To się przyznaje mam 3 konta
Haxer, Leny, AlfaDamiano
Proszę o łagodnego bana :-(
Zna ktoś wzór na nabijanie atrów - chodzi mi o te podczas walki. Mam np. 20% lodu użyje 5 razy go podczas walki to wtedy podbija mi sie o np. 0,01%.
To skasuj jak najszybciej dwa konta i graj na jednym.Haxer, Leny, AlfaDamiano
https://s1.mfo3.pl/start/kodeks.htmMultikonto
(posiadanie więcej niż jednego konta użytkownika) 14 dni* bezterminowo bezterminowo *) Kara dotyczy konta na którym znajduje się postać o najwyższym poziomie. Pozostałe konta są blokowane bezterminowo.
Każdy przypadek będzie rozpatrywany indywidualnie, żeby zapobiec karom dla graczy np. grających w jednej sieci osiedlowej (to samo IP)
Chyba nigdy nie był podawany, więc tylko Jacek/Tomi znają.Zna ktoś wzór na nabijanie atrów - chodzi mi o te podczas walki.
Btw, po co Ci on?
Niby w jaki sposób?;DŻeby wykorzystać tę widzę przeciwko Tobie i innym
Pewnie o pierdyliard ataków bronią lub zaklęciem na pierwszy poziom i w ten sposób nabijanie sobie atrów.
Nie wiem po co czasami jest Nietykalność skoro jak ma się nietykalność to nic na to nie powinno działać. A jednak działa Zniszczenie więc też trudno to określić dlaczego i po co akurat te dwie zdolności do siebie nie pasują ?![]()
Chciałbym się dowiedzieć czy będą jakieś nowe statusy pozytywne/negatywne lub miksturki zdejmujące nowe statusy negatywne ?
Nie wiadomo. Powinny wejść nowe miksy - na upie Urkaden pojawiły się skupienie/mobilizacja a na upie Eliar - speed. Więc teraz też się powinno coś pojawić. Wydaje mi się, że nigdzie się nie pojawiła informacja co to takiego będzie.Chciałbym się dowiedzieć czy będą jakieś nowe statusy pozytywne/negatywne lub miksturki zdejmujące nowe statusy negatywne ?
Co do statusów - też nie mam pojęcia, ale na rewolucję się nie zanosi.
Bididididid!
Jaki będzie maksymalny lv w Devos ?
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Upek zapewne jeszcze nie ruszył, ale zapewne do wyboru jest opcja między 60 poziomem, a 65.
W poprzednim apdejcie już było rozważanie max lvl jako 55, nie 50, więc teraz może być skok 15 poziomowy (nie zdziwiłoby mnie to).
Pozdrawiam
Osobiście wolałbym 10 leveli. Bo w grach w których jest za dużo wbijania poziomu szybko zaczyna wiać nudą![]()