Przeczekanie z 2 uzyciami za mocne. Zbyt latwo sie z tym robi wszystko.
Zdolnosc defensywna i ofensywna , zbyt uniwersalna.
Ale jak juz zabieramy mu 1 uzycie to druga gwiazdka powinna miec cos w stylu 5tur regeneracji ;]
Przeczekanie z 2 uzyciami za mocne. Zbyt latwo sie z tym robi wszystko.
Zdolnosc defensywna i ofensywna , zbyt uniwersalna.
Ale jak juz zabieramy mu 1 uzycie to druga gwiazdka powinna miec cos w stylu 5tur regeneracji ;]
pamietajcie niektorym 2 czeki sa potrzebne na bomba!
nic nie zmieniac przeczekanie ma swoje plusy i minusy jak kazda zdolnosc
Ostatnio edytowane przez NieZabijajMnie ; 15-04-2013 o 10:09
[SIGPIC]https://pokazywarka.pl/baho0i/[/SIGPIC]Wszystkie błędy są celowe...
Czepiacie się przeczekania, to bardzo fajna taktyczna zdolność. Obecnie tvt najbardziej psuje wyrok śmierci. Przez niego większość pomocy słabszym jest skazana na porażkę.
jak 2 czeki na bomba ?pamietajcie niektorym 2 czeki sa potrzebne na bomba!
w solo wystarczy 1 tak samo w dwoje.
W solo vs. boss/miniboss będzie lajt. W Bossach prawie zawsze zostaje jeden slot wolny (przynajmniej u magów, mowię z doświadczenia), natomiast w Minibossach trzeba by było trochę pokombinować, ale dałoby radę. Wtedy na PvP byłoby cięzejZa duzo plusów brak minusów.
I tylko 1 slot ,może dać przeczekaniu 2sloty?
Bo zawiera w sobie zdolnosc ofensywna i defensywna ,istnieje ona bez możliwości starty slota poswieconego na nia. Kiedy takie odbicie nie użyte to slot stracony.
Bididididid!
Ogólnie możecie mnie hejtować, ale od początku igrzysk byłem ustawiony z Ksil, Jeah i Venomem, co prawda nie stoczyłem z nimi nawet jednej walki 4 vs 4.
W końcówce mogłem czekać, aż wypadniemy za czas, albo czekać jak musaraj wejdzie do dwóch osób, a ja do reszty swoich. O wygranej dla mnie dowiedziałem się dopiero w trakcie walki z Iomi. Mógł się poczuć urażony, ale wcześniej pomogłem mu wyeliminować Kekashiego który nam pomógł jeszcze wcześniej. Sam wiele razy byłem też wystawiany w końcówce, po prostu taki urok Igrzysk. Raz walczysz przeciwko dobrym znajomym, za tydzień pomagają ci wygrać.
Jeszcze raz podziękowania dla Ksil, Jeah i Venoma, pierwszy raz miałem tyle spamu na PW![]()
Do swoich czyli do teamu wypadałoby dojść czyli ubić Ksiliath, Jeah i Venoma w walce 4v3, a potem przejść dalej z teamem jako 2v2 i mielibyście (być może) finał.W końcówce mogłem czekać, aż wypadniemy za czas, albo czekać jak musaraj wejdzie do dwóch osób, a ja do reszty swoich.
Ale po co, lepiej wystawić team bo "też byłem wystawiany" (pytanie tylko czy przez team).
Podziękowania przyjęte, pozdrawiam.
dziwny jesteś conijakby aich był w twojej ekipie i gdyby pomógł ci wypromować wylosowaną osobę walcząc przeciwko swojemu teamowi to już wszystko byłoby ok, a jak się zgada z inną ekipą przed igrzyskami to już według ciebie nie w porządku ;s
Sam się bawisz w organizowanie zespołu na igrzyska, na początku przeszkadzającego faworytom, a teraz pomagającemu jednemu graczowi, a jak ktoś inny się zgaduje przed igrzyskami to już jest dla ciebie niezrozumiałe..
Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.
W tym wypadku aich z musarajem mieli razem już dwie wspólne walki i trzymali się razem ze sobą prawie od początku, gdzie z Wami nie miał żadnej wspólnej walki. Wystawienie więc swojego sojusznika na IŚ, w dodatku który jest w drużynie jest dla mnie lamerskie i takie pozostanie (no co innego by było gdyby dogadał się też z musarajem), ale to tylko moje osobiste zdanie, które niekoniecznie musi być przez Was szanowane.
No ale "taki urok Igrzysk", przecież musi się coś dziać ;)
Ostatnio edytowane przez Coni ; 22-04-2013 o 13:11
Miło czytać, że Ci bardzo pomogli. Liczyłem (poza końcówka), w dwóch walkach.
Nie, mogliśmy obaj wbić do tej dwójki a potem przejść do finału znó obaj i ja walczę z Tobą o finał. Zachowałbyś twarz i honor.W końcówce mogłem czekać, aż wypadniemy za czas, albo czekać jak musaraj wejdzie do dwóch osób, a ja do reszty swoich.
To tym bardziej dziwi mnie, czemu nie dołaczyliśmy obaj do tego składu i 4v3 pokonali Ksi, Venoma i Jh.O wygranej dla mnie dowiedziałem się dopiero w trakcie walki z Iomi.
Mógł. Dziwnym trafem dodatkowo większość mfo ci potem spamowało na Pw ;dMógł się poczuć urażony
Miałeś dwa wyjścia - albo do mnie, albo do Kekashiego. 99% MFO wybrałoby tak samo..., ale wcześniej pomogłem mu wyeliminować Kekashiego który nam pomógł jeszcze wcześniej.
Miałeś wyjście finału ze mną...Sam wiele razy byłem też wystawiany w końcówce, po prostu taki urok Igrzysk. Raz walczysz przeciwko dobrym znajomym, za tydzień pomagają ci wygrać.
Jeszcze raz za co im dziękujesz?Jeszcze raz podziękowania dla Ksil, Jeah i Venoma, pierwszy raz miałem tyle spamu na PW![]()
Za to, że na odczep dali Ci tę wygraną?
Za to, że Ksil pomogła Ci w arcytrudnej walce ze mną?
Swoją drogą - mam swoją liczbę fejma - żeby mnie pokonać, musiałeś 2v1 walczyć, a reeszte solowałeś, hehe ;]
Napisałem ci, że przeciwko Ksil nie walczę, a wbicie w 2 do nich nie gwarantowało nikomu z nas zwycięstwa. Już raz tak zrobiłem, że nie sabotowałem i wyszliśmy z Igrzysk z niczym, bo z PN walczyłem 2 vs 2. Wtedy byłem zachłanny na zwycięstwo - a nie dostałem nic. Wczoraj mogło być tak samo. Jak atakowałem Iomi to nie myślałem o swoim zwycięstwie tylko o grupie, bo został jako ostatni, poza naszą czwórką.