Strona 42 z 56 PierwszyPierwszy ... 32404142434452 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 616 do 630 z 828

Temat: Wrażenia po Igrzyskach

Użytkownik Avatar Qwiker
    To po co byliście razem w drużynie, jak go olewasz? Myślałem, że drużyna oznacza zaufanie i wzajemną pomoc, a ty wykorzystałeś musaraja i jak przestał być potrzebny to go usunałeś jak gówno z buta...

Użytkownik Avatar NieZabijajMnie
    Kogoś dziwi to że drużyna się zdradza? Wygrana ponad wszystko. Układy się zmieniają. Nieraz w trakcie walki wychodzi że twój "sojusznik" dogadał się z przeciwnikami na pw. Każdy kto wszedł do top 10 igrzysk powinien to wiedzieć, a nawet doświadczyć. Wywalić nielojalnego albo samemu odejść z takiego teamu i już nie ma co roztrząsać nie 1 nie ostatni taki przypadek. Wpisane w schemat igrzysk jak komuś nie odpowiada że koledzy go mogą wystawić olać igrzyska i tak mało ciekawych rzeczy dropi na nich.
    [SIGPIC]https://pokazywarka.pl/baho0i/[/SIGPIC]Wszystkie błędy są celowe...

e e e, aich nie był w ekipie na igrzyska z musarajem tylko ze mną, jakby wszedł do walki przeciwko mnie i ksil to można by to nazwać "zdradą". Musaraj samym faktem przynależenia do ekipy Coniego potwierdził, że nie wszedł na igrzyska razem z aichem(bo go w tej ekipie nie było), więc nie wiem o co te pretensje, on miał swój skład, a my swój.
    Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.

Użytkownik
    Beka z waszych placzow

Użytkownik Avatar Qwiker
    Cytat Napisał Otherside Zobacz post
    Beka z waszych placzow
    Napisał specjalista od zdradzania...

Cytat Napisał Qwiker Zobacz post

niby chwytliwa riposta ,ale to juz nawet na tym Waszym forum nie jest trendy . Komentarz do igrzysk -heheszki . Sensacja dla forumowców

TOMEK KŁAMIE GRACZY
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Terens Zobacz post
    niby chwytliwa riposta ,ale to juz nawet na tym Waszym forum nie jest trendy . Komentarz do igrzysk -heheszki . Sensacja dla forumowców
    E tam. Praqu sraqu złodziej eku aka gimbaza forever nienawidze rudej zawsze będzie w modzie na forumku.

Użytkownik
    Cytat Napisał Scavenger Zobacz post
    E tam. Praqu sraqu złodziej eku aka gimbaza forever nienawidze rudej zawsze będzie w modzie na forumku.
    A ty juz nie konczyles gry przypadkiem? Jakie to smutne, że czlowiek po 3 porazkach sie poddaje ...

Cytat Napisał Qwiker Zobacz post
    Czy ja kiedykowiek zdradzilem familie, bo jesli nie to niczego innego nie nazwalbym zdrada. Poza tym nigdy nie mialem z Toba do czynienia na igrzyskach wiec nie wiem dlaczego akurat TY sie wypowiadasz.

POZDRAWIAM FANOW

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Wywalcie aicha z grona testerów.
    Nauczy się jolaljności.
    Nie walczę już o nic."

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Jeahok Zobacz post
    e e e, aich nie był w ekipie na igrzyska z musarajem tylko ze mną, jakby wszedł do walki przeciwko mnie i ksil to można by to nazwać "zdradą".
    to macie super-team, skoro przez ostatnie 4 igrzyska było:
    aich + ksil +ktoś vs ktosie - 4 walki, z czego dziwnym trafem wszystkei z przewagą i często na słabszych graczy.
    aich +Jh + ktosie vs ktosie - JEDNA walka, do tego 2v1 ROFL
    Z Venomem ZERO ROFL^2

aich masz wyrąbiste warunki do walki w grupie, 0 walk i przetrwaj, MOŻE potem dostaniesz zwycięstwo, może Cię wywalą i tylko spojrzenie na ksiliath będzie Twoją nagrodą.

Musaraj samym faktem przynależenia do ekipy Coniego potwierdził, że nie wszedł na igrzyska razem z aichem(bo go w tej ekipie nie było), więc nie wiem o co te pretensje, on miał swój skład, a my swój.
    To że byłem carrowany było przypadkiem. Moja przynależność do ekipy Coniego była taka, że tylko ja czerpałem korzyści - przy igrzyskowej dostawałem nagrody za zaatakowanie kogoś z listy, nigdy nie chciałem sabotować. w carry'owanej też nie chciałem sabotować, tylko dostać się jak najwyżej wraz z carry'owaną osobą, jak ja będę carrowany to super.
    A co do tego mojego carry'owania - w żadnej mojej walce nie miałem pomocnika z ekipy, przypadek? ;] Po prostu szedłem na własnych umiejętnościach i dziwnym trafem doszedłem dość daleko.

A na druzynę liczy się ZAWSZE. Bo drużyna mimo wszystko o czymś świadczy.

Rola Brutusa nigdy nie była chwalona czy pozytywna, nie przypadkiem. A moje plecy się nie zagoją pewnie do apdejta.

to macie super-team, skoro przez ostatnie 4 igrzyska było:
    aich + ksil +ktoś vs ktosie - 4 walki, z czego dziwnym trafem wszystkei z przewagą i często na słabszych graczy.
    aich +Jh + ktosie vs ktosie - JEDNA walka, do tego 2v1 ROFL
    Z Venomem ZERO ROFL^2
    to nie kwestia teamu tylko ograniczeń wynikających z czasu na rozpoczęcie walki i limitu przewagi liczebnej, zaatakowałby nas jakiś zgrany team (np. familia, czy ci assasyni) to od razu byłaby walka 4vs4 i gdyby nikt się nie wepchnął to byśmy grali swoim składem, a że do przeciwnika nikt nie dochodził to musieliśmy się trochę rozproszyć. Ostatnio też nawet odszedłem z memento mori, żeby siedzieć na czacie drużynowym z tymi co się zgadałem, który z resztą wyeliminował ksil. Trzeba było napisać do aicha "siema, nie walczę z ekipą coniego, zbierzemy jakiś zespół ?". My mieliśmy swoją ekipę, wy swoją, póki nie wchodziłeś nam w drogę to ci aich pomagał.
    Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.

Użytkownik
    Boli cie tylko to ze byles blisko, twoje obliczenia mowily ze wygrasz, a tu ktos ci jednak namieszal. Podobne sytuacje zdarzaly sie juz wielu osoba, ale tylko ty to tak rozdmuchales i zrobiles z siebie wielka ofiare. Chill i sprobuj za tydzien

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Cytat Napisał Jeahok Zobacz post
    Ostatnio też nawet odszedłem z memento mori, żeby siedzieć na czacie drużynowym z tymi co się zgadałem, który z resztą wyeliminował ksil. ł.
    Ale jaki był płacz o 8 punktów drużyny, masakra.
    "Nie walczę już z nikim,
    Nie walczę już o nic."

VIP Avatar Coni
    aich to słabiak i nie walczy fair.

Użytkownik Avatar Squadron
    igrzyska jak zawsze: słabe, nic się nie dzieje, nuda, zawsze tak będzie
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Uprawnienia