Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: drenaż

Tuhajbej
    Konto usunięte

drenaż

Od wprowadzenia do gry kart (tj. 14 III '13) zmieniło się działanie drenażu względem potworków unikatowych. I tu moje pytanie: czy to błąd związany z wprowadzeniem kart (przypadkowe uznanie ich za minibossy), czy też celowa zmiana? Jeśli to nie błąd, to nie rozumiem tego - w końcu unikalne potworki pozostały potworami. Jeśli to błąd, to dobrze by było go jak najwcześniej naprawić. Dla wielu osób (w tym mi bijącego czaszki) jest to dość duże utrudnienie.

musaraj
    Konto usunięte
    dwukrotnie mniejsze obrażenia (15%), dobrze policzyłem?
    To i tak inna liczba niż w przypadku minibossów (5%)

Administrator
    Przy okazji wprowadzania kart potwory unikatowe otrzymały odrębną kategorię i z automatu drenaż inaczej na nie działa. Nie było to planowane, ale gdy się zorientowałem to po namyśle zostawiłem tak jak jest, bo w sumie unikatowe potworki nigdy nie były przeznaczone do ubijania drenażem i trzeba było robić specjalne "zabezpieczenia". Nowa kategoria daje również nowe możliwości na przyszłość.

PS. Drenaż już od dawna nie zabiera bossom 5%, tylko ekwiwalent 30% hp modelowego gracza na danym poziomie (bossa) przy pełnym HP bossa, co często z 5% jest tożsame.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Ubić czaszkę to żadna filozofia. Trzeba przetrwać do 29 jej tury i użyć na sobie przeczekania, albo ubić ją w tym czasie nie bijąc za mocno.

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    PS. Drenaż już od dawna nie zabiera bossom 5%, tylko ekwiwalent 30% hp modelowego gracza na danym poziomie (bossa) przy pełnym HP bossa, co często z 5% jest tożsame.
    lulz?

Czyli ile to mniej-więcej wynosi na 50 lv?
    Albo jak potraktuje np. wywernę drenażem, to ile hp zabiorę? A, bossa
    Ostatnio edytowane przez musaraj ; 19-03-2013 o 20:40

Użytkownik Avatar MasterOfPuppets
    728 chyba

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Cytat Napisał MasterOfPuppets Zobacz post
    728 chyba
    708 od kapłana
    728 od guarany
    A od orka ciągnie 828
    Ostatnio edytowane przez SystemOfADown ; 19-03-2013 o 20:51
    "Nie walczę już z nikim,