Strona 156 z 1159 PierwszyPierwszy ... 561061461541551561571581662062566561156 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,326 do 2,340 z 17381

Temat: [ Pytania ]

Cytat Napisał AlfaDamiano Zobacz post
    Jak miałbym więcej kont, które usunełem dostał bym bana?
    Tak. Poza tym popracuj nad czasami.

AlfaDamiano
    Konto usunięte
    To się przyznaje mam 3 konta
    Haxer, Leny, AlfaDamiano
    Proszę o łagodnego bana :-(

Pirrat
    Konto usunięte
    Zna ktoś wzór na nabijanie atrów - chodzi mi o te podczas walki. Mam np. 20% lodu użyje 5 razy go podczas walki to wtedy podbija mi sie o np. 0,01%.

VIP Avatar Coni
    Haxer, Leny, AlfaDamiano
    To skasuj jak najszybciej dwa konta i graj na jednym.
    Multikonto
    (posiadanie więcej niż jednego konta użytkownika) 14 dni* bezterminowo bezterminowo *) Kara dotyczy konta na którym znajduje się postać o najwyższym poziomie. Pozostałe konta są blokowane bezterminowo.

Każdy przypadek będzie rozpatrywany indywidualnie, żeby zapobiec karom dla graczy np. grających w jednej sieci osiedlowej (to samo IP)
    https://s1.mfo3.pl/start/kodeks.htm

Zna ktoś wzór na nabijanie atrów - chodzi mi o te podczas walki.
    Chyba nigdy nie był podawany, więc tylko Jacek/Tomi znają.
    Btw, po co Ci on?

Pirrat
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Coni Zobacz post
    Chyba nigdy nie był podawany, więc tylko Jacek/Tomi znają.
    Btw, po co Ci on?
    Żeby wykorzystać tę widzę przeciwko Tobie i innym , nadal czekam na odpowiedź, może kogoś z administracji , bo testerzy to nic nie wiedzą, jak zawsze.

VIP Avatar Coni
    Żeby wykorzystać tę widzę przeciwko Tobie i innym
    Niby w jaki sposób?;D

Pirrat
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Coni Zobacz post
    Niby w jaki sposób?;D
    Jak poznam wzór to się dowiesz jako pierwszy

Potencjalny Nabywca
    Konto usunięte
    Pewnie o pierdyliard ataków bronią lub zaklęciem na pierwszy poziom i w ten sposób nabijanie sobie atrów.

fajnyziom
    Konto usunięte
    Nie wiem po co czasami jest Nietykalność skoro jak ma się nietykalność to nic na to nie powinno działać. A jednak działa Zniszczenie więc też trudno to określić dlaczego i po co akurat te dwie zdolności do siebie nie pasują ?

Użytkownik
    Cytat Napisał fajnyziom Zobacz post
    Nie wiem po co czasami jest Nietykalność skoro jak ma się nietykalność to nic na to nie powinno działać. A jednak działa Zniszczenie więc też trudno to określić dlaczego i po co akurat te dwie zdolności do siebie nie pasują ?
    Można powiedzieć, że nietykalność jest drugim najmocniejszym statusem/drugą najmocniejszą zdolnością, bo nic jej nie może zdjąć, poza zniszczeniem, które jest "najsilniejsze" i na razie nie zanosi się na jakiekolwiek zmiany w tej kwestii. Trzeba się przyzwyczaić.

fajnyziom
    Konto usunięte
    Chciałbym się dowiedzieć czy będą jakieś nowe statusy pozytywne/negatywne lub miksturki zdejmujące nowe statusy negatywne ?

Administrator Avatar Krycha
    Chciałbym się dowiedzieć czy będą jakieś nowe statusy pozytywne/negatywne lub miksturki zdejmujące nowe statusy negatywne ?
    Nie wiadomo. Powinny wejść nowe miksy - na upie Urkaden pojawiły się skupienie/mobilizacja a na upie Eliar - speed. Więc teraz też się powinno coś pojawić. Wydaje mi się, że nigdzie się nie pojawiła informacja co to takiego będzie.

Co do statusów - też nie mam pojęcia, ale na rewolucję się nie zanosi.
    Bididididid!

Użytkownik Avatar Squadron
    Jaki będzie maksymalny lv w Devos ?
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

VIP Avatar Coni
    Upek zapewne jeszcze nie ruszył, ale zapewne do wyboru jest opcja między 60 poziomem, a 65.
    W poprzednim apdejcie już było rozważanie max lvl jako 55, nie 50, więc teraz może być skok 15 poziomowy (nie zdziwiłoby mnie to).

Pozdrawiam

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Osobiście wolałbym 10 leveli. Bo w grach w których jest za dużo wbijania poziomu szybko zaczyna wiać nudą

Uprawnienia