Później się bulwersował, że nie działa![]()
Później się bulwersował, że nie działa![]()
Ostatnio edytowane przez Doktor Lewatywa ; 04-01-2013 o 11:03
[SIGPIC]https://pokazywarka.pl/baho0i/[/SIGPIC]Wszystkie błędy są celowe...
Skoro już o tym mowa... Nie wiem, czy zasądzicie to jako 'legalne oszustwo', czy też 'nielegalne'- według mnie oszustwo jest niestety oszustwem. Także często się o tym w różnych tematach słyszy, ale- przejdźmy do sedna sytuacji. Niedawno (około 2 tyg. temu) szukałam kogoś, kto dobrze potrafi ustawiać skrypty. Zgłosił się gracz o nicku kacu . Powiedział, że może mi to zrobić, co mnie zdziwiło- że za darmo. Powiedziałam: Na pewno mnie nie oszukasz? A on na to: (Miał 50 poziom, ja wtedy 28) Po kij mi twoje konto? Tyle, że z okropnymi błędami ortograficznymi... Idźmy dalej. Pomyślałam, że faktycznie, nie ma o nim(przynajmniej nie znalazłam) żadnej notki na forum, gracz zapowiada się mniej więcej dobrze, dlaczego miałby mnie okraść? Na szczęście miałam połączony internet z telefonem. Nie minęło 5 min, na telefon przyszło mi powiadomienie, że dostałam nową wiadomość na e-maila: Procedura zmiany e-maila została rozpoczęta(...) Jeśli to nie ty zmieniałeś/aś swojego e-maila, prosimy o niezwłoczną zmianę hasła. Szybko chciałam wejść na moje konto, ale hasło było już zmienione. Tyle dobrze, że jeszcze nie zdążył zmienić e-maila. To właściwie mnie uratowało i w porę zdążyłam hasło zmienić. Zalogowałam się na nie, a z 300 000G zostało zaledwie 20 000. Wszystkie gemy z eq zostały, nie wiem jak usunięte, być może zdążył sprzedać- tego nie wiem. Najbardziej żal było mi drużyny, w której miałam spore osiągnięcia- odszedł z niej. Jako, że założycielem byłam ja, szefem został inny gracz z owej drużyny, usunął ją.
najlepsze, że niektórzy mają wszędzie identyczne hasła, więc jak miałeś na poczcie to samo hasło co do mfo, lepiej szybko zmień
Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.
Dzięki za potwierdzenie przestępczej działalności gracza władca, został dodany do listy.
Jeśli do jutra nie wpłynie jakiś konkretny opis sytuacji, to post usuwam.Sylva sie wyraża i jest oszustka
Nie zastosowałaś się do podstawowych zasad bezpieczeństwa, szkoda że zrozumiałaś (mam nadzieję że tak) to dopiero po fakcie.Skoro już o tym mowa... (...)
Nie ważne jakie zapewnienia usłyszysz, co zostanie Ci obiecane, nigdy prze nigdy nie podajesz żadnych danych dostępowych.
Szkoda, że dopiero teraz to zgłaszasz.
Dlaczego nie ma o tym info w aktualnościach?!
Poprzeszkadzałem mu trochę w spamie jaki urządził na wszystkich kanałach to teraz straszy mnie sądem i zniesławieniem
https://www.youtube.com/watch?v=FVrr3NqguI8
oraz ...
https://www.youtube.com/watch?v=IgDJJhRTx3g
Ostatnio edytowane przez VaanDee ; 05-01-2013 o 14:33
Ziommm to ja i bardzo przepraszam jeśli kogoś uraziłem ale przecież ja nic złego nie zrobiłem.
Nikogo nie wyzywałem
Nikomu nie kazałem wysyłac smsów
Nie chciałem hasła do konta itd
Ja tylko chciałem pomóc i innym przekazac informację bo myślałem, że jest prawdziwa![]()
Przepraszam...już nie będę tego robił nigdy !!!!
..ale za to chyba nie ma bana ? Przecież gościu nie chce hasła do konta , nie chce aby ktoś wysyłał smmsy itd. Nie ma w tym nic co polegałoby na oszustwie.
To tak gdyby napisac > dostaniesz 1000 zł jak pójdziesz do sklepu i z powrotemps. tak czy siak gościu smieszny > można się posmiac
![]()
1 post Guciooo został przez niego usunięty, przywróciłem go i teraz widać jaką żałosną taktykę przybrał - > broni sam siebie udając kogoś innego.
...od Kaasiiaa
możesz dostac za darmo 250 mf .Nie wiedziałaś o tym ?
Otóż wyobraź sobie, że właśnie kilka dni temu dowiedziałem się o tym, że firma gry mfo 3 współpracuje z firmą League of Legends.Gra League of Legends jest bardzo znaną grą i podobno w tą grę gra najwięcej osób ale mimo to poszukują kolejnych nowych graczy...więc dogagali się z grą firmy mfo 3 w taki sposób, że oni wyślą im odpowiednią sumkę za to jeśli wyślą graczom mfo 250 MF za to, że będą grali w ich grę Leagu of Legends.
Mówiąc krótko wystarczy się tylko zarejestrować do gry poprzez ten link >https://signup.leagueoflegends.com/?...2aae8023579036
założyć konto własnie na tym sponsorowanym linku i grać w league of legends minimum do 10 lvl
to kwestia tylko 1-2 h a dzięki temu otrzymasz na swoje konto 250 MF
tylko ze przy rejestracji musisz podać maila ktory podaleś w grze mfo 3
muszą te maile być takie same
bo tylko w taki sposób otrzymasz 250 mf
Czy założyciel tematu albo jakiś mod mógłby w pierwszej wiadomości dodać i co jakiś czas aktualizować listę wszystkich osób uznanych oficjalnie za złodziei ?
Bo przeszukiwać całe 54 strony jest dosyć ciężko![]()
Przecież ma ich w sygnie...
"Nie walczę już z nikim,
Nie walczę już o nic."