-
Użytkownik
-
Użytkownik
Jaka jest wartość tej karty?
-
kupie ją dam duzo mysle ze ponad 1kk
-
Sporo graczy łapie bomba, więc póki nie ma tych kart dużo to radzę Ci się jej szybko i dobrze (płatnie) sprzedać.
Bardziej wartościowe będą karty czaszki, dzbanka (plazmy niekoniecznie bo nie ma problemów z ubiciem nawet dla nieprzygotowanego gracza).
-
Czaszka i Pędrak będą najdroższe moim zdaniem
-
Czaszki i pędraka nigdy w grze nie będzie. Najbardziej wartościowy będzie bomb, dzban, zielona poczwara.
-
najbardziej wartościowy będzie szkielet... najbardziej nieopłacalny potworek w grze.
A bomb czy dzban - przecież one nie mają 1/50000 szansy, tylko 1/200 , wcale nie będą takie rzadkie.
-
Użytkownik
Kiedy będzie kontynuacja fabuły, myślałem że będzie na święta bożego narodzenia, bo jakoś zawsze dodawaliście na święta te i wielkanocne, czekałem jak na szpilkach a tu nic. Więc mamy się czegoś spodziewać na wielkanoc czy nie? I czy wgl będzie kontynuacja?
-
Doktor Lewatywa
Konto usunięte
Jeszcze nie było żadnego teasera nawet. A jak będzie pierwszy teaser to daj dobre 2 miesiące na testy 
A co do kart to mnie zszokowało, że tyle za bomba dajecie :P
-
Ile wynosi dokładny procent zlocenia karty z potwora, bossa i mini-bossa?
-
z potwora - 0,01%
z bossa - 0,000000000%
z mini-bossa - 0,5%
-
O unikatowe mi chodziło
. I skąd masz to info?
-
Doktor Lewatywa
Konto usunięte
Potwory unikatowe mają chyba tyle samo co mini-boss.
-
Potwory unikatowe 1/200 - 0,5%
-
Swoją drogą 0,01% z potwora to trochę lipa, jeżeli dobrzę liczę, to jest 1/10000 potworów - weź ubij tyle pędraków... myślę, że 1/1000 czyli 0,1% byłoby wystarczające.
Uprawnienia