Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 106 do 120 z 124

Temat: Karty kolekcjonerskie REFRESH

Użytkownik Avatar skarlet
    to będzie najdroższa karta niech zostanie tak jak jest

Użytkownik
    W tym momencie zmiana częstotliwości dropu kart będzie nie na miejscu tak jak pisał Via. Ludzie się już nachapali, trochę zdobyli trochę kupili, ale znaczna większość nie ma żadnej karty i przez to będziecie faworyzować tych co już mają swoje małe kolekcje.

Użytkownik
    Wile rzeczy jest nie na miejscu ale nie zapominaj, że to jest ciągle wersja beta, zmiana częstotliwości dropu po kilku dniach jest niczym do zmiany ceny powiększania limitu energii. Swoją drogą wszyscy się przystosowali
    Co do pędraka zostawił bym tak jak u wszystkich, wartość takiej karty będzie kosmiczna, z czasem jak będzie nowe(płynne,progowe) prawdopodobieństwo trafienia liczby te można zmienić

musaraj
    Konto usunięte
    Pędraka możnaby zwiększyć o 66%. to i tak będzie rzadziej niż w przypadku normalnych.

Użytkownik
    Cytat Napisał aich Zobacz post
    Wile rzeczy jest nie na miejscu ale nie zapominaj, że to jest ciągle wersja beta
    no cóż
    Cytat Napisał Via Zobacz post
    Jest serwer testowy, sa bazy danych dotyczace dropow, walk i czego tylko nie. To trzeba bylo wziac do reki kalkulator i policzyc co i ile. W tym momencie okazuje sie, ze to jednak my jestesmy tutaj krolikami doswiadczalnymi, a nie odbiorcami.

Administrator
    Nie przesadzajcie z tym "nachapaniem" - albo ktoś zdobył 1 kartę przez te dni, albo w ogóle - kwestia jedynie szczęścia/pecha. Kto kupował to też raczej drożej niż taniej, nawet po obniżeniu dropu, kart jednak ciągle przybywa. W ciągu tygodnia będzie ich 2x tyle co teraz.
    Czy mam już żałować, że dałem się na to namówić?

musaraj
    Konto usunięte
    To chociaż zwiększ szanse na kartę z pędraka i będzie ok.

El Fortuno
    Konto usunięte
    Im mniej szans na karte tym lepiej, to nie mają być przedmioty śmieciowate i ogólnodostępne.

Kostian
    Konto usunięte
    Proponuję zamknąć temat, naprawdę, co miało zostać powiedziane i zaproponowane, zostało powiedziane.
    Tomi dodał karty, częstotliwość ich wypadania dostosuje już według własnej woli i statystyk dropowych, które posiada.
    Nie ma potrzeby konsultowania tego z graczami, którzy do porozumienia z zasady nigdy nie dojdą.
    Zaśmiecacie tylko temat i zniechęcacie do wprowadzania tego typu "innowacji" jakimi są karty.

@EDIT,
    btw zastanawia mnie przydział pędraka do kategorii zwykłych potworów, przecież wypada on jak potwór unikatowy i moim zdaniem w tej kategorii znaleźć się powinien.
    Ostatnio edytowane przez Kostian ; 18-03-2013 o 15:51

Użytkownik Avatar NieZabijajMnie
    Pędraka częściej się spotyka niż bomba czy innego unikatowego. Więc 1;200 to by było za często (tak wiem nikt na tym nie expi) 1;5000 za rzadko. 1;2000 może by było optymalne.
    [SIGPIC]https://pokazywarka.pl/baho0i/[/SIGPIC]Wszystkie błędy są celowe...

Administrator
    Na pędraka jest ok 15% szans więc ciężko uznać go za unikatowego. Będzie to więc jedna z bardziej rzadkich i wartościowych kart zwykłych potworów.

Pirrat
    Konto usunięte
    Ja tam widzę same pozytywne aspekty tej zmiany

Użytkownik Avatar Nocny Lowca
    Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    Na pędraka jest ok 15% szans więc ciężko uznać go za unikatowego. Będzie to więc jedna z bardziej rzadkich i wartościowych kart zwykłych potworów.
    Ja dziś ok 1400 eny
    ok 100 pędraków
    0 KART

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Cytat Napisał Nocny Lowca Zobacz post
    Ja dziś ok 1400 eny
    ok 100 pędraków
    0 KART
    No to jeszcze jakieś 50 razy tyle i powinna wylecieć.
    "Nie walczę już z nikim,
    Nie walczę już o nic."

Użytkownik
    Ja bym proponował, żeby dodać kartę bossów, z napisem na którym lvl pokonaliśmy go. Ale będzie to karta niehandlowa, i wypada zawsze po pokonaniu bossa. A z tych których już pokonaliśmy doda nam ;]

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia