdy nie była podawana żadna konkretna data aktualizacji.
    Pewna jest tylko jedna odpowiedź: gdy będzie gotowa.

Użytkownik Avatar NieZabijajMnie
    Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    Możliwe, że zajdą jakieś komplikacje.
    Poza tym nie ma i nigdy nie była podawana żadna konkretna data aktualizacji.
    Pewna jest tylko jedna odpowiedź: gdy będzie gotowa.
    Może konkretna nie... ale... https://forum.mfo3.pl/showthread.php...498#post140498

więc ile tego poślizgu? 1,2,3 mies? czy najbardziej pesymistyczny scenariusz 5?

Smutno mi liczyłam na upka z okazji urodzin ;_;
    [SIGPIC]https://pokazywarka.pl/baho0i/[/SIGPIC]Wszystkie błędy są celowe...

Administrator
    Cytat Napisał sic Zobacz post
    Może konkretna nie... ale... https://forum.mfo3.pl/showthread.php...498#post140498

więc ile tego poślizgu? 1,2,3 mies? czy najbardziej pesymistyczny scenariusz 5?

Smutno mi liczyłam na upka z okazji urodzin ;_;
    Od zawsze mówię, że nie chcę podawać dat (nawet w przybliżeniu), bo nie jestem w stanie ich trafnie określić. Może będzie w październiku, a może nie - naprawdę nie wiem i nie chcę wprowadzać w błąd.

Jedyną prawdziwą odpowiedzią jest niezmiennie: będzie, gdy będzie gotowe do publikacji.

Użytkownik Avatar NieZabijajMnie
    Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    Od zawsze mówię, że nie chcę podawać dat (nawet w przybliżeniu), bo nie jestem w stanie ich trafnie określić. Może będzie w październiku, a może nie - naprawdę nie wiem i nie chcę wprowadzać w błąd.

Jedyną prawdziwą odpowiedzią jest niezmiennie: będzie, gdy będzie gotowe do publikacji.
    Powinieneś robić jak lekarze: spóźnię się pół godz ale przekażcie pacjentom że będę za godzinę to się ucieszą że jestem wcześniej. ---> tak na zaś
    [SIGPIC]https://pokazywarka.pl/baho0i/[/SIGPIC]Wszystkie błędy są celowe...

Nikon
    Konto usunięte
    1. Będzie w Devos potworek typu pędrak (mała szansa spotkania - mała szansa na kartę)?
    2. Jaki itemek +4 ma najwyższy lvl (do 30lv)?

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał MapY Zobacz post
    1) TAK
    Skąd taka informacja?
    W związku z brakiem updat0'ae, skasuję konto, gdy update'a nie będzie do 7.10.2013 r.
    Trzymam za słowo.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    W razie jakbyś się kasował to pamiętaj, że jak ja planowałem odejść to dałem Ci 10mf

Czy w tym upku/przed/po będzie rozbudowa drużyn chociaż o te 2 miejsca?

Pirrat
    Konto usunięte
    2. Jaki itemek +4 ma najwyższy lvl (do 30lv)?

Sztuk w grze - 1.

Cytat Napisał lilanna Zobacz post
    Czy w tym upku/przed/po będzie rozbudowa drużyn chociaż o te 2 miejsca?
    Ponawiam

Użytkownik Avatar Ice Axe
    Skąd są Buty Uników? https://mfo3.pl/view/a/257. Pewnie ze skrzynki ale chodzi mi o konkretną
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Uprawnienia