Artefaktu nikt nie sprzeda na targu i na pewno bd masa pytań na forum, że nie wyświetlają się graczom itemki.
A co z moimi 2 propozycjami i 1 pytaniem?
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...211#post133211
sznsa na karty jest o wiele za duża.
ja proponuje 1/25000-noramlmy potworek
1/500-mini boss
1/250 uni potworek
i będzie ok
No bez przesady. Karty z niskolevelowych potworów będą rzadsze niż artefakty.ja proponuje 1/25000-noramlmy potworek
W ogóle nowi gracze mają teraz za dobrze, bo w normalnym cyklu gry mają duże szanse na karty z rzadko bitych potworów...
jak juz w grze jest z 8 kart ognika w 2 dni po wprowadzeniu jak by było 5x wolniej to by były tylko 2 moze 1 to by było lepiej a nie tak jak teraz
2 dzień kart a ja mam już 1/3 wszystkich kart prawie![]()
ja ok 2k eny i mi dropłaco do np. zielonego ognika ok 2-3ka o bombie to inna bajka
![]()
Może tak : update będzie wtedy, gdy ktoś WYDROPI (nie kupi) cały komplet kart, pewnie i tak wyjdzie szybciej niż normalnie.
"Nie walczę już z nikim,
Nie walczę już o nic."
Usuńcie możliwość handlu nimi i zobaczymy czy będzie ktoś na tyle cwany by narzekać że za często wypadają.
ciekawi mnie ile juz multi kont powstało by wydropić karty.Usuńcie możliwość handlu nimi i zobaczymy czy będzie ktoś na tyle cwany by narzekać że za często wypadają.
1/5000 - to za duże prawdopodobienstwo na karte. ( od 3 dni niektorych kart juz jest po 10 sztuk to za miesiąc będzie ich po ok 100 to zaden problem wtedy je skompletować. 1/10000-to ok 50 kart tez dużo . a 1/25000 to ok 20 kart na miesiąc i wtedy by było wyzwanie.
broni ci ktoś je kupować teraz ?Jak samej sie ma 20 kart to mozna rownie dobrze zaproponowac zmiane w czestotliwosci wypadania, cnie?
masz ok 80kk czy nie wiem ile to kupuj teraz puki nie ma zmian a jak nei chcesz to sie nie odzywaj.
A tak z innej bajki ile osób szuka tych kart bu zebrac cale : 3 może z 5. Bo wiekszośc osob myśli sobie tak poczekam jak bedzie dużo tych kart i bedą na targu po 10-30k. Bo tak będzie z takim dropem jak jest teraz za ok 3-5 miesięcy co zepsuje cale zbieranie kart gdyż każdy kto poświęci na to kilka dni i z 1-2kk będzie mieć komplet.
ja przykładowo w czasie szukania posiadaczy kart na niskich lvlach trafiłem na gracza "ThePlayer", który nawet się nie odzywał mimo, że ciągle coś tam sobie bił, a karta którą miał już znikła, koleś, albo nie ma mózgu i nie umie odpowiadać, albo jest zdenerwowany bo już wiele osób go męczyło o kartkę, albo (co według mnie najbardziej prawdopodobne) jest czyimś multikontemciekawi mnie ile juz multi kont powstało by wydropić karty.
Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.